- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
merhaba kızlar kınam köyümde açık br alan var köydeki evimde uzakta geniş br alan giriş ve ilk dansı nasl yapcaz çook merak edıorm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dans işini tecrübesi olanlar cevaplasın ama hep köyde evlenmek istemişimdir.Ama öyle bi şansım yok zaten evlilik adına atılmış bi adım da yok ortada.
Açık alanda tertemiz hava.Çok güzel senin adına çok sevindim.İnşallah çok güzel olur![]()
Dans işini tecrübesi olanlar cevaplasın ama hep köyde evlenmek istemişimdir.Ama öyle bi şansım yok zaten evlilik adına atılmış bi adım da yok ortada.
Açık alanda tertemiz hava.Çok güzel senin adına çok sevindim.İnşallah çok güzel olur![]()
Canım seni hatırlıyorum,nişanlınla ders alıyodunuz yanılmıyorsam
Bence '' Al Yazmalım '' ile bi koreografi yapın
Şahane olur,mekana en uygunu bu sanırım
Danstan çok daha güzel olur![]()
valla tatlım bu kısmetmde bana müjde oldu ansıızn sennde br yerlerde kısmetn vardır22 nısanda gördüler 26sında isteme oldu :) mayıs 20 nişan :) 26 ağustos düğün
25 ağstos kına hep 20lerden çıkıorm yola :):):):)
yok canım ben ders almıorm yanlş hatrlıosun ama alyazmalım koreografi nasl oluor anlatsana güzel fkrmiş :)
Evet baya hızlı olmuş :) Ama sevindim senin adına.Eğer anlaşabiliyorsanız beklemenin bi anlamı da yok.
Benim görüştüğüm biri var da henüz ailem bilmiyor okullarımızı bitirmeyi bekliyoruz.
Onu dans hocana soracaktın işte,başkasıyla karıştırmışım![]()
şu girişi anlatmıckmısn yaaa heveslendrdn :) alyazmalım flan iice anlt anlıım ben anlamam dans çeştlernden flan :):):)
Canım seni hatırlıyorum,nişanlınla ders alıyodunuz yanılmıyorsam
Bence '' Al Yazmalım '' ile bi koreografi yapın
Şahane olur,mekana en uygunu bu sanırım
Danstan çok daha güzel olur![]()
Bende pek anlamam o işlerden internetten baktım şimdi bişey bulamadım
Al yazmalım dizisinin düğün sahneleri falan çıkıyo
Benim köyde kına gecem olsa bunu mutlaka çaldırırdım.
Link paylaşılailiyor mu bilmiyorum ama dayanamadım
Köyümde Şenlik Var Köyümde Düğün (Sarı Sarı Liralar).mp4 - YouTube
Kına gecesinde müzik olayı nasıl olacak.Orkestra mı gelecek yoksa kendiniz mi ayarlayacaksınız müzik işini.Dans müziği düşünüyorum da senin için.Ama dans etme konusunda kesinlikle hiç bir fikrim yok malesef![]()
Bir tane buldum ama dans ritimleriyle falan uyar mı bilmiyorum sanki biraz hareketli gibi.
eliyahu sills & qadim near east - durme durme - YouTube
canım büyük ihtimal orkestra gelir amcamn kızlarıda köyde yaptı kınayı orkstra org falan vardı bnded olr kendmz ayarlyamz ya gelcekk gelcekk :)
dans etmeyı bende blmıorm tam olarak :):):