Ya bu yanlissa bana gerizekali diyerek yada orda rencide ederek aciklama yapamaz sizin aattiginiz gibi bu kelimeyi kullanmami farkli doktorlari tercih etmemi veya sikayet etmemi soyleyebilir ama tip ogrencisi diye benide asagilayamazBu kelimem mi büyüdü diyosun ama arkadaş sana diyince dava edicem demişsin. Madem büyük değil niye dava ediyosun? Arkadaşta sana kızgınlığını dile getirmiş işte. Ne olursa olsun kimseyi genel yargılama. Burda sana yüklenenler senin dediklerinden dolayı yüklendiler. Doktorlara en ağır hakaretler ediliyor hatta öldürülüyolar seninki ne ki? Böylemi bakalım olaya çok ayıp cidden. Herkes kendinden sorumlu insanalr küfür ediyor, cinayet işliyor daha büyük suçlar var diye senin gerizekalı demene göz mü yumulsun? Ben seninde söylemeni arkadaşlarında söylemesini doğru bulmadım ama farkındaysan sen öyle dedikten sonra arkadaşlar üzerine geldi.
4 ayri hastane 4 ayri doktor sikintimi dinliyor ama koluma bakmiyorrr ben bunu anlatmaya calisiyorum ayni sikintiyi yasayan kac hasta var bastan savma is yapilan yok diyosa yoktur diyorsunuz buna bakmadan karar veriyor onlar insanliga faydali olmak icin okuyorlar meslek ediniyorlar o gun kac hastaya baktigi beni ilgilendirmiyor ilk hastaya nasil ozenle bakiyirsa her gelen hastayada ayni ozenle bakmak zorunda belki o an dusunemedim deeikleriniz dogru ama bu onlari hakli cikarmiyor
Su doktor mevzusunu kapatirmisin artik sorun cozuldu sikinti yok niye uzatiyorsunuz ki bu kadar siz ?? Herkezin ayibi kendine tamam mi. Bu sitede birseyleri bilmiyir olabilirim ama duzgjnce buyuk harf kullanma yasak diyebilirsin belliki cogu seyu bilmiyorsun diyerek degil bu senin yaptigin rencidedir bilmedigimi yuzume vurmaktir duzgunce buyuk harf kullanma lutfen diyebilirsinYa sen ne rencidesinden bahsediyorsun?
İsaretle bakayim nerede ben seni rencide etmisim?
Doktorla problemin olursa git sikayet et dedim
Simdi herkes sorun yasayinca gelip o meslek grubuna hakaret mi etsin burada? Ayip ya ayip
Site kurallarini oku oyle yaz, sen sitedeki cogu kurali bilmiyorsun, bilmedigin icin de rencide oluyorsan ogrenirsin o kadar basit, sitede insanlara hakaret etmek de yasak buyuk harf kullanmak da yasak guzel kardesimSu doktor mevzusunu kapatirmisin artik sorun cozuldu sikinti yok niye uzatiyorsunuz ki bu kadar siz ?? Herkezin ayibi kendine tamam mi. Bu sitede birseyleri bilmiyir olabilirim ama duzgjnce buyuk harf kullanma yasak diyebilirsin belliki cogu seyu bilmiyorsun diyerek degil bu senin yaptigin rencidedir bilmedigimi yuzume vurmaktir duzgunce buyuk harf kullanma lutfen diyebilirsin
Bana bunun yanlis oldugunu sitede kendisi tip ogrencisi olan arkadasimizda hakaret etmeden yanlis bir oldugunu dile getirmis olsaydu mevzu bu kadar buyumezdi. Ben hatami kabul ediyorum ha bunu insanlara anlatamiyorum irasi ayri bir sikinti. Ama tip ogrencisi olmasi benim yaptigim yanlisa dusup onunda ayni seyu yapmasini gerektirmezdiTabikide haklı çıkarmaz. Tabikide sen gebesin heleki ayrı özen gösterilmesi gereken bir hastasın kesinlikle. Zaten sana öyle davranan doktora kimse iyi demez. Ama hakkını orda arıycaksın tepkini o doktora göstericeksin sorularını onlara sorucaksın. burda genel olarak gerizekalılar demen doğru oldumu, sana herhangi bir çözüm sunacak mı? Beni ağlatan memur vardı doktor değildi gittim şikayet ettim. Hakaret etmedim kimseye kötülemedim eğer hakaret edersem bende onun seviyesine inerim. Şikayetini yap yasal yollarla al hakkını. Bak bakalım yapıyor mu birdaha.
