kızlar kelebekli yemek takımı nasıl

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
kızlar seneye düğün planları yapıyoruz ama bir türlü yemek takımı beğenip alamadım.Bu takım gözüme çok değişik geldi.Sizce nasıl :26:fikirlerinizi bekliyorum

güzelmiş günlük mü misafirlik mi ama

günlük yemek takımım var 6 kişilik..zaten bu kadar parçaları günlük takımı kullanışlı olmaz.aslında buda çok içime sinmiyor çok yer işgal edicek diye.Özellikle o koca çorba kasesini hiç kullancağımı zannemyrum.misafir takımı olarak düşündüm resimdekini..

güzel bir takım ama bence daha farklı modellere bakabilirisin bernardo,kütahya,güral,bone china,remetta bunların modelleride güzel

canım ben sahsen 500 kusur lirayı berf e vermem hele ki misafirlik içinse..olabilir sana guzel gelmiştir..belki hediyesi de cazip geldi fakat ben begenemedim canım..su takımı da guzel durmuyor..karaf denilen sey biraz gosterişli olur bunda resmen surahi gibi:20: bence bu parayı daha unlu markalara ver..bir kere alıosun sonuıcta...ama bu desende 6 kişilik gunluk takım sorsaydın al derdim..misafirlere daha agır daha guzel ee paraya kıyıp unlu marka almak gerekiyor bence..tabii bu bneim dusuncem..sen cok begendiysen seni fikirlerim kızdırmıs olabilir..ama sonucta sen de fikrimizi soruyorsun degilmi:1:

canım ben sahsen 500 kusur lirayı berf e vermem hele ki misafirlik içinse..olabilir sana guzel gelmiştir..belki hediyesi de cazip geldi fakat ben begenemedim canım..su takımı da guzel durmuyor..karaf denilen sey biraz gosterişli olur bunda resmen surahi gibi:20: bence bu parayı daha unlu markalara ver..bir kere alıosun sonuıcta...ama bu desende 6 kişilik gunluk takım sorsaydın al derdim..misafirlere daha agır daha guzel ee paraya kıyıp unlu marka almak gerekiyor bence..tabii bu bneim dusuncem..sen cok begendiysen seni fikirlerim kızdırmıs olabilir..ama sonucta sen de fikrimizi soruyorsun degilmi:1:

canım ben kelebek motifine batılırım ama bence misafirlik çok şık zarif şeyler bulabilirsin. Aslında çok cazip hatta ben bile gönlümden alayım mı dedim ama desenler biraz büyük hoş durmamış, minik miink olsa çok daha güzel olurdu. Yine de bak gör derim, karacanın, bernardonun bu aralar deli gibi kaampanyaları var, 12 kişilik takımları 400e 500e bulabilirsin.

Model olarak kötü değil,
ama ince porselen mi, kendisini gördün mü takımın..
Çok ağır olmasın..

misafir için alacaksan bence daha uzun yıllar kullanacağın desensiz, şık bir model seçebilirsin. ben jumbonun uçuk koyu mavi bir takımını almıştım griye çalan tam tarif edemeyeceğim bir renk şimdi yok sanırım o bile biraz renkli kaçıyor ama siyah beyaz gri gibi renklerin şık çizgilerle oluştuğu bir takım olabilir kelebekten sıkılırsın :)

bence çok hoş görünüyor ama fiyatıda önemli tabi takım seçiminde :)

Su takımını nerde gördün, fotoğrafı yok ki.

bu arada ben çok beğendim ama markasını bilemedim.

Back
X