Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dua et bebeğine birşey olmamış canım. Bizde arkadaşlarla kaydık yokuştan. ters döndük ben kolumun üstüne yattım kaldım ertesi gün müthiş bir ağrı oynatamadım sıcak su koydum koluma gece yatarken sabah kalktım ağrım kesildi onu deneye bilirsnizArkadaşlar cumartesi gunu sabah ise giderken buzlanmadan dolayi ayagim kaydi ve cok sert dustum. Direk sag kolumun uzerine dustum etim yandi resmen acisindan Ofiste baktim dirsegimin alti sismis ve morarmisti. Fakat sikinti bir anda tum koluma yayildi 1 gun icerisinde.. omzundan dirsegime kadar muthis bir aci ve kasilma var. Kolumu kaldiramiyorum ileri geri saga sola hareket ettiremiyorum. Hamileyim ve rontgen cekinemiycegim icin doktorada gitmedim ama kolum cok agriyor ve kaldiramiyorum. Siz ne onerirsiniz kizlar
Allah razi olsun senden.. Demekki insanlik hala olmemisdua et bebeğine birşey olmamış canım. Bizde arkadaşlarla kaydık yokuştan. ters döndük ben kolumun üstüne yattım kaldım ertesi gün müthiş bir ağrı oynatamadım sıcak su koydum koluma gece yatarken sabah kalktım ağrım kesildi onu deneye bilirsniz
- Sizi sikayet ettim merak etmeyin dava acicam size hakaretlerinizden oturu sizi bulmak hic zor degil
Sizi avukatima verdim hemde hemen aradim siteyide dava ettim en gec 3 gune kimliginizle beraber semtiniz belirlenip dava ediliceksiniz.. Hic kimse kimseye hakaret edemez ben sizi Allaha havale ettim beter olun insaallah..Doktora gidene kadar burda kendinize deva bulmaya çalışıp sonra da çatlak olabilir mi tarif edebillir misiniz diyorsunuz. Röntgen çekmezler diyorsunuz ama gidip sormuyorsunuz bile. Burdan sana ne yapabiliriz biz? O gerizekalı dedigin doktorlarn tırnağı olamazsn sen. Senjn gibi kaç tane gerizekaliyla uğrasıyorlar uykusuz uykusuz haberin var mı senin? Sen keyfin gelicek de gideceksin de doktora onlar da seni el ustunde prensesler gibi muayene edecek. Oldu be canım, başka? Ilk düştüğünde gidecektin madem her seyi cok biliyorsun. Belliki birseyin yok burda mızmızlık yapıyorsun. Kas ezilmesi dedilerse öyledir. Sen de madem yat dinlen ya da kolunu sar dur allah allah. Yaşınla da alakasi yok haklısın, bu senin zekanla ilgili. Normal insanlar böyle bir sey yaşayınca doktira giderler hemen, hamileleik falan bahane etmezler. Sen gidersin doktora, doktor da hamilesin deyip röntgen cekmezse kendi bilir. Ama burda klavye başında boş boş beklemezsn.
Doktora gittin ama tee ne zaman. Burdakiler git diye tutturunca gittin.
Sen o gerizekalı dediğin doktorlara daha cok muhtaç olursun bu ilerizekanla!
Siz bana gerizekali diyemezsiniz. Cocuk gibi siz baslattiniz demiycem ama hatali sizsiniz orda kalkio kendinizi dusuneceginize insanlik namina cevap verseydiniz bana madem tip ogrencisisin senin vazifen magdura yardim etmek laf yetistirmek degil..Sizi avukatima verdim hemde hemen aradim siteyide dava ettim en gec 3 gune kimliginizle beraber semtiniz belirlenip dava ediliceksiniz.. Hic kimse kimseye hakaret edemez ben sizi Allaha havale ettim beter olun insaallah..
Siz bana gerizekali diyemezsiniz. Cocuk gibi siz baslattiniz demiycem ama hatali sizsiniz orda kalkio kendinizi dusuneceginize insanlik namina cevap verseydiniz bana madem tip ogrencisisin senin vazifen magdura yardim etmek laf yetistirmek degil..
