kizlar kolum cok kötü :(

öyleler canım doktorlar ya valla şöyle bir dertten anlayanı yok anlayanları ise özel hastaneler kapıyor
Bunu insanlara anlatamiyorum ki neymis hakaret etmisim ama simintim ortada bir Allahin kulu ilgilenmiyor belki catlak var belki cikik kirik herkesin bunyesi bir olmazki agrisi acisi ama bakmiyor doktorlarim yok izinli devlette bakmiyor vu benim hatammi Allah askina ustune ustluk akil veriyor herkez hakaret ediyor ne kadar ayip anlamadan dinlemeden

Siteyi neden dava ettin onu anlamadım, bak canım kadın doğum Dr na git var dimi senin kadın doğumcun, bir baksın anlat o bakar zaten gerekli şekilde. . Sonra da Ortapediye git..gerekli işlem yapılır ,.bazen bazı dr lar malesef o mesleği yeterince uygun yerine getirmiyor. .ama bazen de biz hastalar derdim izin önemini vurgulayamiyoruz meselâ sana bakmadan birsey yok mu dedi poliklinik neden sustum. ?hemen baş hekime git ben hamileyim ve düştüm ve muayene bile edilmiyorum de kim kum mu hemen yanında bimeri ara şu yerdeyim bu durumdayim Dr muane etmiyor başhekim gerekeni yapmıyor de..orda Dr peki diyip tirs tirs eve gelip burda Dr gerizekalı deme..bazen hak verilmez hak alınır

Ben 3 gundur 4 hastane gezdim acillerde kac tane doktora gittim birisi evde dinlen dedi oteki ezilmistir dedi bakmadi bile digeri cocuga bakti koluma bakmadi acili boyle seylerle mesgul etmeyin dedi en son gittigim doktorda dogumum var acil bir durumunuz yok poliklinige gidin dedi gittim ortopedi icin poliklinigede gittim sabahtan oda koluma bakmadi biliyormusun sikintin ne him him him yapti bisey yok zorlamissin ezilmis gidebilirsin dedi ben kizmakta haksizmiyim yani

Bakın kızmakta haklısınız ama onlari sağlık bakanlığına sikayet edebilirsiniz. Burada hakaret ederseniz benim gibilerden böyle tepki alırsınız. Su durumda sizin de benim de birbirimizden farkımız yok ne yazıkki.

Ayrıca kolunuzu cok aşağıda tutmazsanz ağrı şikayetiniz daha azalır.

Hayatim gittim hastaneye cocuk icin gittim ilk once duser dusmez bana acili mesgul etme dedi cocugun iyi dedi kolum icinde gittim bakmadi bile koluma incinmistir dedi cikardi beni odadan bunda benim bir hatam varmi yani siz soyleyin insanlarin yazdiklarina bakarak :KK1:

Sende hata var. Burdan akıl alınmaz arkadaşım. Daha geçen benzer bir konu oldu. O kadar bilip bilmeden yorumlar yapılıyor ki yalan yanlış. Tamamen yanlış bir şey alıp uygulayabilirsin burdan. En ufak buz mu sıcak su torbasımı koyulacak onu bile git doktoruna sor olur mu? Sen birde hamilesin soracaksın başından savmasına izin vermiceksin hakkını orda arıycaksın. Gelip burda gerizekalı demiyceksin. Dersen sana da derler sen akıllı mısın ki burdan yorum alıyosun diye haksızmıyım?

Adam eğitimini almış en kötü doktor buradakilerden daha bilgilidir öyle değil mi? Hasta olarak gittiysen seninle ilgilenecek seni tatmin edecek açıklamayı yapacak sana. Ortopedi yoksa hastanede ortopedi doktoru olab bi acile yönlendirecek seni. Yapmıyosa sen zorlayacAksın. Beni başından savdı gerizekalı diyemezsin. Ha çok mu terbiyesiz şikayetini et. Ama hepsi de öyle değildir nihayetinde. Hepsi öyleyse insanlar bu sefer sende bir sıkıntı var der alınma lütfen.

