Bebek İkinci El kızlar kış sezon hepsi uygun 0-9 ay pazarlık payı var : (6 ay kına kıyafeti bile var)

canım elinde kalan ürünler hangileri ben daha yeni gördüm de beğendiklerim kaldı mı acaba :s elinde kalanların resmlerini ekleyebilir misin?

6 ay kına kıyafeti duruyormu.. ayrıca benim bebeğim biraz iri şuanda 9-12 aylık kıyafetleri giyiyor olmamasından korkuyorum.

6 ay kına kıyafeti duruyormu.. ayrıca benim bebeğim biraz iri şuanda 9-12 aylık kıyafetleri giyiyor olmamasından korkuyorum.
Kesinlikle olmaz çünkü aylardaki kıyafetlerde aradaki 3 ay çok farkediyor.satmayı isterim ama doğru bebeğe keşke bedeni uysa

s.a arkadaşım ürünler duruyor mu hepsi ben almak istiyorum nasise kasım sonu doğumum var.kızım olacak duruyorsa bana mesaj çekermisin lütfen tşkler..

Merhaba , kırmızılı hastane çıkışı hariç son sayfada eklediklerim mevcut .siz hangilerini düşünüyorsunuz özelden konuşalım.hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…