- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
Benim ortada ama yerine geçtiyse eğerEstagfrullah vajinal bakildigi zaman yansima oluyor sadece. Karından bakildiginda ayni tarafta cikiyor bebek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ortada ama yerine geçtiyse eğerEstagfrullah vajinal bakildigi zaman yansima oluyor sadece. Karından bakildiginda ayni tarafta cikiyor bebek.
Ortada oldugu zaman plasentanin yerlesimine bakiyolar ama bazen anlayamiyorum onu kesenin kenarinda bir bölüm daha kalin beyaz gozukuyor orasi sanirimBenim ortada ama yerine geçtiyse eğer
belli olunca msj atcam sana benOrtada oldugu zaman plasentanin yerlesimine bakiyolar ama bazen anlayamiyorum onu kesenin kenarinda bir bölüm daha kalin beyaz gozukuyor orasi sanirim
Bunların teori oldugunu biliyosun dimi? Kesin net yüzde yüz demiyoruz zaten Bu kadar ciddiye almana gerek yoktu sakin ol benceBu şapşal doktorlar da cinsiyet tayini için minimum 12 hafta bekletiyor. Halbuki bebeğin 6haftada kesede nerede durduğunu görüp söyleyebilir değil mi? Bu konuda bilimsel makaleler falan okusunlar, biraz bilgilensinler bence, cahil kalmasınlar, biz gebeleri de 12-16 hafta bekleme zulmünden kurtarsınlar!
Sakinim de siz bu son mesaja kadar bu hurafeyi sanki bilimsel gerçekmiş gibi paylaşmışsınız, o yüzden böyle bir yorum yaptım.Bunların teori oldugunu biliyosun dimi? Kesin net yüzde yüz demiyoruz zaten Bu kadar ciddiye almana gerek yoktu sakin ol bence
Ramzi teorisi deniyor bu yönteme. O yüzden teorinin tanimini yaptim. Ayrica ustteki mesajlara bakarsan, tutmayadabilir yazdim, tutmayan kisi de çok. Herkes cok heyecanli, eğlencesine tahmin istiyor, isteyen istedigine inanır, fazla tepkilisin hormonlardan galiba sen de haklisin ne diyimSakinim de siz bu son mesaja kadar bu hurafeyi sanki bilimsel gerçekmiş gibi paylaşmışsınız, o yüzden böyle bir yorum yaptım.
Teori çok bilgisizce bir tanım olmuş; zira teori olması için bilimsel aşamaların tamamlanması gerekir. Dediğim gibi bu kocakarı saçması bir hurafe, hipotez bile olamaz, kaldı ki teori olsun :)
Bana da bakar mısınızKeseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Keseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Kız gibi duruyorbanada yorum yaparmisiniz rica etsem 9+4
Tabi ben ilk fotograf uzerine yorumladım, sagdakinde bebek cok buyuk. 6-7 haftalik fotoyla tahmin yapilabiliyor. Eger ilk fotograf karından cekildiyse erkek. Vajinal bakildiysa kız. Yanılma payı tabiki var tutmayan da oluyor.