kizlar kolum cok kötü :(

Hayir canim yan dustum hemen hemen direksag kolumun uzerine dirsegime dogru dustum kolum hemen sisip morardi

Subatin 2 sine kadar yok doktorum :KK61:caresiz kaldim bir oluyor cok agriyor hic oynatamiyorum bir oluyor hic birseyi kalmiyor sanki

Arkadaşlar cumartesi gunu sabah ise giderken buzlanmadan dolayi ayagim kaydi ve cok sert dustum. Direk sag kolumun uzerine dustum etim yandi resmen acisindan Ofiste baktim dirsegimin alti sismis ve morarmisti. Fakat sikinti bir anda tum koluma yayildi 1 gun icerisinde.. omzundan dirsegime kadar muthis bir aci ve kasilma var. Kolumu kaldiramiyorum ileri geri saga sola hareket ettiremiyorum. Hamileyim ve rontgen cekinemiycegim icin doktorada gitmedim ama kolum cok agriyor ve kaldiramiyorum. Siz ne onerirsiniz kizlar

Doktora gidin, illaki bir cozulu vardir dimi, hamile olup kolunu bacagini kiran inciten tek siz degilsiniz. Hem hamilesiniz dusunce hicmi paniklemediniz yani ben anlamadim. Daha erken herhalde hamileliginiz.
Gecmis olsun ama bence doktora gidin kesin.

Cocugun durumu gayet iyi WOLFROG acil doktorum doguma girmeden aksam yetisip kalp atislarini ve hareketlerini takip istedim ve saglik durumunun iyi oldugunu ogrendim. Kolumla ilgilenmediler bile. Bende birdaha gitmedim

Kol icin kadin dogum uzmanina sorarsaniz ve doktorun tam ameliyat oncesine denk gelirseniz olacagi o. Bir ortopedi uzmanina falan gorunun yani, ihmal etmeye gelmez

6 aylik hamileyim. Cocuga zarar gecek sekilde dusmedim hanimlar cocuk iyi cocugu gordum yorumlari dikkatli okuyunuz lutfen. Bu ikonci gidisim doktora bakmadi.

Acile gidin bence hemen. Önemli bir durum gibi görünüyor. Röntgen cekmeyebilirler. Ben yazın ayagimi burktum . Agrisi belime vurdu. Hastanede fizik tedavi bölümüne yonkendirdiler. Doktor rontgen cekmedi ama bir kac hareket yaptırdı olayı anlamak için. Sonra krem verdi mesela

Gittim acile iki kere gittim bide 1.saat ince iste rontgen yok krem vermiyor gecer diyor kaslarini zorlamissindir diyor bende anlamadim

Konu sahibi, bu gibi durumlarda asla bir hekime gitmeyin e mi. Bu tip vakalarda Kol kopana kadar ya da kırık kemik eciş bücüş kaynayana kadar beklenmesi gerekir. Ha gidilecekse de kol için kadın dogum, göz, kbb gibi branşlar tercih edilmeli sizin gibi.

Hamile oldugum icin kadin doguma gitmis olabilir miyim ?ortopedi doktorum olmayabilir mi subatin 2 sine kadar

Allaha cok sukur biri beni anladi ya :KK61:bakmadilar iste acilde bende bunu diyorum yetiskin acilinede gittim kadin dogumada bakmiyorlar bakmiyorlar ezilmis deyip yolluyorlar

Bu nasi bir sey yaa, eşiniz arkadaşlarınız götürse bi doktora
Bebegi düşünün

Ya anlamiyormusunuz siz niye bilip bilmeden okumadan yaziyorsunuz. Yasimda ne varmis yasim sizi hic ilgilendirmez. İnsan gibi bir sey soruyorum size. Basina ayni durum gelen varsa ne yapti diye. Hastaneye gittik heralde demiii okuyun bi ya yorumlari okuyunnn ne kadar anlayissiz insanlarsiniz. Bakmiyor gerizekali doktorlar bakmiyor bu sabah ortopediye de gittim tamam mi incinmis dedi yolladi.cocugum iyi ya iyi iyi iyi duser dusmes gittim zaten. Doktora gitmedim diyorsam ortopediye gitmedim rontgen cekmezler diye diyorum. Vir okuyun bir dusunun sonra yorum yapin. Ama mumkunse beni elestirerek degil. 3 kere acile gittim. 2 kere kadin doguma gittim bakmadilar. Bugunde ortopediye gittim ustun koru bakti yolladim incinmis dedi. Bundada mi ben hataliyim ya siz nasil insanlarsiniz ya sizden yardim isteyene bisey danisana boyle mi cvp veriyorsunuz. Siz benim yasima degil once insanliginiza bakin hanimefendi. Yazik ya..