Yani memnun kalmadıysan git doktoru şikayet et. Ama gelip burda hakaret etme kimseye ve burdan akıl alma lütfen. Yani burda bazen o kadar saçma şeyler söyleniyorki. O gerizekalı dediğin doktor eminim en doğru tavsiyeyi verir sana. Git doktora sor. Başından savdı beni diyip buralara yazma. Başından savmasına izin verme aklında ne soru işareti var doktora sor burdan hiçbir akıl alma net.
Siteyi neden dava ettin onu anlamadım, bak canım kadın doğum Dr na git var dimi senin kadın doğumcun, bir baksın anlat o bakar zaten gerekli şekilde. . Sonra da Ortapediye git..gerekli işlem yapılır ,.bazen bazı dr lar malesef o mesleği yeterince uygun yerine getirmiyor. .ama bazen de biz hastalar derdim izin önemini vurgulayamiyoruz meselâ sana bakmadan birsey yok mu dedi poliklinik neden sustum. ?hemen baş hekime git ben hamileyim ve düştüm ve muayene bile edilmiyorum de kim kum mu hemen yanında bimeri ara şu yerdeyim bu durumdayim Dr mune etmiyor başhekim gerekeni yapmıyor de..orda Dr peki diyip tirs tirs eve gelip burda Dr gerizekalı deme..bazen hak verilmez hak alınır
Haklisiniz keske herkez sizin gibi aciklayabilseydi. Sadece kizdigim konu burda bana duzgunce anlatabilirler degil mi

hamileyken kolundan röntegen çekinebilirsin. konunun uzmanı olarak söylüyorum o kadar radyasyon hiç birşy yapmaz sadece millet bebek sorunlu doğarsa ve pislik üstlerine kalırsa diye çekindikleri için bulaşmıyor o işlere... benim ablam röntgen altında doğmuş oradan gel ....

Sende hata var. Burdan akıl alınmaz arkadaşım. Daha geçen benzer bir konu oldu. O kadar bilip bilmeden yorumlar yapılıyor ki yalan yanlış. Tamamen yanlış bir şey alıp uygulayabilirsin burdan. En ufak buz mu sıcak su torbasımı koyulacak onu bile git doktoruna sor olur mu? Sen birde hamilesin soracaksın başından savmasına izin vermiceksin hakkını orda arıycaksın. Gelip burda gerizekalı demiyceksin. Dersen sana da derler sen akıllı mısın ki burdan yorum alıyosun diye haksızmıyım?

Adam eğitimini almış en kötü doktor buradakilerden daha bilgilidir öyle değil mi? Hasta olarak gittiysen seninle ilgilenecek seni tatmin edecek açıklamayı yapacak sana. Ortopedi yoksa hastanede ortopedi doktoru olab bi acile yönlendirecek seni. Yapmıyosa sen zorlayacAksın. Beni başından savdı gerizekalı diyemezsin. Ha çok mu terbiyesiz şikayetini et. Ama hepsi de öyle değildir nihayetinde. Hepsi öyleyse insanlar bu sefer sende bir sıkıntı var der alınma lütfen.
Haklisiniz ben buna bisey demiyorum ki ama basta yorumlari sizde goruyorsunuz akil alinmiycaksa burdan yapilmiycak birseyse kimse kimseyi yasiyla elestiremez sizin gibi anlatir ve burdan deva umulmayacagini belirtir. Bende biliyorum burdan isime birsey yaramaz ama bir umit kolumun agrisi gecmedigi icin bir umit sormak istedjm hamile oluo basina boyle bisey gelen ne yapti diye ama hic duzgun cvp alamadimki

Ben 3 gundur 4 hastane gezdim acillerde kac tane doktora gittim birisi evde dinlen dedi oteki ezilmistir dedi bakmadi bile digeri cocuga bakti koluma bakmadi acili boyle seylerle mesgul etmeyin dedi en son gittigim doktorda dogumum var acil bir durumunuz yok poliklinige gidin dedi gittim ortopedi icin poliklinigede gittim sabahtan oda koluma bakmadi biliyormusun sikintin ne him him him yapti bisey yok zorlamissin ezilmis gidebilirsin dedi ben kizmakta haksizmiyim yani

Haksızsın bu kadar doktor birşey yok dediyse yoktur bence. Biraz bekliyceksin o zaman. Sen başta anlatırken bu şekilde anlatmamışsın. İster istemez herkesten tepki gelir. Dediğim gibi ortopedi doktoru olan aciller var fAkülte hastanelerine gidersen ortopedi bakar mutlaka acilde. 4 doktor yok dediyse yoktur. Tatmin olamadıysan ya tekrar gidip konuşacaksın aynı doktorla yada başkasına gideceksin ama tatmin olmadan çıkma o odadan aklındakileri doktora sor.

