• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar kıralık tesettür gelınlık bakıyorum yardımcı olur musunuz

Gnrsrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
100
1
36
Hatay
Yaza doğru düğünüm olacak ınsallah ama ben sımdıden gelınlık bakıyorum.. Ancak bulurum dıye dusunuyorum.. Kapalı gelınlık bulmak cok zor .. Ben kıralık bakıyorum durumumuzun olmamasından dolayı .. Uygun fıyata ve guzel modeller nerden bulabılırım 2. El :)

Dedıgım gıbı durumum yok. 2.el bakıyorum ve kıralık bakıyorum be kadar uygun fıyat olursa o kadar ıyı benım ıcın

Dedıgım gıbı durumum yok. 2.el bakıyorum ve kıralık bakıyorum be kadar uygun fıyat olursa o kadar ıyı benım ıcın

cnm bnm arkadaşım da bi gelinlik var özel tasarım,ki,şiye özel dikildi..arkadaşım da giydi ben de giydim.senin bedenin nedir..

evet oplur.bolerolu da değil gerçekten çoookk güzel bi gelinlik..hatta bnm gördüğüm en güzel tesettür gelinlik ve tek parça..fotoyu da böle ortalık yere koymak istemiyorum ..msn den görüşelim..adresini özelden msj at bana

tmm cnm aldm masn ama şuan mailimde bi sorun var açamıyorum..problemi halleder etmez göndercem inşallah..bide nerde oturduğunu öğrenebilir miyim

Bu modelı begenmedım oek ama.. Sayfada cokguzel ve uygun modeller buldum.. Amaaa ya bedenı uymadı ya da boyu.. :( neyse kısmet artk daha zamanım var allahtan. :)

Back