• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendime bile itiraf edemiyorum ama?

San oz güvenle ilgili biraz ip ucu veriyim fazla kilon varsa kurtul günlük saç,cilt ve vücut bakımını yap ciltte benim gibi izlerin varsa bb ile kapat spor yap en azından havalar uygun ken yürü (çok sıcak ve soğuk değilken) kendine uygun kıyafetler al (marka olmasada olur) tanımadığın insanlarla sohpet et (magza görevlileri,market çalışanları arkadaşlarının arkadaşları) kişisel gelişim kitapları oku fillm izle kitap oku(insanlarla konuşabilecek konun olsun)bide atlatabilecegimi sanmıyorum yazmışsın çok güldüm :)) ben bir yıl öncesine kadar insanlarla 00.1 desibele konuşuyordum ....
Cidden mi bende kitap falan okuycam artik.ben aşiri zayifim yaa çok hemde.birazda sivilcelerim var

Amaa arama sorma diyonda geçen gun oyle yaptim bana dediki sende bi haller var degistin sen dedi.napcagimi bende bilmiyorum.bugun cok aradim onu bulustuk bugun yarin ondan mi beklesem napsam

İşte hem suçlu hem güçlü. Çok bencilce davranıyor. Sana sen aramadığında tepki gösterdiğinde, sen de yapıştıracaksın cevabı. Niye, sen beni hiç aramadığında sende bir haller mi var ki şimdi benden işkillendin desene. Ben en azından çabalıyorum bgne kadar hep ben aradım, yalan mı de.

Ben olsam aramam bir erkeği hadi buluşalım demem.

Sen arayarak, buluşma ayarlayarak ve fazlaca taviz vererek ilişkini kurtaracağına inanıyorsun ama aslında bunları yapmayarak başarabilirsin bunu. Çünkü erkekler birini cepte gördüğü an kafasına göre davranıyor. Bizim gibi yapılan fedakarlıkları anlamıyorlar, kıymet bilmiyorlar. Bunu bir hayata geçirsen, kılını kıpırdatmadan bağlayabilirsin karşındakini, inan...

Cidden mi bende kitap falan okuycam artik.ben aşiri zayifim yaa çok hemde.birazda sivilcelerim var

Zayıflık için geceleri ekmekle tahin pekmez ye. 3er çorba kaşığı koy. Ben de çok zayıftım eskiden ve böyle kilo aldım. Sivilce için de gece yatmadan ve sabah kalkınca bakım uygula. Yüz yemizleme jeliyle yüzünü yıka. Tonikle sil. Nemlendiricini sür. Her sabah ve gece cildini yıkarsan baya bir farkedilir :KK66:

Kitap olarak %100 düşünce gücünü tavsiye ederim. Saçma sapan kişisel gelişim kitaplarından değildir. Piyasa işi değildir yani...

Önce kendini sevip değer vereceksin sonra karşısındaki insanı gerektiği kadar değer verip taviz vermeyeceksin.

Güzellik öz güveni etkiler bende çok kiloluydum biraz daha vermem gerkiyor ama şuan dah iyiyim sivilcelerin nasıl eğer uçları olan şekildeyse geçirmesi kolay deri altiysa sorunun neden kaynaklandığına bağlı...

Güzellik öz güveni etkiler bende çok kiloluydum biraz daha vermem gerkiyor ama şuan dah iyiyim sivilcelerin nasıl eğer uçları olan şekildeyse geçirmesi kolay deri altiysa sorunun neden kaynaklandığına bağlı...
Kilo almanın yolları arasında en sağlıklı olanı pekmezdir bence ayrıca az az kilo al yoksa çatlaklar oluşur vücudunda spor mutlaka yapmalısın spor kilo verilemez korkma burada kilo almak için diyet var ayrıca hımm bak daha aklıma neler geliyo dik yürü

Evet kaç yaşındasın cnm, bir de makyaj yapar mısın? Saçlarına bakım, fön yapar mısın?

Bence bir insan bir bütün olarak düşünülmeli. Görünüşü nasıl, hobileri neler, hayattaki amaçları neler? İnan canım ufak ufak değiştirebilirsin kendini. Bu başlığa dökebilirsin içini, insan tanımayınca daha rahat konuşuyor...

