- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
-
Ya ama şöyle ben idrarımı yapmaya gittim onu yaptım peçeteyi silince gördüm isal oldum farketmedim dedim makatımı sildim ne yazık ki tertemiz vajinayı sildim ordan gelmişti tabiki öyle coooook yoğun değildi ama oraya sızmış gibiydi
merhaba kızlar , şuan bu korkum yüzünden üyelik aldım bana yardımcı olun hastahaneyede gidemiyorum.
Dün aksam kabızlık problemim yüzünden acı çehre tohumundan iki tane çiğneyip yuttum genel olarak bunu deneyip başarılı olmayan yokmuş. Ama bende aksam guruldamalad olup yani bağırsaklarda hareketlilik vardı ama tuvalete çıkmadım.
Sanırım etki etmedi dedim pek umursamadım ama şuan başıma gelenin bununla ilgisi varmı diye bu kısmı anlattım daha iyi yardımcı olursunuz diye.
Az önce tuvalette idrarımı yaptıktan sonra kurulanırken afedersiniz isal oldugumu farkettim daha doğrusu öyle sandım , makatımı sildim ve peçete kupkuru vajinamı sildim isal gibi böyle anlatamıyorum ama özür dilerim böyle anlatmak istemezdim ama endişeliyim.
Peçeteyi çok hafif ileri itip cıkarınca gercektende vajinadan geldiğini anladım. Dışkı ordan geliyor yani.
Çok endişeliyim , biliyorum doktora gidin diyeceksiniz ama korkumdan söyliyemiyorum anneme babamda zaten sorumsuz beni alıp doktora götürmez.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Yani bağırsağın baskıyla vajene gitme ihtimali hic mi yok ? Kendimi rahatlatmak istiyorum enfeksiyon oldugunu düşünmğyorum 1 hafta önce adet düzensizliğim icin gittiğimde idrarda bakıldı bi sorun yoktu
Saçmalama belki ilaç tedavisi vericek. Ameliyat desede kolundan tutup hemen yatırmıyorlar istemezsen olmuyorsun yada ilerleyen zamanda olabiliyorsun. Vajina streril kalması gereken biryer dışkıda olam milyonlarca bakteri geri dönüşü olmayan zararlar verebilir üreme sistemini ileri derece tahrip edebilir. Bugün hemen gitArkadaslar ben tuvalete cıkmadım , iki gündür ishal dahil cıkmadım , aksam kurulanınca farketmden mi oldu dedim ama makat kısmı silince tertemiz vajinanın ici öyle . İnşallah iltihaptır dediğiniz gibi benim yanlıs anlamamdır. Temennim o yönde lakin ameliyat korkusundan gitmek istemiyorum
Aynı şeyleri tekrarlayıp durmayın bi an önce doktora gidin. Önemli ve hayati bie durumsa peki geç kalınmışsa ne yapacaksınız?Arkadaslar ben tuvalete cıkmadım , iki gündür ishal dahil cıkmadım , aksam kurulanınca farketmden mi oldu dedim ama makat kısmı silince tertemiz vajinanın ici öyle . İnşallah iltihaptır dediğiniz gibi benim yanlıs anlamamdır. Temennim o yönde lakin ameliyat korkusundan gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?