• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Klomen kullandım sonra ovitrelle iğnesi oldum 4. Gün pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asualty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
11
3
1
21
Kızlar ben regl 3. Günümde Klomen başladım ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle. Bugün 4. Günü dün yaptığın testler apaçık direk çift çizgi çıktı bugün en son yaptığımda var ama biraz silik çıktı beta hcg yaptırdım hcg 86 çıktı doktoruma gittik evet görünüyor ama sen perşembe günü gel kesinleştirelim hamile gibi davran ağır şeyler sakın kaldırma ilişkiye sakın girme dedi perşembe gidicem bakıcak sizce var mıdır gebelik pozitif görünüyor

Eklentiler

• IMG_7047.webp
    IMG_7047.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 21
İnsallah vardır canım bende ilk defa kullandım Klomen senin gibi adetin 3. Günü başladım bugün kontrolüm vardı 4 cm kist oluşmuş cuma günü tekrar gideceğim diğer yumurtalar için

Kızlar ben regl 3. Günümde Klomen başladım ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle. Bugün 4. Günü dün yaptığın testler apaçık direk çift çizgi çıktı bugün en son yaptığımda var ama biraz silik çıktı beta hcg yaptırdım hcg 86 çıktı doktoruma gittik evet görünüyor ama sen perşembe günü gel kesinleştirelim hamile gibi davran ağır şeyler sakın kaldırma ilişkiye sakın girme dedi perşembe gidicem bakıcak sizce var mıdır gebelik pozitif görünüyor
Pozitif görünüyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende femara kullanmaya başladım acaba yumurtlarınız kaç tane büyüdü ve kaç mm olunca çatlatma iğnesi oldunuz

İnsallah vardır canım bende ilk defa kullandım Klomen senin gibi adetin 3. Günü başladım bugün kontrolüm vardı 4 cm kist oluşmuş cuma günü tekrar gideceğim diğer yumurtalar için
Kist geçici mi çatlatma iğnesiyle patlatırlar diye duymuştum

ovitrelle igne olmussunuz testiniz bu yuzdende pizitif cikiyodur 10.gune kadar pozitif gorebilirsiniz

Back
X