Düzgün aile yapısına sahip olmadigim icin mi bilmiyorum ama özgüvenim hiç yok.Terk edilme, yalniz kalma korkum var.Hep hayatimda biri olsun istiyorum.Evlenememekten, sevilmemekten korkuyorum.Yaşım 25 ve yaşim ilerledikçe de korkum artiyo.İliskilerimde hep bu yuzden kaybediyorum.Hep baskasini bulamam yalniz kalamam diye cok taviz veriyorum ve gene sonu husran oluyo.Bunun bi çozumu var mi napicam ben.biktim bu durumdan artik.

ben bu sebeplerden 1 yıl terapi aldım. tüm sebep babaya güvenmeme. bunu da annem becerdi sağolsun. problemi çözemedim tamamen ama %80 farkı hissediyorum şu an.

Cok fazla değer verince kaybediyoruz evet bendede var o ama istemsiz değer veriyoruz sanırım ben hiç birini pesimden kosturabilen bir olmadım yani söyle tanıyorum adamı baktım seviyorum devam ediyoruz zorluk cıkartmıyorum cok fazla trip atmam ama öyle oluncada değersiz oluyoruz zor olan seviliyor sanırım

İşte hem suçlu hem güçlü. Çok bencilce davranıyor. Sana sen aramadığında tepki gösterdiğinde, sen de yapıştıracaksın cevabı. Niye, sen beni hiç aramadığında sende bir haller mi var ki şimdi benden işkillendin desene. Ben en azından çabalıyorum bgne kadar hep ben aradım, yalan mı de.

Ben olsam aramam bir erkeği hadi buluşalım demem.

Sen arayarak, buluşma ayarlayarak ve fazlaca taviz vererek ilişkini kurtaracağına inanıyorsun ama aslında bunları yapmayarak başarabilirsin bunu. Çünkü erkekler birini cepte gördüğü an kafasına göre davranıyor. Bizim gibi yapılan fedakarlıkları anlamıyorlar, kıymet bilmiyorlar. Bunu bir hayata geçirsen, kılını kıpırdatmadan bağlayabilirsin karşındakini, inan...
Canim suan sorunlari var bu adamin.Araba aldi borcu var işten çikti.Bi de ben boyle yaparsam iyice kotu olurmu.Bi de arabasiyla daha cok kiz bulabilir artik.beni aldatma korkusu da yok.Çok haklısın cidden ben yavas yavas ilgimi çekicem.Bu beni aldatirsa kaybetcegini peki nasil anlar

Cok fazla değer verince kaybediyoruz evet bendede var o ama istemsiz değer veriyoruz sanırım ben hiç birini pesimden kosturabilen bir olmadım yani söyle tanıyorum adamı baktım seviyorum devam ediyoruz zorluk cıkartmıyorum cok fazla trip atmam ama öyle oluncada değersiz oluyoruz zor olan seviliyor sanırım
Bencede.bak tipsiz bi kiz degilim.hatta herkes yanima yakistirmiyo onu.Dusun yani nasil ozguven verdiysem adami ben degistirdim ya

Bencede.bak tipsiz bi kiz degilim.hatta herkes yanima yakistirmiyo onu.Dusun yani nasil ozguven verdiysem adami ben degistirdim ya

Benim ev arkadaslarım şoka girdiler bu cocuk yanına yakısmıyor diye gercektende yakısıklı biri değildi ben bormalde cevremde cok begenilirim ama diyorumya cirkin yakısıklı farketmiyor kime değer verirsek o mutlaka bir pürüz cıkartıyor fazla veriyoruz tavizi değeri adamlarda gitme korkusu olnuyor ki

Benim ev arkadaslarım şoka girdiler bu cocuk yanına yakısmıyor diye gercektende yakısıklı biri değildi ben bormalde cevremde cok begenilirim ama diyorumya cirkin yakısıklı farketmiyor kime değer verirsek o mutlaka bir pürüz cıkartıyor fazla veriyoruz tavizi değeri adamlarda gitme korkusu olnuyor ki
Evet canim yaa.Amaa ben degismeyee baslasam hemen basliyo o birini buldum saniyo guveni azaliyo.siz ayrildiniz dimi

Evet canim yaa.Amaa ben degismeyee baslasam hemen basliyo o birini buldum saniyo guveni azaliyo.siz ayrildiniz dimi

Valla beni aldattı adam evimin önünden kızı alacak kadar cirkin bir sekilde daha haftasını doldurmadı yasadıklarım ama adam hala kendi haklı gibi utanmadan bide ger yerden engellemiş beni yani hala egoları tavan belkide ger döner diye düşünüyorlar valla söyle 1 ay gecsin kaybettiklermi iyice anlayıp avuc içlerine baksınlar ama özlüyorum tabi zor olıyor o kadar güzel anı bazen herseyi unutup sarılma hissi ama frenliyorsun öyle yapmak zorundasın cünkü 5 para etmezler

