• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızlar kış sezon hepsi uygun 0-9 ay pazarlık payı var : (6 ay kına kıyafeti bile var)

SibelYC

DURU'M
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
474
80
118
37
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
herbiri 2 tl : 0-3 ay yenidoğan

hastane çıkışları 15 tl sarı olan mammaramma diğerleri yerliüretim
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
TAKIMLAR VE TULUMLAR 5 TL 1.62CM C&A 2. C&A 50 CM YENİDOĞAN 3. C&A 62CM 4. 62 CM 5. 68 CM
attachment.php
attachment.php
attachment.php

c&a kadife 68 cm alt üst 10 tl
c&a 62 cm pembe kot 10 tl

chicco 68 beyz tulum 10 tl
lcw 68 tulum set 5 tl
ev patikleri çoraplar hepsi 15 tl
1.lcw Triko ve body 68cm 5+3 tl 2.c&a 68cm 5tl 3.4tltunik 4. Örme 5 tl 3-6 ay arası çok yumuşak
avw.php
Çıtçıtlı battaniye 12 tl burun aspiratörü hiç kullanılmadı 5 tl
Lcw 19 No 5 er tl

1. resim f&f 68 cm yeniyıl t-shirt 3 tl
2. resim lcw 68 cm 3 tl
3. resim c&a mont 74cm 10 tl (içi yumuşak kadife kolları lastikli olduğundan 6 aydan 1 yaşa kadar kullanabilirsiniz )
4. resim lcw 68 cm alt içi kalın 5 tl
5. resim 68 cm penye yelek 2 tl
6. resim alt üst pijama 6-9 ay mevsimlik 4 tl
7. resim 68 cm tek alt 2 tl ince penye
8. resim venice takım 68 cm 5 tl
9. resim venice takım 68 cm 5 tl
10. resim 6-9 ay takım 5 tl
Hellokity elbise ve tişörtü 6 tl 68cm​
paperclip.png
Eklenmiş Resmin önizlemesi

3lü eşofman takım 68 cm 5 tl salopet tulum 74 cm kıvırmak için düğmesi var ben 6 aydan itibaren kullandım 6 tl turuncu venice tişört 68 cm 4 tl
6 aylık kınası heryörede yapılmaz ama ilgilenenler için 20 tlye veriyorum ben 45 tlye mal ettim sadece 1 kez kullandık​

canım nerde oturuyorsun ve ödeme nasıl olacak çünkü çorap setlerini ve birkaç tulumu çokk beğendimm:)

merhaba:))
ca kadife 68 cm alt üst 10tl
lcw 68 cm tulum set 5tl
tunik lila çiçekli 4tl
3lü eşofman takım 68 cm 5tl
10.resim takım 5tl
9.resim takım 5tl
4.resim alt kalın 5tl
2.resim lcw 3tl
toplam 42tl yapıyor ne kadar indirebilirsin eğer istediğim gibi olursa hemen eft yapabiirm lütfeen güzel bir indiriiim olsun:))

fiyatlar çok uygun inanın ; kargo benden olsun yada siz teklif edin düşündüğünüzü

30tl olsa...zaten kargoda 9tl falan tutar diye düşünüyorum.siz ne diyorsunuz?

:))çok tşk ederim:)selda_oztas@hotmail.com mail adresim banka bilgilerinizi gönderin pazartesiye kaldı artık havale işlemleri.:)

canımm yenidoğan zıbınlarından 4,5 ve 7.resimleri toplam 16 tl 8 parça var gibi gördüm,çorapların hehpsini istiyorum 15 tl ediyor,pembe kotu da istiyorum toplam 41 tl ediyor işte 40 tl olsun düz hesap:))) bana özelden yazarsan sevinirim güzelim nasıl verecem parayı,adres bilgilerimi de vereyim:))

$image.jpg $image.jpg Bir yakıNım hediye etmişti fakat bebeğim 4 aylık olunca ortadan başlamak istemedim.buyüzden hiç kullanmadım hamile annelere tavsiye ederim ederi 25 tl
10 tlye isteyene satmayı düşünüyorum

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
canım bu ürünler 68 cm e uygun c&a mont 74 cm yazıyor fakat kalıbı dar salopetde öyle 74 cm yazıyor ama o da küçük.ben 68 leri kullanırken o ürünleride kullanıyordum

sibelcim çok teşekkür ediyorum tekrar,kargo elime ulaştığından beri kıyafetleri koklayıp sarılıyorum yaa ağlıcam galibaa:43: işte yolladıkların :) mendiller yok bi tek fotoda...:16:

Eki Görüntüle 822885 Eki Görüntüle 822886 Eki Görüntüle 822887 Eki Görüntüle 822888 Eki Görüntüle 822889
canım senin sunumun daha hoş olmuş :) güle güle giysin defne hanım öpüyorum ikinizi de , ne yalan söyleyeyim bende koklaya koklaya paketledim ...

canim telefondan girdigim icin karisti fiyatlar biraz ben 68 ve 74 cm olan tum kiyafetlerin ile beyaz ve kirmizi ayakkabilari almak istiyorum hepsi ne kadar olur yazarsan sevinirim adresimi mesaj kutuna attim

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
herbiri 2 tl : 0-3 ay yenidoğan

hastane çıkışları 15 tl sarı olan mammaramma diğerleri yerliüretim
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
TAKIMLAR VE TULUMLAR 5 TL 1.62CM C&A 2. C&A 50 CM YENİDOĞAN 3. C&A 62CM 4. 62cm Bir yakıNım hediye etmişti fakat bebeğim 4 aylık olunca ortadan başlamak istemedim.buyüzden hiç kullanmadım hamile annelere tavsiye ederim ederi 25 tl
10 tlye isteyene satmayı düşünüyorumÇıtçıtlı battaniye 12 tl burun aspiratörü hiç kullanılmadı 5 tl

Back