Arkadaşlar cumartesi gunu sabah ise giderken buzlanmadan dolayi ayagim kaydi ve cok sert dustum. Direk sag kolumun uzerine dustum etim yandi resmen acisindan Ofiste baktim dirsegimin alti sismis ve morarmisti. Fakat sikinti bir anda tum koluma yayildi 1 gun icerisinde.. omzundan dirsegime kadar muthis bir aci ve kasilma var. Kolumu kaldiramiyorum ileri geri saga sola hareket ettiremiyorum. Hamileyim ve rontgen cekinemiycegim icin doktorada gitmedim ama kolum cok agriyor ve kaldiramiyorum. Siz ne onerirsiniz kizlar
önemli değil canım ne olacak hamile bir bayan düşünce ilk önce bebeğine koşar bunu yazmasanızda ben anlayabiliyorum.Allah razi olsun senden.. Demekki insanlik hala olmemisben cok kirildim insanlarin sozlerinden.. kotu bisey yazmadim kolumun agrisi gecmedigi icin burda insan olan insanlara sordum ama goruyorum ki yokmus.. size cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi dikkate alicam
Bunu duzgun bir uslupla belirtebilirdiniz hanimefendi degil mi diger insanlarin ayip denilecek tabirde sikintima yardimci olmak yerine kalkip yasimi elestirmesi konuyu saptirmasi gibi yaptigi seylere ortak oluyorsunuz. Azeverki hanimefendi saolsun sicak su torbasi koyabilirsiniz dedi bu sekilde birseyler soyleyebilirsiniz. Ben doktorlarin sahsina hakaret etmiyorum. Ben orda canimla ugrasiyorum hic bir doktor sikintin ne deyip dinmuyir bana. Bana acillik birseyiniz yok cocuk hareketliyse acili mesgul etmeyin doktoruda dava ettim onlarin gorevi hastaya her halukarda bakmaktir. Hic birsey bilmiyorsa bile bir agri kesici bir krem birsey verebilir haksizmiyim bana acili mesgul etme diyemez..Hanımefendi zaten size doktorlar söylemis ne olduğunu. Ama siz sonra kalkıp burda doktorlara gerizekalı derseniz ben size ne cevap vereyim? Zaten sayfaları bir yardımım dokunur mu acaba diye okudum ta ki son mesajınızda doktorlara gerizekalı dediğinizi görene kadar.
Bebegim icin gittim zaten ilk dustugumde ve bana dediki acili mesgul etmeyin boyle seylerle ama gelin gorunki yine haksiz benim doktora niye gitmiyorsun diyorlar daha sonra bana. Bugun sabahtan poliklinigede gittim oradaki doktor ne dese begenirsiniz koluma bile bakmadan incinmistir evde yatip dinlenin. Daha ben odadan cikmadan siradaki hasta diye bagiriyirönemli değil canım ne olacak hamile bir bayan düşünce ilk önce bebeğine koşar bunu yazmasanızda ben anlayabiliyorum.
Hayatim gittim hastaneye cocuk icin gittim ilk once duser dusmez bana acili mesgul etme dedi cocugun iyi dedi kolum icinde gittim bakmadi bile koluma incinmistir dedi cikardi beni odadan bunda benim bir hatam varmi yani siz soyleyin insanlarin yazdiklarina bakarakCanım kurşun yelek giydirip sadece o bölgeye röntgen çekilir. Kırık olup olmadığı başka türlü zor. Mutlaka git doktora kırık varsa hemen müdahale edilmeli. Kendi kendine röntgen çekilmez nasılsa gitmiyim diye karar nasıl vardın hamilesin üstelik.
Bunu duzgun bir uslupla belirtebilirdiniz hanimefendi degil mi diger insanlarin ayip denilecek tabirde sikintima yardimci olmak yerine kalkip yasimi elestirmesi konuyu saptirmasi gibi yaptigi seylere ortak oluyorsunuz. Azeverki hanimefendi saolsun sicak su torbasi koyabilirsiniz dedi bu sekilde birseyler soyleyebilirsiniz. Ben doktorlarin sahsina hakaret etmiyorum. Ben orda canimla ugrasiyorum hic bir doktor sikintin ne deyip dinmuyir bana. Bana acillik birseyiniz yok cocuk hareketliyse acili mesgul etmeyin doktoruda dava ettim onlarin gorevi hastaya her halukarda bakmaktir. Hic birsey bilmiyorsa bile bir agri kesici bir krem birsey verebilir haksizmiyim bana acili mesgul etme diyemez..
