Gebeliğe Hazırlık Kizlar klomen ile alakalı bilgi verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mutlutablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3.140
2.127
83
Merhaba kızlar,konu basliklarina göz attım fakat her konuyu takip etmem zor olacağını düşündüğüm için kendi konumu açıp sizden yardim/bilgi almak istedim.
Polikistik over hastalığı olan hormon ilacı sonrasi pıhtı atan biriyim ve 60a yakın kan sulandırıcı iğne vuruldum.Duzensiz olan adetim 4 aydır çok şükür düzenli.
Dün doktoruma gittik,hastaligimin son günüydü.Esimin işinden dolayı izin almamiz zor oluyor adetimin 3
Günü gidemedim, gec gitmek zorunda kaldım.Ulturason ile kistlerin durumuna bakip temizlenme mevcut dedi (cok sevindim)
Femaraydi galiba onu vericekti ama adet bitimi olduğu için klomen verdi günde 1 tane al cumartesi gel dedi.

Klomen sonrası yumurta büyüyüp çatlamış mi ona mi bakacak acaba?
Ben cumartesiye kadar ovulasyon testiyle takip etsem mi?
Klomen kullanıp ardından çatlatma iğnesi uygulanacaksa bu şekilde hamile kalan var mi?
Catlatma iğnesi sonrası ne kadar sürede gebelik durumu oluşuyor

Aklimda daha cok soru varda sizleri bunaltmak istemiyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Bilgileriniz yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim

Tabiki bir çok kişi çAtlatma iğnesi ile hamile kalabiliyor. Bende dahil.
Ne kadar sürede oluşacağını kimse bilemez. Herkeste farklı sonuç gösterir. Kısmet ne zaman olursa o zaman
İğneden sonra 14 gün bekleme süresi var. 14 günden önce test yaparsanız yalancı pozitif görebilirsiniz çünkü çatlatma iğnesinin içerisinde beta hcg var.
İnşallah çok uğraştırmadan nasip olur

Yaaaa, çok teşekkür ederim
Peki ağrılı bir sey mi iğnesi? Ben birazcik panik atak biriyim de

Yaaaa, çok teşekkür ederim
Peki ağrılı bir sey mi iğnesi? Ben birazcik panik atak biriyim de
Hayır incecik bir iğne insülin iğneleri oluyor sanırım onlara benziyor Kendin bile yapabilirsin.
Şimdi sen klomen kullanıyorsun doktor takip edicek yumurtan yaklaşık 20 mm civarı olduğunda iğneyi verir. Göbekten vuruluyor. Kimisi koldan da vurduruyor.
İğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor. O zamanlar ilişki öneriliyor. Sonrasında bekliyorsun 13 14 gün sonra test

Merhabalar ama herkese çatlatma iğnesi verilmiyor BNde gerek duyulmadı ama takibi ni düzenli yapılması isteyin bnce doktordan ben kullandık tan sonra kistim oluştu

18 mm olmuş yumurtam doktor yarım enjeksiyon olacak şekilde yumurta büyüme iğnesi yaptı, çok güzel büyümüş ilaci az kullanmamiza rağmen dedi.Yarin çatlatma iğnesi yapacagim.Pazartesi birliktelik salı ara carsamba birliktelik persembe ara cumadan sonra gün aşırı dedi şans ki eşim carsamba c.tesi nöbetçi bu boşluk olmayınca bir sey oluyor mu bilemedim
15 gün sonra kan ver bakalım inşallah güzel haberlerle tekrar buluşalım dedi,dua eder misiniz

Merhabalar ama herkese çatlatma iğnesi verilmiyor BNde gerek duyulmadı ama takibi ni düzenli yapılması isteyin bnce doktordan ben kullandık tan sonra kistim oluştu
Yumurtalik buyumeseydi ilaca devam edecekti büyüdüğü için iğneyi verdi, çok doğru dediginiz ama bende zaten pko var yumurtlamasi olan catlamasi dahi olan ama pko yüzünden bir türlü yumurtaya kavusamayanlar var umarim aralikta guzel haber alirim,hepimiz güzel haberler alalim

Eğer eşinde bir sıkıntı yoksa yarın akşam ve ard arda 3 akşam birliktelik olsun bence canım. Sonrası gün aşırı olabilir

Eğer eşinde bir sıkıntı yoksa yarın akşam ve ard arda 3 akşam birliktelik olsun bence canım. Sonrası gün aşırı olabilir
Sıkıntı yok hiç,doktor neden acaba pazartesi olsun salı ara bir günlük ara ile ilerleyin demiştir ki yarın pazartesi olsa salı yine boşluk ne zor süreç

Canım Bende de pko var. 2 kez klomen kullandım ikisinde de bir adet yumurtam oldu çatlatma iğnesiyle çatlattık maalesef tutmadı. İnşallah seninki tutar Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

İnşallah, Allah'ım sana da gonlundekini nasip etsin en kısa zamanda
Peki iğne sonrasi birliktelik aynı gün mü önerdi doktor yoksa ertesi gün bir gün arayla mı

Sıkıntı yok hiç,doktor neden acaba pazartesi olsun salı ara bir günlük ara ile ilerleyin demiştir ki yarın pazartesi olsa salı yine boşluk ne zor süreç
Yani doktorlar genel olarak o şekilde diyorlar benimde öyle demişti hep. 3 ay bu iğneyi kullandım ilk 2 ay doktorun dediği şekilde yaptım. Son ay iğne olduğun akşam ve ard arda 3 gün değerlendirdim sonrasında doğru dürüst değerlendirme olmadı bile düzenli o zaman nasip oldu

İnşallah, Allah'ım sana da gonlundekini nasip etsin en kısa zamanda
Peki iğne sonrasi birliktelik aynı gün mü önerdi doktor yoksa ertesi gün bir gün arayla mı
Amiinnn İnşallah canım çok sağol iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasında gün aşırı olsun dedi. Ama biz iğne günü de yapmıştık garanti olsun diye gerçi tutmadı orası ayrı mesele

Ne zor süreç yaaaa,kafalar allak bullak oluyor en iyisi 2 gün yapip 1 gün ara vermek sonrasi devam

Ne zor süreç yaaaa,kafalar allak bullak oluyor en iyisi 2 gün yapip 1 gün ara vermek sonrasi devam
Ayy acaba bunu mu denesem 3 gün devamli ay bilemedim

Ayy acaba bunu mu denesem 3 gün devamli ay bilemedim
İçinden ne şekilde geliyorsa o şekilde yap tabiki. Aslına bakarsan herşey nasip. Nasipte varsa ne şekilde olursa olsun olur

İyi akşamlar son durumunuz ne oldu bende aynı durumdayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…