Ona iyice sormadan gelip burda yargılama. ArkadŞ demiş birazda hakkını sen arıycKsın ülkemizde böyle maalesef. Sen gebesin senle özel ilgilenmek zorunda hepsidr ama yapmamışlar onların eksikliği. Ama sende kendin konusunda hassas olup iyice sıkıştırcaksın onları biraz sesini yükseltmeden hiçbiyerde ilgilenilmiyor maalesef ülkemizin kanayan yarası :(

Haklisiniz ben buna bisey demiyorum ki ama basta yorumlari sizde goruyorsunuz akil alinmiycaksa burdan yapilmiycak birseyse kimse kimseyi yasiyla elestiremez sizin gibi anlatir ve burdan deva umulmayacagini belirtir. Bende biliyorum burdan isime birsey yaramaz ama bir umit kolumun agrisi gecmedigi icin bir umit sormak istedjm hamile oluo basina boyle bisey gelen ne yapti diye ama hic duzgun cvp alamadimki
Hata sende, doktorlar ilgilenmediyse gidersin bashekime sikayetini yaparsin, gerizekali deyip de tum tip insanlarina hakarete gerek yok, tip ogrencisi arkadas cok guzel cevap vermis

hamileyken kolundan röntegen çekinebilirsin. konunun uzmanı olarak söylüyorum o kadar radyasyon hiç birşy yapmaz sadece millet bebek sorunlu doğarsa ve pislik üstlerine kalırsa diye çekindikleri için bulaşmıyor o işlere... benim ablam röntgen altında doğmuş oradan gel ....
İste bende bunlari duymak istiyorum yapilabilecek birseyler var demekki bende bunu bana bakmayan doktorlarin gozune sokabilirim bilmiyor olabilirim ama ogrenmemek daha ayip bir sey yardim istedim sadece ve kızgilığımi dile getirdim doktorlara karsi..

Haksızsın bu kadar doktor birşey yok dediyse yoktur bence. Biraz bekliyceksin o zaman. Sen başta anlatırken bu şekilde anlatmamışsın. İster istemez herkesten tepki gelir. Dediğim gibi ortopedi doktoru olan aciller var fAkülte hastanelerine gidersen ortopedi bakar mutlaka acilde. 4 doktor yok dediyse yoktur. Tatmin olamadıysan ya tekrar gidip konuşacaksın aynı doktorla yada başkasına gideceksin ama tatmin olmadan çıkma o odadan aklındakileri doktora sor.

Ona iyice sormadan gelip burda yargılama. ArkadŞ demiş birazda hakkını sen arıycKsın ülkemizde böyle maalesef. Sen gebesin senle özel ilgilenmek zorunda hepsidr ama yapmamışlar onların eksikliği. Ama sende kendin konusunda hassas olup iyice sıkıştırcaksın onları biraz sesini yükseltmeden hiçbiyerde ilgilenilmiyor maalesef ülkemizin kanayan yarası :KK43:
Haklisin.. Bakmadan yok diyorlar biriside ac kolunu bbakiyim demedi..

Hata sende, doktorlar ilgilenmediyse gidersin bashekime sikayetini yaparsin, gerizekali deyip de tum tip insanlarina hakarete gerek yok, tip ogrencisi arkadas cok guzel cevap vermis
Beb DOKTORA HAKARET ETMEDİİİİİİİİM !!! Sikildim ama yaa herkez anladi sikintimi kalkmis hala gerizekali dedin diye usteliyorsunuz ya ben tum tio doktorlarinj kapsamadim sahsi olarak doktorada bjrsey soylemedjm ilgilenmedikleri icin ofkemi dile getirdim. Ya herkez yeri geliyor ayni seyi yasiyor doktorlara en agir hakaretler ediliyor simdi bi bu kelimemi buyudu bu kadar yapmayin Allah askina yaa

Beb DOKTORA HAKARET ETMEDİİİİİİİİM !!! Sikildim ama yaa herkez anladi sikintimi kalkmis hala gerizekali dedin diye usteliyorsunuz ya ben tum tio doktorlarinj kapsamadim sahsi olarak doktorada bjrsey soylemedjm ilgilenmedikleri icin ofkemi dile getirdim. Ya herkez yeri geliyor ayni seyi yasiyor doktorlara en agir hakaretler ediliyor simdi bi bu kelimemi buyudu bu kadar yapmayin Allah askina yaa

