Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adresiniz aldım fakat bir arkadaşa msj attım 5 dk bir gönderildiğinden size dönemedim kusurabakmayın.5 dkyı bekliyordum :)sibel hanim geldi mi adresim
canım beğendiğine çok sevindim . miniğin güle güle giysin.bir çocuk daha kullanacak ; birine faydamız değdiyse ne mutlu
Teşekkür ederim bugün birinden daha aldığım bir ürün geldide leke içinde çöpe atsan olur yani ondan sonra bunu açınca moral oldu ama çok canım sıkıldı
Ayakkabılar üçü de duruyoriyi günler ayakkabılar satıldımı acaba
Canım senin kız ne kadar oldu bu da küçük gelirse uğraşmayalım yoksa tabiki gönderirimEki Görüntüle 845730
Canım ben bunu almak istiyorum gönderdiğin montun kargosu çok uygun gelmişti eğer bunuda işyerinden yollama fırsatın varsa tek bunu almak isterim diğerlerinide çok beğenmiştim ama bize küçüldüler artık.
Canım senin kız ne kadar oldu bu da küçük gelirse uğraşmayalım yoksa tabiki gönderirim
yok canım olmaz o zaman kalıbı dar çünkü ben 6 aylık giydirdim ama benim kız iri değildi
Ayakkabılar üçü de duruyor
Babetlerin kalıpları dar bunların kalıbı iyi.Kızımın ayakları18 numara ama üsten tombiş her 18 numara olmuyor ben bursadayım kargo parası hakkında bilginiz varmı eğer kalıp ollur derseniz ilk beyaz ve kırmızıyı almak istiyorum teşekkürler