- 25 Ocak 2016
- 95
- 9
- 1
- 34
Kendi doktoruna bi uğrasan ultrasonOrtopediye gitsem yarin olirmu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi doktoruna bi uğrasan ultrasonOrtopediye gitsem yarin olirmu ki
Arkadaşlar cumartesi gunu sabah ise giderken buzlanmadan dolayi ayagim kaydi ve cok sert dustum. Direk sag kolumun uzerine dustum etim yandi resmen acisindan Ofiste baktim dirsegimin alti sismis ve morarmisti. Fakat sikinti bir anda tum koluma yayildi 1 gun icerisinde.. omzundan dirsegime kadar muthis bir aci ve kasilma var. Kolumu kaldiramiyorum ileri geri saga sola hareket ettiremiyorum. Hamileyim ve rontgen cekinemiycegim icin doktorada gitmedim ama kolum cok agriyor ve kaldiramiyorum. Siz ne onerirsiniz kizlar
Cocugun durumu gayet iyi WOLFROG acil doktorum doguma girmeden aksam yetisip kalp atislarini ve hareketlerini takip istedim ve saglik durumunun iyi oldugunu ogrendim. Kolumla ilgilenmediler bile. Bende birdaha gitmedim
Yarin sabahtan ortopedi bolumune git canim. Acilde salliyorlar demek ki.Gittim acile iki kere gittim bide 1.saat ince iste rontgen yok krem vermiyor gecer diyor kaslarini zorlamissindir diyor bende anlamadim
Ya anlamiyormusunuz siz niye bilip bilmeden okumadan yaziyorsunuz. Yasimda ne varmis yasim sizi hic ilgilendirmez. İnsan gibi bir sey soruyorum size. Basina ayni durum gelen varsa ne yapti diye. Hastaneye gittik heralde demiii okuyun bi ya yorumlari okuyunnn ne kadar anlayissiz insanlarsiniz. Bakmiyor gerizekali doktorlar bakmiyor bu sabah ortopediye de gittim tamam mi incinmis dedi yolladi.cocugum iyi ya iyi iyi iyi duser dusmes gittim zaten. Doktora gitmedim diyorsam ortopediye gitmedim rontgen cekmezler diye diyorum. Vir okuyun bir dusunun sonra yorum yapin. Ama mumkunse beni elestirerek degil. 3 kere acile gittim. 2 kere kadin doguma gittim bakmadilar. Bugunde ortopediye gittim ustun koru bakti yolladim incinmis dedi. Bundada mi ben hataliyim ya siz nasil insanlarsiniz ya sizden yardim isteyene bisey danisana boyle mi cvp veriyorsunuz. Siz benim yasima degil once insanliginiza bakin hanimefendi. Yazik ya..
Gerisekali sizsiniz uslubunuza dikkat edin. Anlamiyorum anlama gitligi falan varmi sizde. Dustugumde gittim zaten yeter bee Allah allah ilgilenmiyorlar diyorum duymuyormusun ???? Yeter yaa cok biliyosunuz demiii ukalaaaDoktora gidene kadar burda kendinize deva bulmaya çalışıp sonra da çatlak olabilir mi tarif edebillir misiniz diyorsunuz. Röntgen çekmezler diyorsunuz ama gidip sormuyorsunuz bile. Burdan sana ne yapabiliriz biz? O gerizekalı dedigin doktorlarn tırnağı olamazsn sen. Senjn gibi kaç tane gerizekaliyla uğrasıyorlar uykusuz uykusuz haberin var mı senin? Sen keyfin gelicek de gideceksin de doktora onlar da seni el ustunde prensesler gibi muayene edecek. Oldu be canım, başka? Ilk düştüğünde gidecektin madem her seyi cok biliyorsun. Belliki birseyin yok burda mızmızlık yapıyorsun. Kas ezilmesi dedilerse öyledir. Sen de madem yat dinlen ya da kolunu sar dur allah allah. Yaşınla da alakasi yok haklısın, bu senin zekanla ilgili. Normal insanlar böyle bir sey yaşayınca doktira giderler hemen, hamileleik falan bahane etmezler. Sen gidersin doktora, doktor da hamilesin deyip röntgen cekmezse kendi bilir. Ama burda klavye başında boş boş beklemezsn.
Doktora gittin ama tee ne zaman. Burdakiler git diye tutturunca gittin.
Sen o gerizekalı dediğin doktorlara daha cok muhtaç olursun bu ilerizekanla!
Gerisekali sizsiniz uslubunuza dikkat edin. Anlamiyorum anlama gitligi falan varmi sizde. Dustugumde gittim zaten yeter bee Allah allah ilgilenmiyorlar diyorum duymuyormusun ???? Yeter yaa cok biliyosunuz demiii ukalaaa