Ya anlamiyormusunuz siz niye bilip bilmeden okumadan yaziyorsunuz. Yasimda ne varmis yasim sizi hic ilgilendirmez. İnsan gibi bir sey soruyorum size. Basina ayni durum gelen varsa ne yapti diye. Hastaneye gittik heralde demiii okuyun bi ya yorumlari okuyunnn ne kadar anlayissiz insanlarsiniz. Bakmiyor gerizekali doktorlar bakmiyor bu sabah ortopediye de gittim tamam mi incinmis dedi yolladi.cocugum iyi ya iyi iyi iyi duser dusmes gittim zaten. Doktora gitmedim diyorsam ortopediye gitmedim rontgen cekmezler diye diyorum. Vir okuyun bir dusunun sonra yorum yapin. Ama mumkunse beni elestirerek degil. 3 kere acile gittim. 2 kere kadin doguma gittim bakmadilar. Bugunde ortopediye gittim ustun koru bakti yolladim incinmis dedi. Bundada mi ben hataliyim ya siz nasil insanlarsiniz ya sizden yardim isteyene bisey danisana boyle mi cvp veriyorsunuz. Siz benim yasima degil once insanliginiza bakin hanimefendi. Yazik ya..

Doktora gidene kadar burda kendinize deva bulmaya çalışıp sonra da çatlak olabilir mi tarif edebillir misiniz diyorsunuz. Röntgen çekmezler diyorsunuz ama gidip sormuyorsunuz bile. Burdan sana ne yapabiliriz biz? O gerizekalı dedigin doktorlarn tırnağı olamazsn sen. Senjn gibi kaç tane gerizekaliyla uğrasıyorlar uykusuz uykusuz haberin var mı senin? Sen keyfin gelicek de gideceksin de doktora onlar da seni el ustunde prensesler gibi muayene edecek. Oldu be canım, başka? Ilk düştüğünde gidecektin madem her seyi cok biliyorsun. Belliki birseyin yok burda mızmızlık yapıyorsun. Kas ezilmesi dedilerse öyledir. Sen de madem yat dinlen ya da kolunu sar dur allah allah. Yaşınla da alakasi yok haklısın, bu senin zekanla ilgili. Normal insanlar böyle bir sey yaşayınca doktira giderler hemen, hamileleik falan bahane etmezler. Sen gidersin doktora, doktor da hamilesin deyip röntgen cekmezse kendi bilir. Ama burda klavye başında boş boş beklemezsn.

Doktora gittin ama tee ne zaman. Burdakiler git diye tutturunca gittin.

Sen o gerizekalı dediğin doktorlara daha cok muhtaç olursun bu ilerizekanla!

Doktora gidene kadar burda kendinize deva bulmaya çalışıp sonra da çatlak olabilir mi tarif edebillir misiniz diyorsunuz. Röntgen çekmezler diyorsunuz ama gidip sormuyorsunuz bile. Burdan sana ne yapabiliriz biz? O gerizekalı dedigin doktorlarn tırnağı olamazsn sen. Senjn gibi kaç tane gerizekaliyla uğrasıyorlar uykusuz uykusuz haberin var mı senin? Sen keyfin gelicek de gideceksin de doktora onlar da seni el ustunde prensesler gibi muayene edecek. Oldu be canım, başka? Ilk düştüğünde gidecektin madem her seyi cok biliyorsun. Belliki birseyin yok burda mızmızlık yapıyorsun. Kas ezilmesi dedilerse öyledir. Sen de madem yat dinlen ya da kolunu sar dur allah allah. Yaşınla da alakasi yok haklısın, bu senin zekanla ilgili. Normal insanlar böyle bir sey yaşayınca doktira giderler hemen, hamileleik falan bahane etmezler. Sen gidersin doktora, doktor da hamilesin deyip röntgen cekmezse kendi bilir. Ama burda klavye başında boş boş beklemezsn.

Doktora gittin ama tee ne zaman. Burdakiler git diye tutturunca gittin.

Sen o gerizekalı dediğin doktorlara daha cok muhtaç olursun bu ilerizekanla!
Gerisekali sizsiniz uslubunuza dikkat edin. Anlamiyorum anlama gitligi falan varmi sizde. Dustugumde gittim zaten yeter bee Allah allah ilgilenmiyorlar diyorum duymuyormusun ???? Yeter yaa cok biliyosunuz demiii ukalaaa

Benim doktorlarim ozel zaten gerizekali ben devlette muayene olmuyorum ama doktorlarim izinli yapacak biseyim yok !!

Gerisekali sizsiniz uslubunuza dikkat edin. Anlamiyorum anlama gitligi falan varmi sizde. Dustugumde gittim zaten yeter bee Allah allah ilgilenmiyorlar diyorum duymuyormusun ???? Yeter yaa cok biliyosunuz demiii ukalaaa

Evet "gıtlık" var bende. Şu cümlelerinizden zaten kimde ne kıtlık var belli gayet.
Özele gidiyorsunuz ya cok sey değişti. Sizin mızmız, ne yapacağını bilmeyen biri oldugunuzu degistirmiyor. Düşüyorsunuz buraya soruyorsunuz. Gittiniz madem doktir ne dediyse ona güveneceksiniz burda hala ne uzatıyosunuz?

Kalkıp da doktorlara gerizekalı diyebilecek bir zekaya mi sahipsiniz siz? Hic sanmıyorum. Cok biliyorsanz giderseniz okursunuz tıp, kendinize teşhisinizi koyarsınız. Siz birilerine gerizekali derseniz ben de size derim gayette. Hakediyorsunuz çünkü.
Insallah cocugunuzun zekası size çekip "gıtlık" yaşamaz

Back