Ah canım benim yaa gerçekten çok iyi niyetlisin... Hiçbir şey olmaz. Tabi ki destek ol zor gününde. Ama bırak o da senin desteğini görsün, seni takdir etsin. Tamam mesela ara, iş durumunu sor. Ama mesela buluşalım mı deme. Bir de zaten en kötü arabayı satıp borcunu kapatabilir. Araba keyfî birşey
Araba sahibi oldu diye seni aldatır diyemeyiz. Zaten bu kafada biriyse, inan arabaya gerek kalmaz aldatması için. Yapan insan araba kiralar vs. veya her türlü seni aldatır. Buna engel olamazsın. Benim birçok arkadaşımın eşinin, sevgilisinin arabası var neden aldatılsınlar ki? Aldatılmaya odaklanma bu kadar herhangi bir şüphe yoksa. Aldatma korkusu yok diyorsun, nerden vardın bu kanıya?
Zaten normal kafada ve seni gerçekten seven biriyse, seni aldatmaktan kendi korkar, kaybetme korkusu duyar. Bu korkuyu ona sen veremezsin. Eğer aldatmayı göze alabiliyorsa, seni kaybetmeyi de pek umursamıyor demektir
Ve ne olursa olsun, yürekten seven aldatmaz, sakın unutma bunu...[/QUOTE cok guzel yazmissin canim bee.bilmiyom bi kac kez aldatmayla ilgili saka yapmisti.Simdiki kizlar arabaya bakiyoya.Gezmek icin falan bunun aklini bulandirirlar diye korkuyorum.Amaa ben okadar kiskancimki delirim yani baska kizla konustugunu gorsem bile.zaten ben takip ediyorum surekli napmis netmis diye.bulusmaya da cagirmicam o cagirsin dimi amaaa.Kaybetme korkusu var amaa asiri ilgisizzz beee canim :-( ;-(