Canim suan sorunlari var bu adamin.Araba aldi borcu var işten çikti.Bi de ben boyle yaparsam iyice kotu olurmu.Bi de arabasiyla daha cok kiz bulabilir artik.beni aldatma korkusu da yok.Çok haklısın cidden ben yavas yavas ilgimi çekicem.Bu beni aldatirsa kaybetcegini peki nasil anlar

Ah canım benim yaa gerçekten çok iyi niyetlisin... Hiçbir şey olmaz. Tabi ki destek ol zor gününde. Ama bırak o da senin desteğini görsün, seni takdir etsin. Tamam mesela ara, iş durumunu sor. Ama mesela buluşalım mı deme. Bir de zaten en kötü arabayı satıp borcunu kapatabilir. Araba keyfî birşey :KK66:

Araba sahibi oldu diye seni aldatır diyemeyiz. Zaten bu kafada biriyse, inan arabaya gerek kalmaz aldatması için. Yapan insan araba kiralar vs. veya her türlü seni aldatır. Buna engel olamazsın. Benim birçok arkadaşımın eşinin, sevgilisinin arabası var neden aldatılsınlar ki? Aldatılmaya odaklanma bu kadar herhangi bir şüphe yoksa. Aldatma korkusu yok diyorsun, nerden vardın bu kanıya?

Zaten normal kafada ve seni gerçekten seven biriyse, seni aldatmaktan kendi korkar, kaybetme korkusu duyar. Bu korkuyu ona sen veremezsin. Eğer aldatmayı göze alabiliyorsa, seni kaybetmeyi de pek umursamıyor demektir :KK66: Ve ne olursa olsun, yürekten seven aldatmaz, sakın unutma bunu...

Son düzenleme:
Kimse yakistirmiyoki bizie et
Ah canım benim yaa gerçekten çok iyi niyetlisin... Hiçbir şey olmaz. Tabi ki destek ol zor gününde. Ama bırak o da senin desteğini görsün, seni takdir etsin. Tamam mesela ara, iş durumunu sor. Ama mesela buluşalım mı deme. Bir de zaten en kötü arabayı satıp borcunu kapatabilir. Araba keyfî birşey :KK66:

Araba sahibi oldu diye seni aldatır diyemeyiz. Zaten bu kafada biriyse, inan arabaya gerek kalmaz aldatması için. Yapan insan araba kiralar vs. veya her türlü seni aldatır. Buna engel olamazsın. Benim birçok arkadaşımın eşinin, sevgilisinin arabası var neden aldatılsınlar ki? Aldatılmaya odaklanma bu kadar herhangi bir şüphe yoksa. Aldatma korkusu yok diyorsun, nerden vardın bu kanıya?

Zaten normal kafada ve seni gerçekten seven biriyse, seni aldatmaktan kendi korkar, kaybetme korkusu duyar. Bu korkuyu ona sen veremezsin. Eğer aldatmayı göze alabiliyorsa, seni kaybetmeyi de pek umursamıyor demektir :KK66: Ve ne olursa olsun, yürekten seven aldatmaz, sakın unutma bunu...[/QUOTE cok guzel yazmissin canim bee.bilmiyom bi kac kez aldatmayla ilgili saka yapmisti.Simdiki kizlar arabaya bakiyoya.Gezmek icin falan bunun aklini bulandirirlar diye korkuyorum.Amaa ben okadar kiskancimki delirim yani baska kizla konustugunu gorsem bile.zaten ben takip ediyorum surekli napmis netmis diye.bulusmaya da cagirmicam o cagirsin dimi amaaa.Kaybetme korkusu var amaa asiri ilgisizzz beee canim :-( ;-(

Valla beni aldattı adam evimin önünden kızı alacak kadar cirkin bir sekilde daha haftasını doldurmadı yasadıklarım ama adam hala kendi haklı gibi utanmadan bide ger yerden engellemiş beni yani hala egoları tavan belkide ger döner diye düşünüyorlar valla söyle 1 ay gecsin kaybettiklermi iyice anlayıp avuc içlerine baksınlar ama özlüyorum tabi zor olıyor o kadar güzel anı bazen herseyi unutup sarılma hissi ama frenliyorsun öyle yapmak zorundasın cünkü 5 para etmezler
Canim sacmalama ozleme engel ol kendine. Benimkide asiri egolu.Bak bakalim aldatsin ben napiyom ben ona.o kizida onuda rezil ederim engellerim onu da.Simdi aldatan engelince herturlu aldatr

Back