- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
İyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyinDüzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.
Tahmini ne kadar psikolog ucreti biliyomusunuzİyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyin
Atlatabilecegimi sanmiyorumİyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyin
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair.
Sevmeyi biliyorim ama karsimdakinden hep bi ilgi sevgi bekliyorum.yalniz kalamiyorum bu da benim fobim galibaYalnızlığında huzur bulmayı öğreneceksin, bunu öğreteceksin kendine.
Kendi işini kendin göreceksin, maddi-manevi o güce erişmek için yollar edineceksin.
Önce en önce kendini seveceksin ve kendine kıymet vereceksin.
Ucuz insanları hayatında tutsan ne, tutmasan ne, onlar kuru kalabalık. Yine düştüğünde tek sen kalırsın.
"Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin" demiş şair. Sen sevmeyi de bilmiyorsun ki.
Angela diye bi film var, bir Fransız filmi. Otur izle biraz, iyi gelir.
Yerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik kiİyi bi psikologla atlara bilirsiniz öz güvensizlik herşeyin en büyük sorunu...özgüven problemini mutlak . Halletmeye calisin psikolog ihmal etmeyin
Umarim ;-(Doğru insanı bulacaksınız kalbi güzel kadınlar ^^ özgüvenlerinizi çabuk düzeltin bakayım illa ki olacak sizi seven ve evlenecek bir adam hayat bu en beklenmedik anlarda sunuyor güzel şeyleri
Atlatabilirsiniz elbette mutlaka psikolog ya da psikiyatr ihmal etmeyinAtlatabilecegimi sanmiyorum
Evet bu yuzde butun iliskilerimde hep kaybettim terk edildim.yalvardim.gurursuzum resmen. Kendime guvenim yok.ezigim resmen.nedeni ailemmi yapim mi bilmiyorim ama su iki senedir acayip yalnizliktan korkuyorum.yaşliligimi falan bi sekilde gidicem psikologa.keske duzelse yaa ozamn bende kazanmaya baslarim belkiYerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik kiihmal etmeyin lutfem
Keskeee yaa.bi arastiricam fiyat olarak cidden ihtiyacim var.etrafimdaki kimse boyle degil bi ben boyleyimAtlatabilirsiniz elbette mutlaka psikolog ya da psikiyatr ihmal etmeyin
Hahaha yok degil ama kendime uzuluyorum.neden ben boyleyim :-(Öyle bir başlık koymuışun ki bende hayatının vicdan azabını çekiyorsun sandım.
Korkuttun beni.
İşte bulamam diye korkuyorum yaa :-(başkasını da bulursun, sevilirsin de, evlenirsin de.... bunlar boş kuruntular.
artık gereksiz erkeklere de taviz vermekten vazgeç. o olmazsa başkası olur. dünyada erkek mi kalmadı.
Hep kullanildim bu gune kadar.suan ki iliskimde de hep taviz verdim ve kaybetme korkusu yok adaminYerine doktora gore değişir en az 100 TL dek baslar ama önemli bence mutlaka halledin bu konuyu bu kaygilar ve tavizin nedeni kesinlikle özgüven eksikliği ..çünkü karsinizdaki de bunu hisseder emin olun ve bunu kullanır ne yazik kiihmal etmeyin lutfem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?