Git doktorla birebir görüş iyice sor yardımcı olmadımı git nereye şikayet ediliyorsa et. Ama gelip burda hakaret edersen illaki tepki alırsın.
Ya bu yanlissa bana gerizekali diyerek yada orda rencide ederek aciklama yapamaz sizin aattiginiz gibi bu kelimeyi kullanmami farkli doktorlari tercih etmemi veya sikayet etmemi soyleyebilir ama tip ogrencisi diye benide asagilayamaz
tamam olabilir herkes acilde çünkü millet de bıktı grip olan acilde....Uykusuz degildi canim benim gittigim doktor sekreteriyle agzinda sakiz lak lak yapiyordu iceri girdim buyur canim agrin mi var kanamanmi var dogum mu yapiyorsun gec uzan masaya gelicem ben dedi la havle cektim gittim uzandim bebege bakti o bakarken sikintimi anlattim him him him dedi sadece bisey olmaz evde dinlen boyle seyler icin acili mesgul etmeyin dedi
Bunu sekilde soyleyebilirdin zaten. Okumamis girmemis dikkat etmemis olabilirim ama bunu bana bu mesajinizdaki gibi belirtebilirdiniz degilmi ? Bu sitede suan bu konusamada hakaret eden tek ben degilim tio kgrencisiymis ya uslubu konusmayi cik biliyor ya oda onun icin bana o sekilde konusuyor zaten dogacak cocugumu da benim gibi olmasinmis ilerizekaymis gerzekali benmisim pardinda kisi sahsina hakaret eden kim ortadaSite kurallarini oku oyle yaz, sen sitedeki cogu kurali bilmiyorsun, bilmedigin icin de rencide oluyorsan ogrenirsin o kadar basit, sitede insanlara hakaret etmek de yasak buyuk harf kullanmak da yasak guzel kardesim
Bunu sekilde soyleyebilirdin zaten. Okumamis girmemis dikkat etmemis olabilirim ama bunu bana bu mesajinizdaki gibi belirtebilirdiniz degilmi ? Bu sitede suan bu konusamada hakaret eden tek ben degilim tio kgrencisiymis ya uslubu konusmayi cik biliyor ya oda onun icin bana o sekilde konusuyor zaten dogacak cocugumu da benim gibi olmasinmis ilerizekaymis gerzekali benmisim pardinda kisi sahsina hakaret eden kim ortada
Ustum bile batmadi canim benim ben direk yan düştüm kolumun ustune dustum ida hemen mirario sisti gittim cocuk icin gittim direk zaten bisey yok dedi cocuk iyi dedi kolumu sirdum yukardada yazdigim gibi kanamam yok dogum baslamamis bunun icin acil mesgul oluyormus boyle dedi yani. Yarin yine bi doktira gidicem cunku gittijlerim koluma bakmadan bisey yokdediler kolum omzumdan kilotli suanda sislik falan pek yok ama agriyor istetamam olabilir herkes acilde çünkü millet de bıktı grip olan acilde....
bebeğe muhtemelen birşey olmamıştır zaten öünkü bebeğin suyu üstüne gelen basıncı etrafa eşit dağıtır ancak yine de ne kadar mantıklı bu yorumu yapmam hiç neden çünkü bebek işinin uzmanı olsam bile(ki değilim) bunu tek anlayacak bebeğin herketlerini v.s. sini dinleyip anlayacak bir kadın doğumcu.