- Sizi sikayet ettim merak etmeyin dava acicam size hakaretlerinizden oturu sizi bulmak hic zor degil
Allah razi olsun senden.. Demekki insanlik hala olmemisben cok kirildim insanlarin sozlerinden.. kotu bisey yazmadim kolumun agrisi gecmedigi icin burda insan olan insanlara sordum ama goruyorum ki yokmus.. size cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi dikkate alicam
Pardonda yazilari tum okuyunuz lutfen. Ben orda doktorlarin sahsina hakaret etmedim. Ya ilgilenmiyorlar diyorum niye bu kadar uzatiyorsunuz bunu pardonda ? Ben o kisiyle konusuyorum bu mevzuyu tavsiyese bulundunuz tesekkur ederim neden daha fazlasina karisiyorsunuz ? Hic bir doktor hic bir hastasina acili mesgul etme hastaneyi nesgul etme diyemez hanimefendi bende onun hastasiyim egerki doktorsa gercekten eminolunki onlar icin o uslubu kullanmazdim ama magdur olan benim suclu olan yine benimCanım kurşun yelek giydirip sadece o bölgeye röntgen çekilir. Kırık olup olmadığı başka türlü zor. Mutlaka git doktora kırık varsa hemen müdahale edilmeli. Kendi kendine röntgen çekilmez nasılsa gitmiyim diye karar nasıl vardın hamilesin üstelik.
İlk önce hakaret eden de sensin ama doktorlar gerizekalı diyerek? Senin üslubun düzgün olsaydı eminim arkadaşta hakaret etmezdi sana. Birde dava açıcam demişsin madem öyle önce kendini dava et arkadaşım.
öyleler canım doktorlar ya valla şöyle bir dertten anlayanı yok anlayanları ise özel hastaneler kapıyorBebegim icin gittim zaten ilk dustugumde ve bana dediki acili mesgul etmeyin boyle seylerle ama gelin gorunki yine haksiz benim doktora niye gitmiyorsun diyorlar daha sonra bana. Bugun sabahtan poliklinigede gittim oradaki doktor ne dese begenirsiniz koluma bile bakmadan incinmistir evde yatip dinlenin. Daha ben odadan cikmadan siradaki hasta diye bagiriyir
Bunu duzgun bir uslupla belirtebilirdiniz hanimefendi degil mi diger insanlarin ayip denilecek tabirde sikintima yardimci olmak yerine kalkip yasimi elestirmesi konuyu saptirmasi gibi yaptigi seylere ortak oluyorsunuz. Azeverki hanimefendi saolsun sicak su torbasi koyabilirsiniz dedi bu sekilde birseyler soyleyebilirsiniz. Ben doktorlarin sahsina hakaret etmiyorum. Ben orda canimla ugrasiyorum hic bir doktor sikintin ne deyip dinmuyir bana. Bana acillik birseyiniz yok cocuk hareketliyse acili mesgul etmeyin doktoruda dava ettim onlarin gorevi hastaya her halukarda bakmaktir. Hic birsey bilmiyorsa bile bir agri kesici bir krem birsey verebilir haksizmiyim bana acili mesgul etme diyemez..
Ben 3 gundur 4 hastane gezdim acillerde kac tane doktora gittim birisi evde dinlen dedi oteki ezilmistir dedi bakmadi bile digeri cocuga bakti koluma bakmadi acili boyle seylerle mesgul etmeyin dedi en son gittigim doktorda dogumum var acil bir durumunuz yok poliklinige gidin dedi gittim ortopedi icin poliklinigede gittim sabahtan oda koluma bakmadi biliyormusun sikintin ne him him him yapti bisey yok zorlamissin ezilmis gidebilirsin dedi ben kizmakta haksizmiyim yaniKolunun ağrısı geçmediyse yine doktora gideceksin. Kaç konu oldu burdan sağlıkla ilgili yardım istemeyin diye. Burdakiler ne anlasın ezik mi çatlak mı buraya soruyorsun. Kolunumu gördüler tıp eğitimimi aldılar? Madem doktordan tatmin olmadın tekrar git ve açıklama iste. Sen gebesin sana açıklama yapmak zorunda açıklama yapmadan da ayrılma hastaneden. Yine mi memnun kalmadın git başka bir ortopediste doktor kıtlığımı var doktorum izinde diyosun. Sonra da gelip hakaret ediyorsun yakıştı mı?