Kına Gecesi kızlar kınam açık havada köyumde olcak nasıl grişi ve dansı yapıcaz

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
merhaba kızlar kınam köyümde açık br alan var köydeki evimde uzakta geniş br alan giriş ve ilk dansı nasl yapcaz çook merak edıorm :)

Dans işini tecrübesi olanlar cevaplasın ama hep köyde evlenmek istemişimdir.Ama öyle bi şansım yok zaten evlilik adına atılmış bi adım da yok ortada.
Açık alanda tertemiz hava.Çok güzel senin adına çok sevindim.İnşallah çok güzel olur

inş. tatlm yok düğünm salonda malesef sadce kına için saloın masrafına değmez die düşündük o yuzden :) evet banada güzel geldi annnemn fkrydı :) umarım bri yazar :) ben de istiordum köyde dğün ama karşı taraf saloın bulmş malesf bulamasydı eğer köy dğğünü yapcktı karşı tarf çok aceleci :) eylulu ble beklemeyemıorlar :)

valla tatlım bu kısmetmde bana müjde oldu ansıızn sennde br yerlerde kısmetn vardır 22 nısanda gördüler 26sında isteme oldu :) mayıs 20 nişan :) 26 ağustos düğün 25 ağstos kına hep 20lerden çıkıorm yola :):):):)

Canım seni hatırlıyorum,nişanlınla ders alıyodunuz yanılmıyorsam
Bence '' Al Yazmalım '' ile bi koreografi yapın
Şahane olur,mekana en uygunu bu sanırım
Danstan çok daha güzel olur

Son düzenleme:

yok canım ben ders almıorm yanlş hatrlıosun ama alyazmalım koreografi nasl oluor anlatsana güzel fkrmiş :)

Evet baya hızlı olmuş :) Ama sevindim senin adına.Eğer anlaşabiliyorsanız beklemenin bi anlamı da yok.
Benim görüştüğüm biri var da henüz ailem bilmiyor okullarımızı bitirmeyi bekliyoruz.

Evet baya hızlı olmuş :) Ama sevindim senin adına.Eğer anlaşabiliyorsanız beklemenin bi anlamı da yok.
Benim görüştüğüm biri var da henüz ailem bilmiyor okullarımızı bitirmeyi bekliyoruz.

hmm hayrlı olsun tatlm :) noırmlde olsa böle olrmuydu blemmem görücü usulu tanştık ben öyle istedm çıktıımla evlenmk istemedim hiç bir zmn annemde sölemşti teklif eden olrsa sölersn faln die ama yok dedm görücü olsun sağlam olsun öyle zaten karşı tarfta uztmayı sevmıro zaten:)

Bence de bu iyi fikir.ama koreografi nasıl olur onu bilmiyorum işte ben de :)
Ama kınada "Köyümde düğün var köyümde şenlik" adında bi türkü var ya onu da çalabilirsiniz bi ara.
Ben yeni üyeyim de link paylaşabiliyor muyuz burdan acaba

Kına gecesinde müzik olayı nasıl olacak.Orkestra mı gelecek yoksa kendiniz mi ayarlayacaksınız müzik işini.Dans müziği düşünüyorum da senin için.Ama dans etme konusunda kesinlikle hiç bir fikrim yok malesef

canım büyük ihtimal orkestra gelir amcamn kızlarıda köyde yaptı kınayı orkstra org falan vardı bnded olr kendmz ayarlyamz ya gelcekk gelcekk :)
dans etmeyı bende blmıorm tam olarak :):):

canım büyük ihtimal orkestra gelir amcamn kızlarıda köyde yaptı kınayı orkstra org falan vardı bnded olr kendmz ayarlyamz ya gelcekk gelcekk :)
dans etmeyı bende blmıorm tam olarak :):):

O zaman netten videolarla dans etmeyi öğrenirsiniz günü kurtaracak kadar
Gerçekten köyde kına gecesi düğün gibi şeyler nedense çok hoşuma gidiyor.Keyfini çıkar canım :)
Orkestra gelecekse onlarla da bi görüşün.Onların bi fikri vardır belki faydası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…