kizlar kolum cok kötü :(

Evet "gıtlık" var bende. Şu cümlelerinizden zaten kimde ne kıtlık var belli gayet.
Özele gidiyorsunuz ya cok sey değişti. Sizin mızmız, ne yapacağını bilmeyen biri oldugunuzu degistirmiyor. Düşüyorsunuz buraya soruyorsunuz. Gittiniz madem doktir ne dediyse ona güveneceksiniz burda hala ne uzatıyosunuz?

Kalkıp da doktorlara gerizekalı diyebilecek bir zekaya mi sahipsiniz siz? Hic sanmıyorum. Cok biliyorsanz giderseniz okursunuz tıp, kendinize teşhisinizi koyarsınız. Siz birilerine gerizekali derseniz ben de size derim gayette. Hakediyorsunuz çünkü.
Insallah cocugunuzun zekası size çekip "gıtlık" yaşamaz ....bu mesajindan sonra zaten ipler koptu ben hakaret etmis olabilirim Allah askina bir vatandas tip ogrencisiya kendisi uslubu konusmayi herseyi o ogretecek ya.. ya ben hakaret etmisim kabul etmisim bunun ki nasil bir konusmadir ??

Gerisekali sizsiniz uslubunuza dikkat edin. Anlamiyorum anlama gitligi falan varmi sizde. Dustugumde gittim zaten yeter bee Allah allah ilgilenmiyorlar diyorum duymuyormusun ???? Yeter yaa cok biliyosunuz demiii ukalaaa

Buda benim yazdigim

Bakın ben sizin gerizekali lafınıza göre cevap yazdm. Ama burda alıntıladıgım yerler de sizin yazdklarınız. Madem gerizekali dememek gerek siz neden bana dediniz? Çünkü bu tarz seyler karşılıklı olan seyler degil mi? Bunh anlatmaya çalışıyorum. Eger siz mesajinizda gerizekali doktorlar demeseydiniz ben sizin tedavinizle alakalı seyler yazacaktım.

Burda ikimizin de birbirimize yaklasımımız hatali onu anlatıyorum size.

Ayrıca özelmesaj attım kolunuz icin

Siz bu mesajlardan daha sonra kabul ettiniz hakaretinizi. Baskaları da tepki gosterince. Ondan sonra da ben söylediklerimi kabul ettim zaten.
Ben kimseye bir sey öğretme gayreti icinde degilim, o öğretmenlerin görevi

Biliyorum hanimefendi nasil insanlarin oldugunu iyi doktora da nasil yaklasildigini. 5 tane doktora gitmisim birinin mi aklina gelmez ya bunu kolunda ne var ben bi bakiyim demek ? Tamam belki hakaret etmem gerekmezdi ama sizinde bu sekilde uyarmaniz gerekmezdi. Ben bu sitede okuyan duyan gören herkesin onunde ozur diliyorum tio doktorlarimizdan tamam mi ?

Tamam iste ben o doktorları da elestiriyorum zaten. Dogru degil en azından bir röntgenle bakılmalydı tekrar tekrar gidiliyorsa. Ilgilenmemek olmamalydı. En azından sizin icinizin rahat etmesi için.

Nasıl hastalar var, ben de o yüzden bu kadar sert çıktım size. Nasıl bir kişiliğiniz var bilemem ki. Sizin hassas noktanz gebe olmanz benimki de mesleğim.

Ben de sizden özür diliyorum bu kadar sert bir tepki verdigim için

Mevzu tatliya baglandigina sevindim birsey sorucam bastada belirttim dustugum gun kolum agrimiyordu sadece sisti morardi acimiyordu bile ben o gun evde temizlik yaptım halilari sildim oglumla oynadim yine birsey yoktu pazar sabahi kalktimda tam omzumdan kitlenmisti kolum bunun dustugum yerle bur alakasi olabilir mi ? Doktorlarimiz cvp vermedi incinmistir falan diye gecistirdi ama merak ettim yarinda sorup ogrenicem zaten yinede merak iste

Benimde başta o tepkiniz hoşuma gitti yalan yok beğendim hatta. Burda bazen sert tepkiler işe yarıyor insan hatasını daha çabuk anlıyor gibi geliyor. Zamanına başka bir konuda bana da yapılmıştı. Tabi doğru değil sizinde öyle tepki vermeniz ama. Herkes bu arkadaş gibi anlayışlı olamıyor sizde öyle düşünerek o şekilde bir tepki verdiniz bence. Bazı insanlar kesinlikle kabul etmiyor hatasını. Herkes konu sahibi gibi olsa keşke.

