kizlar kolum cok kötü :(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
28
Arkadaşlar cumartesi gunu sabah ise giderken buzlanmadan dolayi ayagim kaydi ve cok sert dustum. Direk sag kolumun uzerine dustum etim yandi resmen acisindan Ofiste baktim dirsegimin alti sismis ve morarmisti. Fakat sikinti bir anda tum koluma yayildi 1 gun icerisinde.. omzundan dirsegime kadar muthis bir aci ve kasilma var. Kolumu kaldiramiyorum ileri geri saga sola hareket ettiremiyorum. Hamileyim ve rontgen cekinemiycegim icin doktorada gitmedim ama kolum cok agriyor ve kaldiramiyorum. Siz ne onerirsiniz kizlar

Geçmiş olsun Allah korusun beterin beteri var.

Ben hamile olupda böyle düşsem değil işe güce gitmeyi mahalleyi ayağı kaldırırım beni hastaneye götürün diye ya.

Hadi kendin için gitmedin bebek için gitseydin..

Mesajlarına baktım, 19 yaşındasın geçen nisan ayında 39 haftalık hamilesin şimdi yine hamilesin. Ne hız ya huu.

Doktora görün bencede kas gevşetici eahatlatıcı krem falan verir.

Etti canim direk onu aradim duser dusmez ilk dustugumde bir sey yoktu sadece dirsek altimda sislik ve bilegime dogru morarma oldu rontgen cekmezler diye gitmedimama simdide kolumu hic oynatamiyorum omzumdan tutuldu sanki bilemedim ki boyle olacagini

Cok tesekkur ederim kizlar acile gitsem olur degil mi ?

Haklisiniz kizlar ben dusunemedim iste ve tereddütte kaldim

Cocugun durumu gayet iyi WOLFROG acil doktorum doguma girmeden aksam yetisip kalp atislarini ve hareketlerini takip istedim ve saglik durumunun iyi oldugunu ogrendim. Kolumla ilgilenmediler bile. Bende birdaha gitmedim

Git doktora. Bak benim akciğeri sen ciğerimden su çektiler. Normalde tomografi ile çekiyorlar. Benimkini ultrasonla çektiler. Ciğer filmi de çekebilirler dedi doktorum. Korkma Karnını korurlar dedi ki tüp bebek transferi oldum.

O nedenle zararsız birşey bulurlar. Çabuk git doktora

Ultrasonla bakabilirler mi ki acaba ? Kas zedelenmesi olmus olsa bu kadar acimaz morarma sislik gecmis gorunuyor fakat omzum tam eklem yerinden aciyor

Ya benimde diz kapağım. Düştüm acısından ağladım çok ağrıdı şişti hemen. On bes gün oldu hala ağrıyor bazen bütün bacağıma yayılıyor

Hamilesin üstelik düşünce kolundan önce bebeği düşünüp gitmen gerekirdi doktora. Ultrasonda falan baktırmadın mı bebeğe?

Kolun için de röntgen çekilmiyor diye bir şey yok. Karın bölgesi korunarak mecburi durumlarda çekiliyor.

benim oğlum da dirseğinin üzerine düştü. ağlamıyordu ama o kısım şişti. biz götürdük tabi nolur nolmaz diye. çatlamış meğer kolu. hemen alçıya aldılar.. bence ihtimal üzerine alçı yapılabilir. ya da işinin ehli bir doktora el yordamıyla da anlayabilir durumu

İnsaallah canim ya bebis iyi bir sikintimiz yok cok sukur sadece kolum sikinti iste ihmal uzerine bisey olmamistir umarim

Cocugun durumu gayet iyi WOLFROG acil doktorum doguma girmeden aksam yetisip kalp atislarini ve hareketlerini takip istedim ve saglik durumunun iyi oldugunu ogrendim. Kolumla ilgilenmediler bile. Bende birdaha gitmedim
iyide ya çatlak falan varsa sen demezsen ilgilemezler ki

Kizlar isin dogrusu dustugum gun kolum o kadar ağrımıyordu. Hastane donusu evde temizlik bile yaptim ertesi gun kolum felaket agriyor ve hic bir sekilde tutmuyordu

Ya benimde diz kapağım. Düştüm acısından ağladım çok ağrıdı şişti hemen. On bes gün oldu hala ağrıyor bazen bütün bacağıma yayılıyor
niye gitmedin dr ye annemde düştü senin gibi dizinden amelya olmak zorunda kaldı 1 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…