ya acaba gk gy 60 net egıtım 90 net olsa kazanılamaz mı acaba ya
Aslında önceleri bende böyle düpşünüyordum bu netlerle olamazmı diye ama konuştugum arkadaslar güzelce umudumu kırdılar:)ilk bölüm 80 in altına düşmemeliymiş canım malesef düştükce sansta düşüyormuş..
saat 4 ü de geçti bugünlükte açıklanma umutlarım sona erdi
içimden bişey yapmakta gelmiyor
Canım barajına baglı birazda kendim için 90 altına düşmemem gerekiyor net olarak ama hani 80 küsür olsa umutlu olabilirsin mesela atamalarda 86 da kaldı baraj siz de baraj kaç biliyor musun?
İyi yüksek degilmiş inşallah gidersin sen de bir mucize olurda
ya ben hani ornegın beyıtlerı cocuklara nasıl ogretebılılırz gıbı sorular olur dıye dusunuyorum dırekt bılgı nasıl sorulur bılemıyorum cunku
baktın mı cevaplarına canım
Benim duydugum kadarıyla matematik ögretimi türkçe öğretimi tarzında konulardan oluşacakmış bir fizikçide bunu cevaplayacakmış bir edebiyatcıda..tabi bu bir duyum dediğim gibi hewr kafadan bir ses çıkıyor ne olacagını bilemiyoruz ki..
valla sadece türkçe baktım 7 yanlış çıkınca attım kenara ben o iki ay işe başlayınca bit yerde çalışmayı salladım ösym de beni salladı( benim ümidim artok 2014e kaldı malesef
ne dıyecegımı bılemıyorum su egıtım sıstemımıze ya. sankı bu fıkrı ortaya atanlara o sorular sorulsa yapabılecekler. ben ınanmıyorum ki ömer dıncer kpssye gırse kazansın
İşte yapabilecegim tek şey var o da bu seneyi ciddi bir şekilde kpss ye adamak,okul olmadan staj olmadan sadece ders çalışmak..eylül gibi dersaneye yazılacagım ve tekrar başlayacak herşey..
ne okudun canım sen
elektrik-elektronik mühendisliği....2 yılda bir bizde kpss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?