Tesekkur ederim o sizin inceliginiz :)

Bak canım burdan seni görmeden koluna bakmadan kimse alakası var veya yok diyemez. Dese bile ben inanmam şahsen çünkü doğru olmaz. Ya bak adamlar onca tetkik yapıyoda bazen net birşey diyemiyor sen burdan nasıl akıl alıcaksın. Alakası oladabilir olmayadabilir senin yapıcağın mümkün olduğunca kolunu zorlama. Eğer çok büyük ağrı ve şişlik varsa duramıyorsan bir fakülte aciline git ve ortopediye danışsınlar. Ama çok ağrın yoksa kolunu zorlama bugün. yarın için randevu al ve ortopedi doktoruna durumunu güzelce izah eT. Bu kadar doktora gittim bana açıklama yapılmadı ağrım var korkuyorum de ve net açıklama ve tedavi iste. Bu konuyu burda uzatma bence artık

Evet zaten ben de sonradan hakareti kabul ettigi için üzüldüm öyle tepki verdiğim icin. Nasıl nasıl insanlar var. Siz doktorlsr öldürülmeyi hakediyorsunuz diyenlerle karsılastm ben. Benim de bir ailem bir sevdigim var. Colugu cocugu olanlar var.

Ilk bastaki tepkim o yüzdendi. Ama sonra konu sahibinin öyle bir insan olmadığını görünce ben de üzüldüm. O yüzden özel mesajla kolu icin yardımcı olmak istedim.

Ben de insanlarla kavga etmeye hevesli biri degilim ki. Kac tane teyze tersledi beni kacının laflarını duymamazlktan geldim. Kavga etmek icin hazırda bekleyen biri de degilimdir. Üzüldüm ben de ilk tepkim için

agrim yok canim dustugum yerde hafif bir sislik ve morluk kizariklik var ve damarlarim cok net seciliyir dustugum belli yani sis iste.. neyse hersey icin ttesekkur ederim basini agrittik hakkini helal et saolasin

S Suheda96 düşerken omzunuzdan destek alıp almadıgıniz önemli. Yani simdi dedikleri gibi kas zedelenmesi olabilirm liflerle alakalı bir durum olabilir eklemle alakalinolabilir. Kırık yahut çıkık olabilir.. pek cok sebebi olabilir bunun. Tetkiklerin yapılması gerekli, burdan ne dersem yanlış olabilir malesef sizi yanlış yönlendirebilirim.

Siz yarını beklemeden gidin doktora. Anlatın durumunuzu. Bi baksınlar incelesin. Acile degil de ortopediye çıkın, gebe oldugunuz icin öncelik tanıyabilirler size. Malesef ilaç öneremem buradan, bir merhem bile sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Tesekkur ederim dusunceniz icin.. omzumla alakali bir dusus yasamadim direk bilegimden dirsegime kadar olan kismimi carptim cok sert bir sekilde yere. Hemen sisti morardi zaten bir muhlet acip kapayamadim kolumu hastane donusu temizlik yaptim evde sonra malum..

agrim yok canim dustugum yerde hafif bir sislik ve morluk kizariklik var ve damarlarim cok net seciliyir dustugum belli yani sis iste.. neyse hersey icin ttesekkur ederim basini agrittik hakkini helal et saolasin

Ne demek. Geçmiş olsun. Sizde helal edin

Sanırım doku zedelenmesi sizinki. Ödem oluşmustur o ağrı yapıyor olabilir. Tabi görmeden cok bisey de diyemem, palpe etmek de gerekli kolunuzu.. baska bir doktoru denemenizde fayda var şu durumda. Çok zorlamamaya dikkat edin doktora gidene kadar. Kolunuzu cok aşağıda da tutmayn. Bünyenizi zayıf da bırakmayın.

Ama ihmal etmeyin siz. Aile hekimi bile olsa bir çıkın, o sizi yönlendirecektir

Tavsiyelerinizi dikkate alicam. Yarin doktora.mutlaka tekrar gidicem randevu aldim. Azever farkettim dirsekten yukari morarma baslamis dun yoktu. Eger patron denilen vicdansiz adam ofise gelirse zahmet ederse izin alip gidicem gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…