kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.350
198
kızlar sınav acıklandıgında puanlarımızı yazıp birbirimize yardımcı olalım ne dersiniz?

kızlaarrrrrrrrrrrr kımse yok mu

ben varım.kaç gündür nefesimi tutmuş bekliyorum bugün de açıklanmadıher gün pc başına bir heycan gidiyorum ama sonuç yok.
bugün açıklanmayacak hafta sonu da geldi pazartesiye kalır o zaman da açıklarsa ösym

4.30 gibi acıklanır yazmıs kımılerı bılemıyorum ya pc basında beklıyorum heyecanla

bılemıyorum yaa acıklansa da kurtulsak artık

edebiyat ogretmenlıgı benım

netlerınıze baktınız mı kızlar pekı

ben baktım hiç umut yok çok düşük çünkü genel kultur genel yetenege baktım sadece o da düşük olunca eğitime bakmadım bile

ben baktım hiç umut yok çok düşük çünkü genel kultur genel yetenege baktım sadece o da düşük olunca eğitime bakmadım bile

ben gk gy bakmadım ya o kadar zordu ki benım anlatamam. egıtım bıraz ıyıydı ıste. gk gy ıyı olmadan egıtım ıyı olsa neye yarar ki

Benim de eğitimim fazlasıyla iyiydi ama biliyosun ilk bölüm belirleyici bizde ilk iyi olmazsa bi işe yaramıyor malesef..

Benim de eğitimim fazlasıyla iyiydi ama biliyosun ilk bölüm belirleyici bizde ilk iyi olmazsa bi işe yaramıyor malesef..

aynen canım. ama sanırım herkesın egıtım ıyıydı yaa

Evet,henüz eğitime zor diyen kimse olmadı herkes rahatlıkla yapmış ikinci bölümü,merak ediyorum nasıl bir puan gelecek:)

ya acaba gk gy 60 net egıtım 90 net olsa kazanılamaz mı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…