- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
sıcağıyla anlamamışsınKizlar isin dogrusu dustugum gun kolum o kadar ağrımıyordu. Hastane donusu evde temizlik bile yaptim ertesi gun kolum felaket agriyor ve hic bir sekilde tutmuyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıcağıyla anlamamışsınKizlar isin dogrusu dustugum gun kolum o kadar ağrımıyordu. Hastane donusu evde temizlik bile yaptim ertesi gun kolum felaket agriyor ve hic bir sekilde tutmuyordu
çatlamıştır ben diyimBilmiyorum vallahi hani boynunuz tutulurda saga sola dönmez ya benimde kolum aynen oyle iste dirsekten omzuma kadari yok gibi davraniyorum en ufak kiyafeti dahi giyip çıkaramıyorum![]()
buzlu yolda sert bi şekilde düşmüşsün bi şey olmaz ya sorumsuzluk yada aşırı iyimserlik demekDeme ya![]()
Kırık olabilir, çatlak olabilir, kas incinmesi olabilir vs. Birsürü ihtimal var. Ama en önemlisi bebekte bişey var mı? Hamilelikte mecbur kalınırsa röntgen çekilir. Kolunun durumuna bağlı görmeden bişey diyemiyorumKizlar bisey sorucam kotu haberi hastaneden duymadan soruyum ilk dustugumde morardi sisti boyle kizardi bu sadece et ezilmesidir degil mi![]()
Dogrudur kuzum benim hamile kaldigimi bilemedim malesef sezeryandan dolayi gecikme saniyordum cocuk emmeyi kendi birakti anlamadim yine 2 aylikken ogrendimGeçmiş olsun Allah korusun beterin beteri var.
Ben hamile olupda böyle düşsem değil işe güce gitmeyi mahalleyi ayağı kaldırırım beni hastaneye götürün diye ya.
Hadi kendin için gitmedin bebek için gitseydin..
Mesajlarına baktım, 19 yaşındasın geçen nisan ayında 39 haftalık hamilesin şimdi yine hamilesin. Ne hız ya huu.
Baska doktora gitKizlar doktor ilgilenmedi bile bir iki hareket ettirdi ezilmistir dedi yolladi yakolumu kaldiramiyorum dedim zorlamissindir dedi. Birde kiar catlak belirtileri nelerdir yasayan varsa catlak nasil bir sey anlatabilir mi
Karnına bi baskı oldu mu düşerkenOrtopediye gitsem yarin olirmu ki