• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızlar kış sezon hepsi uygun 0-9 ay pazarlık payı var : (6 ay kına kıyafeti bile var)

emzirme yastığı ve banyo yaparken küvetin içine koyduğum içi köpük olan bir ürün var elimde foto koyabilirim

$image.jpg $image.jpg Köpüğün içinden sular giriyor kış için ideal çocuk üşümüyor su yükseldikçe yukarı çıkıyor güzel kullanışlı bir ürün 8tl emzirme yastığı emziremediğimden sıfırdan farksız 15 tl

Montu bugün teslim aldım çok çok temiz kullanılmış fotodakindende çok daha güzel çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

canım beğendiğine çok sevindim . miniğin güle güle giysin.bir çocuk daha kullanacak ; birine faydamız değdiyse ne mutlu :16:

canım beğendiğine çok sevindim . miniğin güle güle giysin.bir çocuk daha kullanacak ; birine faydamız değdiyse ne mutlu :16:

Teşekkür ederim bugün birinden daha aldığım bir ürün geldide leke içinde çöpe atsan olur yani ondan sonra bunu açınca moral oldu ama çok canım sıkıldı :5:

üzüldüm canım ya inş karşılamzsın o şekilde. bende aldım bi arkadaştan heyecanla bekliyorum. çok dikkat etmek gerekiyor alışveriş yaparken iyiniyet çok önemli

Teşekkür ederim bugün birinden daha aldığım bir ürün geldide leke içinde çöpe atsan olur yani ondan sonra bunu açınca moral oldu ama çok canım sıkıldı :5:

Kusura bakmayin ama kimin urunu lekeli ckti acaba hani bizde bilelimde ona gore alswers yaplm diye sordum cnm

68-74 cm olan ürünleri alacak olan arkadaşla irtibat kuramadım 1 ayı aşkın süredir yasamayiseviyorum adlı arkadaş, eğer ilgilenen varsa bu ürünlerle satmayı düşünüyorum. yeterince beklediğimi düşünüyorum. kısmet artık kimeyse :)

Eki Görüntüle 845730

Canım ben bunu almak istiyorum gönderdiğin montun kargosu çok uygun gelmişti eğer bunuda işyerinden yollama fırsatın varsa tek bunu almak isterim diğerlerinide çok beğenmiştim ama bize küçüldüler artık.

Canım senin kız ne kadar oldu bu da küçük gelirse uğraşmayalım yoksa tabiki gönderirim

Bunu da diğerleriyle aynı zamanda kullandıysanız küçük olacak o zaman.şuan beden olarak 9-12 ay kullnıyoruz

Tamam dediğiniz gibi tek parça için risk almıyım tplu alıcı çıkar kesin kalanları güncelle bence hepsi çok ciciydi.

Son düzenleme:
yok canım olmaz o zaman kalıbı dar çünkü ben 6 aylık giydirdim ama benim kız iri değildi

Kızımın ayakları18 numara ama üsten tombiş her 18 numara olmuyor ben bursadayım kargo parası hakkında bilginiz varmı eğer kalıp ollur derseniz ilk beyaz ve kırmızıyı almak istiyorum teşekkürler
Babetlerin kalıpları dar bunların kalıbı iyi.

Back