- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Haklsin canim ama benim bu korkulardan kurtulmam gerek.cunku bu sekilde butun iliskilerimi mahvediyorum1 yıl önce benim psikolojimi mahveden bir ilişkiyi bitirdim.
6 ay senin gibi hissettim.
sevilmeyeceğimi, sevemeyeceğimi, hiç mutlu olamayacağımı...
ama bundan 6ay önce hayatımın aşkıyla tanıştım.
6 aydır tahmin edemeyeceğim kadar mutluyum
hayatın ne getireceği bilinmez, içini ferah tut
Sizin nasil psikolojinizi bozuyoduki iliskiniz1 yıl önce benim psikolojimi mahveden bir ilişkiyi bitirdim.
6 ay senin gibi hissettim.
sevilmeyeceğimi, sevemeyeceğimi, hiç mutlu olamayacağımı...
ama bundan 6ay önce hayatımın aşkıyla tanıştım.
6 aydır tahmin edemeyeceğim kadar mutluyum
hayatın ne getireceği bilinmez, içini ferah tut
Mutlaka arastir bak herşeyin basi Özgüven ! ... Ve kendini suçlama artik cevrendeki ler öyle olmayabilir sebebi her neyse ne bi an önce bunu düzeltmeye calis ...YouTube da özgüven kendini sevme telkinleri var onlari dinle mutlaka etkisi olucaktir ama deidgim gibi psikolog ihmal etmeKeskeee yaa.bi arastiricam fiyat olarak cidden ihtiyacim var.etrafimdaki kimse boyle degil bi ben boyleyim
Mutlaka arastir bak herşeyin basi Özgüven ! ... Ve kendini suçlama artik cevrendeki ler öyle olmayabilir sebebi her neyse ne bi an önce bunu düzeltmeye calis ...YouTube da özgüven kendini sevme telkinleri var onlari dinle mutlaka etkisi olucaktir ama deidgim gibi psikolog ihmal etme[/QUevet arastiricam.bi de ben hep daha iyisini bulamam yasim geciyo gecti.kimi bulcam diye dusunuyom.yasimda 25yani.arastirip uzerine duscem ama mutlaka
benim de öyleydi. sürekli ağlama krizlerine giriyordum. arkadaşlarım çok konuştu benimle ama çok bir etkisi olmadı. psikoloğa gitmem yönünde de uğraş verdiler ama kabul etmedim. çok kötü dönemlerdi.. istersen psikologtan yardım alabilirsin sen de, maddi olarak yetebilirsen.. olumlama tekniği diyebir şey var. bunları deneyebilirsin.. inancın varsa ibadet ile rahatlayabilrisinHaklsin canim ama benim bu korkulardan kurtulmam gerek.cunku bu sekilde butun iliskilerimi mahvediyorum
eski erkek arkadasım ile 2 sene geçirdim. bipolar ve anksiyetesi vardı. onun tedavi süreci, bu süreç beni yordu. tedavi olmak istemedi çünkü. boşa uğraş verdim 2 sene.. kendimden verdim hep...Sizin nasil psikolojinizi bozuyoduki iliskiniz
Sevmeyi biliyorim ama karsimdakinden hep bi ilgi sevgi bekliyorum.yalniz kalamiyorum bu da benim fobim galiba
Süpersın,aynen öleyım benYalnızlığında huzur bulmayı öğreneceksin, bunu öğreteceksin kendine.
Kendi işini kendin göreceksin, maddi-manevi o güce erişmek için yollar edineceksin.
Önce en önce kendini seveceksin ve kendine kıymet vereceksin.
Ucuz insanları hayatında tutsan ne, tutmasan ne, onlar kuru kalabalık. Yine düştüğünde tek sen kalırsın.
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair. Sen sevmeyi de bilmiyorsun ki.
Angela diye bi film var, bir Fransız filmi. Otur izle biraz, iyi gelir.
Bencede haklsiinizzSevmeyi bilmediğinizi düşünüyorum ısrarla. Sevmenin dozu olur, biçimi olur, dozunda ve doğru biçimde sevemiyorsanız da sevmeyi bilmiyorsunuz demektir.
Bu geniş bir söylem, sevmeyi bilseydiniz önce kendinizi sevmeniz gerektiğini hissederdiniz.
Bence sorun bu.
Mesela o degisti simdi ilgisiz bende konuscam onla degistin hayrdir dicem cunku canima tak etti artik bu ne ilgi yok sevgi yoktaviz vermek yerine tam tersini uygulayacaksın
Bende öyleyim..Sevgilim varken de böyleydi sırf o benden ayrılmasın yalnız kalmayayım diye hep susardım kavga esnasında vs.Şimdi de sevgilim yok ama aynı korku hep var hadi tek yaşlanırsam,hadi evlenmezsem,hadi aldatılırsam,terk edilirsem.Alt yapısında yatan birşey yok bence içsel birşey çevrede görüp,duyulanların etkisi..Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.
Cidden mi.ama bu yuzden hep kaybediyoruz iste. Atlatamadin mi bu durumu. Ben tek bende var saniyodumBende öyleyim..Sevgilim varken de böyleydi sırf o benden ayrılmasın yalnız kalmayayım diye hep susardım kavga esnasında vs.Şimdi de sevgilim yok ama aynı korku hep var hadi tek yaşlanırsam,hadi evlenmezsem,hadi aldatılırsam,terk edilirsem.Alt yapısında yatan birşey yok bence içsel birşey çevrede görüp,duyulanların etkisi..
Bende de var mesela şuan bile.Sadece evlilik,ilişki vs değil.Atıyorum bir arkadaşım var acaba kötü bir olay olur arkadaşım benden uzaklaşır yalnız kalırım mı vs. atlatılır mı bir fikrim yokCidden mi.ama bu yuzden hep kaybediyoruz iste. Atlatamadin mi bu durumu. Ben tek bende var saniyodum
Canim yaa benimde öyle.Tavizlerim sonucunda oluyo herşey.Mesela bak aksam gel yanima konuscaz dedim gelmiyo.Napim yani.Bi de bu o kadar öküz ki akillanmiyo.Ama skldm ben de bu durumdan.Cidden çok bunaldim yaa.Ben adam gibi herseyi konusmak istiyorum aksama.keske benimde ciksa duzgun insan keskeeBen de böyleydim. Taviz ver taviz ver her ilişkim kötü bitti. Akıllanmıyordum da. Hele bir tanesi öyle kötü bitti ki kendime geldiğimde başlarım böyle işe, önce ben dicem artık arkadaş dediğimde doğru insanı bulup evlendim. Genelde eeh yeter be deyince hayat düzene giriverir ya bende öyle oldu. İnşallah sen benim kadar zorlanmadan doğru insanla karşılaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?