Demem o ki çok takma muhtemelen bebeğin iydir . ama tedbiri elden bırakma git bir kişiye daha muayene ol. sağlık çalışanlarına da birşey diyemiyorum pis pis ayalkları kokan kusan terleyen onla bunla düşmüş kalmış hepaptlisi aidslisi hepsiyle adamla uğraşıyor... eğer biraz da kirli gittiysen çok ilgilenmeytebiliri karşındaki de insan sinirler kalmıyor bir yerden sonra geçmiş olsun
Bak arkadas sen doktorlara gerizekali demissin o da sinirlenmis senin gibi kac tanesiyle ugrasiyorlar biliyor musun demis, uslubu bozan sen olmussun arkasi da bu sekilde gelmisBunu sekilde soyleyebilirdin zaten. Okumamis girmemis dikkat etmemis olabilirim ama bunu bana bu mesajinizdaki gibi belirtebilirdiniz degilmi ? Bu sitede suan bu konusamada hakaret eden tek ben degilim tio kgrencisiymis ya uslubu konusmayi cik biliyor ya oda onun icin bana o sekilde konusuyor zaten dogacak cocugumu da benim gibi olmasinmis ilerizekaymis gerzekali benmisim pardinda kisi sahsina hakaret eden kim ortada
Bana bunun yanlis oldugunu sitede kendisi tip ogrencisi olan arkadasimizda hakaret etmeden yanlis bir oldugunu dile getirmis olsaydu mevzu bu kadar buyumezdi. Ben hatami kabul ediyorum ha bunu insanlara anlatamiyorum irasi ayri bir sikinti. Ama tip ogrencisi olmasi benim yaptigim yanlisa dusup onunda ayni seyu yapmasini gerektirmezdi
Bebe icin gittim canim kolum icin gitmedim ben ilk olarak bebek iyicok sukur bebegi gordum hemenE hamilesin koluna baktirmadin bebegine neden baktirmadin kötü örnek vermek istemem aslında ama ciddiyeti anla diye şunu soylicem ben de düştüm hamileyken bebeğim eşinden ayrıldı erken doğum yaptım Allah Korusun kötü bir şey olabilirdi ve ben o an karnima darbe gelmedi diye doktora gitmeyecektim yanındaki bir vatandaş beni zorla hastaneye yolladı da gittim hep dua ediyorum ona Allah razı olsun
Sikintimi anlamaniza cok sevindim. Ben hatami kabul ettigimi soyluyorum. Dememem gerekirdi diyorum ama o arkadas yazdiklarinin garkinda degil. Benim anneligime laf etmedi ama benim zekamla cocugumun zekasini kiyaslama yaoiyor bu ne kadar kirici birsey. Beni duzfunce uyarabilirdi benim ki ayipsa onun ki bayrak misali.. cok kirildim ve tepkimde bu yuzden anlamadan dinlemeden kac insan burda yorum yapti sadece tek tarafli bakilmasin hakaret etmis olabilirim ben kabul ediyorum hala konusuyor ve birsey demedigini ifade ediyor kimse benim zekami yargilayarak cocugumunda bana benzememesi konusunda boyle bir yorum yapamaz ben hakaret ettim o asagiladi resmen
Annelihime laf ettin demiyorum zaten ben hala dediklerimin arkasindayim demedim demiyorum ben sizin dediginize kiziyorum. Hangi hastaniza kalkipta insaallah sizin zekaniza benzemez cocugunuzun zekasi diyebilirsiniz. Bunun birinin yuzune soylesenize acaba benim kadar sakin karsilar mi ? Hic bir doktor benim gerizekali dememi olumlu karsilamazsa hic bir hastada sizin bu uslupla uyarmanizi saygin karsilamazBen bisey demedigimi ifade etmedim ki o nerden çıktı? Ikimiz de birbirimize benzer seyler söyledik sadece.
Siz de bana algılaması kıt dediniz, bu zekayla alakalı bir söz degil mi?
Elbette olasi bir dava durumunda benimd e kendimi savunanilecegim sözler soylediniz bana. Ben size durumu anlatmaya uğraşıyorum hala sadece o kadar.
Kimseye hakaret edecek bir insam degilim durup dururken. Gerizekalı doktorlar derseniz bu tarz bir tepkiyle karşılaşırsınız. Benim tepkime de siz de böyle bir tepki verebilirsiniz. Bu kadar köpürtülecek bir konu degil ben anlamıyorum.
Hastanede can güvenligi olmadan egitim görmeye uğraşıyoruz sonra da bi zahmet "gerizekali doktorlar" lafına da tepki gostereyim.
Sizin anneliginize de tek kelime laf etmedim üstelik.
Annelogime la
Annelihime laf ettin demiyorum zaten ben hala dediklerimin arkasindayim demedim demiyorum ben sizin dediginize kiziyorum. Hangi hastaniza kalkipta insaallah sizin zekaniza benzemez cocugunuzun zekasi diyebilirsiniz. Bunun birinin yuzune soylesenize acaba benim kadar sakin karsilar mi ? Hic bir doktor benim gerizekali dememi olumlu karsilamazsa hic bir hastada sizin bu uslupla uyarmanizi saygin karsilamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?