O denilen laflar da hatalı zaten. Ama gerizekalı demeniz de hata. Bakın bu kadar kisi ayni fikirdeyiz. Sıkıntılı doktorlara denk gelmis olabilirsiniz ama burada gerizekalı derseniz böyle tepkiler alırsnz bu böyle. Bunu bir doktorun yüzüne söyleseniz sizi muayene etmeme hakkina sahipler.

yaa başka doktora git... bebeiğini de başka birine kontrol ettir... doktorlar özellikle devlettekiler bazen 30 saat falan uykusuz oluyorlar, çok sinirli olabiliyorlar... tkaılma kimbilir ne haldeydi zavallı baktı kaldırabiliyorsun ağrıdan durmayacak raddede değilsin bir şey yok dedi geçiştirdi. hemen başka doktora git ayrıca acilde kimse seni o durumda tersleyemez diye biliyorum şikayet et hemen

Konunu okudum ona gore yazdim, ilgilenmedilerse ofke dile getirecegine sikayetini yaparsin bu kadar basit, hepimiz muhtaciz o doktorlara , aralarinda meslegini layigiyla yapamayanlar elbet vardir bu her meslekte var ama hakaretle cozulmez
Bu arada buyuk harfler de yasak sitede, belli ki hic birseyle ilgili bilginiz yok

4 ayri hastane 4 ayri doktor sikintimi dinliyor ama koluma bakmiyorrr ben bunu anlatmaya calisiyorum ayni sikintiyi yasayan kac hasta var bastan savma is yapilan yok diyosa yoktur diyorsunuz buna bakmadan karar veriyor onlar insanliga faydali olmak icin okuyorlar meslek ediniyorlar o gun kac hastaya baktigi beni ilgilendirmiyor ilk hastaya nasil ozenle bakiyirsa her gelen hastayada ayni ozenle bakmak zorunda belki o an dusunemedim deeikleriniz dogru ama bu onlari hakli cikarmiyor

Konunu okudum ona gore yazdim, ilgilenmedilerse ofke dile getirecegine sikayetini yaparsin bu kadar basit, hepimiz muhtaciz o doktorlara , aralarinda meslegini layigiyla yapamayanlar elbet vardir bu her meslekte var ama hakaretle cozulmez
Bu arada buyuk harfler de yasak sitede, belli ki hic birseyle ilgili bilginiz yok
Olabilir ama bunu insani rencide ederek dile getirmezsiniz yinede degil mi

Bu kelimem mi büyüdü diyosun ama arkadaş sana diyince dava edicem demişsin. Madem büyük değil niye dava ediyosun? Arkadaşta sana kızgınlığını dile getirmiş işte. Ne olursa olsun kimseyi genel yargılama. Burda sana yüklenenler senin dediklerinden dolayı yüklendiler. Doktorlara en ağır hakaretler ediliyor hatta öldürülüyolar seninki ne ki? Böylemi bakalım olaya çok ayıp cidden. Herkes kendinden sorumlu insanalr küfür ediyor, cinayet işliyor daha büyük suçlar var diye senin gerizekalı demene göz mü yumulsun? Ben seninde söylemeni arkadaşlarında söylemesini doğru bulmadım ama farkındaysan sen öyle dedikten sonra arkadaşlar üzerine geldi.

yaa başka doktora git... bebeiğini de başka birine kontrol ettir... doktorlar özellikle devlettekiler bazen 30 saat falan uykusuz oluyorlar, çok sinirli olabiliyorlar... tkaılma kimbilir ne haldeydi zavallı baktı kaldırabiliyorsun ağrıdan durmayacak raddede değilsin bir şey yok dedi geçiştirdi. hemen başka doktora git ayrıca acilde kimse seni o durumda tersleyemez diye biliyorum şikayet et hemen
Uykusuz degildi canim benim gittigim doktor sekreteriyle agzinda sakiz lak lak yapiyordu iceri girdim buyur canim agrin mi var kanamanmi var dogum mu yapiyorsun gec uzan masaya gelicem ben dedi la havle cektim gittim uzandim bebege bakti o bakarken sikintimi anlattim him him him dedi sadece bisey olmaz evde dinlen boyle seyler icin acili mesgul etmeyin dedi

Olabilir ama bunu insani rencide ederek dile getirmezsiniz yinede degil mi
Ya sen ne rencidesinden bahsediyorsun?
İsaretle bakayim nerede ben seni rencide etmisim?
Doktorla problemin olursa git sikayet et dedim
Simdi herkes sorun yasayinca gelip o meslek grubuna hakaret mi etsin burada? Ayip ya ayip

Back