- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Tabi seviyorsunuzdur ama kontrol egonun elinde olunca sevmeyi bilmiyor oluyor biraz kişi. Karşıdan bekleyerek sevmek de, hiç karşılık görmeden kendini paralarcasına vererek sevmek de, hırsla ilgi ve aşk talep etmek de sevmeyi pek bilmemek oluyor sanki. Sevmek öyle bir şey değil bence.Sevmeyi biliyorim ama karsimdakinden hep bi ilgi sevgi bekliyorum.yalniz kalamiyorum bu da benim fobim galiba
Evet yok aşilcak gibi degil.devlet hastahanesinde dinlemiyolar ama beni dinlemeleri lazim bi deTabi seviyorsunuzdur ama kontrol egonun elinde olunca sevmeyi bilmiyor oluyor biraz kişi. Karşıdan bekleyerek sevmek de, hiç karşılık görmeden kendini paralarcasına vererek sevmek de, hırsla ilgi ve aşk talep etmek de sevmeyi pek bilmemek oluyor sanki. Sevmek öyle bir şey değil bence.
Psikologa gücünüz yetmez ise devlette psikiyatriste de gidebilirsiniz. O bir değerlendirsin, gerekli görürse psikolog der. Devlette varsa sevk eder de.
Özgüven sorunları ve çocukluktaki yaşam olayları önemli, biz ne desek aşamayabilirsiniz.
İletişim kuramıyosanız uzatmak doğru değil. Yıllar geçince geriye bi tek muhabbet kalıyor çünkü. Aman diyeyim arkadaşım kendine değer ver.Canim yaa benimde öyle.Tavizlerim sonucunda oluyo herşey.Mesela bak aksam gel yanima konuscaz dedim gelmiyo.Napim yani.Bi de bu o kadar öküz ki akillanmiyo.Ama skldm ben de bu durumdan.Cidden çok bunaldim yaa.Ben adam gibi herseyi konusmak istiyorum aksama.keske benimde ciksa duzgun insan keskee
Bir 20-30 dakika bile ayırmıyorlasa, o zaman direk özele gideceksiniz, haklısınız.Evet yok aşilcak gibi degil.devlet hastahanesinde dinlemiyolar ama beni dinlemeleri lazim bi de
Umarim amaa arastiricam.Cunku cidden benim hayatimi olumsuz etkiliyo bu durum yaBir 20-30 dakika bile ayırmıyorlasa, o zaman direk özele gideceksiniz, haklısınız.
Ben yine de özelde de olsa önce psikiyatriste gitmenizden, hekim tarafından bir değerlendirilmeniz, bir teşhis yoksa ya da terapi ile ilerlenecekse psikologa sevk edilmenizi tavsiye ederim. Sistem zaten genelde böyle işliyor. Umarım uygun bir yer bulursunuz.
Yan yanayken iyiz gene konsuuyoruz ama beni umursamio.Bi yere gdiiyo haber vermiyoİletişim kuramıyosanız uzatmak doğru değil. Yıllar geçince geriye bi tek muhabbet kalıyor çünkü. Aman diyeyim arkadaşım kendine değer ver.
Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.
Ogretmen olucam mezun olunca calisiyorum bi de.aşiri etkiliyo yaaIsin meslegin falan varmi ? Neden boyle dusunuyorsun ki, ciddi boyuttaysa belki bir doktora danismalisin ikili iliskilerini cok etkiliyorsa yani.
Canim peki sanaa bisi sorucam.bu adam dun foçaya gitti bana haber verme geregi duymuyo.senle konuscaklarim var benim dedim aksam buluscaz. Konusmasam mi soguk davranip arayip sormasam mi artik napicagimi bilemedim.amaa asiri ilgisiz banaaÖzgüven eksikliği gerçekten bir sorun ama aşılamayacak bir sorun değil, öncelikle buna inan. Bir köşeye çekilmek yerine üstüne gitmelisin korkularının.
Aşka gelince aşk ilişkilerin özgüven eksikliğinden değil, taviz vermenden dolayı bitiyor. Özgüven eksikliğini taviz vererek değil, bencil olarak kullan. İnan erkekler taviz vermekten anlayamıyor. Hayatımda ne kadar bencil ve banane o yapsın zihniyetinde olan kadın varsa hep el üstünde tutuluyor. Arama sorma, hep üste çık. Kazanacaksın...
O kadar cok taviz verdim ki.Bak mesela dun foçaya gitti haber vermiyo hicbiseyi bana gerek duymuySevgiliyken verilen tavizlerle yaninda tuttugun adamla evlensende bosanirsin benim gibi..yapma arkadasim..
Umarsanmadigin bi iliskide isin olmamali..disardan soylemek kolay diyorsundur bende dedim ama bosanmak cok daha zor..herseyin en iyisine layiksin ve ona mecbur degilsin.birak bu kirk yetimle bi magarada kalmis durumlarini..silkelen..sen bu adama hayir diyebildigin zaman kaderin tersine donucek.oyle hissediyorumO kadar cok taviz verdim ki.Bak mesela dun foçaya gitti haber vermiyo hicbiseyi bana gerek duymuynunla aksam buluscaz konussam mi bunlari
Canim evet haklsin da ben bu adamla aksam konussam mi napsam bu ilgisizligi falanUmarsanmadigin bi iliskide isin olmamali..disardan soylemek kolay diyorsundur bende dedim ama bosanmak cok daha zor..herseyin en iyisine layiksin ve ona mecbur degilsin.birak bu kirk yetimle bi magarada kalmis durumlarini..silkelen..sen bu adama hayir diyebildigin zaman kaderin tersine donucek.oyle hissediyorum
Canim ama umursamayinca da onu aldattigimi dusunuyo.yanina gidince soguk mu olsam.haklisin simdi konussam baska yere cekcek lafi bu27 yillik omrumde ogrendigim hicbir yapicagin konusma umursamazlik kadar etkili olmayacaktir..laftan anliycak olsa zaten bu gune kadar soylediklerinden anlardi..
Yalnızlığında huzur bulmayı öğreneceksin, bunu öğreteceksin kendine.
Kendi işini kendin göreceksin, maddi-manevi o güce erişmek için yollar edineceksin.
Önce en önce kendini seveceksin ve kendine kıymet vereceksin.
Ucuz insanları hayatında tutsan ne, tutmasan ne, onlar kuru kalabalık. Yine düştüğünde tek sen kalırsın.
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair. Sen sevmeyi de bilmiyorsun ki.
Angela diye bi film var, bir Fransız filmi. Otur izle biraz, iyi gelir.
Aman ben sevdim de ne oldu tüküreyim hepsine erkeklerin
Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?