iptal imkansız.. olan bize oldu, sırtımızı dayasaydık biryerlere şuan huzurla beklerdik sınavı. rabbim büyük, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
sınavda cuma açıklanır diyorlar. 2010 yılında sınav 10-11 temmuzmuş ve 10 ağustosta açıklanmış. ki 2010'dakine göre bu sene daha fazla giren olmuş. inş. hayırlısı olur. denemelerde 110 net yaparken şimdi 90 nete yalvarır oldum. offff offff
bende ayın 10unda açıklanacağını duydum hayırlısıbir beklentim yok ama yinede merak ediyorum nasıl birşeyse:)Kızlar bi tanıdığımın arkadaşı ösym merkez binasına gitmiş,sormuş,zorda olsa bilgi almış.Çarşamba 10:00 da açıklanıyormuş.
Yani öyle demişler;/
Eğer öyleyse bugün son strese girşimiz olacak.
Hayırlı sonuçlar bakalım hepimize:)
bu sınavın açıklanmasını beklemekten resmen hasta oldum :S tüm hayatımın bu sınava bağlı olması beni deli ediyor.sınav açıklanmadı evlenemiyorum ,sınav açıklnamadı evden dışarı çıkmıyorum sınav açıklanmadı depresyondayım.sınav nasıl geçti derseniz berbat ötesi ağlamak üzereyim...çalışmak istiyorummmm
bu sınavın açıklanmasını beklemekten resmen hasta oldum :S tüm hayatımın bu sınava bağlı olması beni deli ediyor.sınav açıklanmadı evlenemiyorum ,sınav açıklnamadı evden dışarı çıkmıyorum sınav açıklanmadı depresyondayım.sınav nasıl geçti derseniz berbat ötesi ağlamak üzereyim...çalışmak istiyorummmm
aileden ölen ölene yazacaktım yanlış yazmışım sinirden :S çocukta yapamayız bu ülkede kariyerde mümkün mü kitek maaşla evlenip çocuk yapmak yani bir ev kirası 600 lira alınan maaş olsun sana 1800 yaa nerde yetsinde evlenelim çocuk yapalım resmen evde kaldım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?