• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızlar kış sezon hepsi uygun 0-9 ay pazarlık payı var : (6 ay kına kıyafeti bile var)

canım elinde kalan ürünler hangileri ben daha yeni gördüm de beğendiklerim kaldı mı acaba :s elinde kalanların resmlerini ekleyebilir misin?

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

6 ay kına kıyafeti duruyormu.. ayrıca benim bebeğim biraz iri şuanda 9-12 aylık kıyafetleri giyiyor olmamasından korkuyorum.

6 ay kına kıyafeti duruyormu.. ayrıca benim bebeğim biraz iri şuanda 9-12 aylık kıyafetleri giyiyor olmamasından korkuyorum.
Kesinlikle olmaz çünkü aylardaki kıyafetlerde aradaki 3 ay çok farkediyor.satmayı isterim ama doğru bebeğe :( keşke bedeni uysa

s.a arkadaşım ürünler duruyor mu hepsi ben almak istiyorum nasise kasım sonu doğumum var.kızım olacak duruyorsa bana mesaj çekermisin lütfen tşkler..

Merhaba , kırmızılı hastane çıkışı hariç son sayfada eklediklerim mevcut .siz hangilerini düşünüyorsunuz özelden konuşalım.hayırlı doğumlar diliyorum

Back