Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar yurt disinda yasadigim icin burada keciboynuzu bulmek cok zor bir akrabamdan istiycem bu yaz getiricek yalniz nerde satildigini kaca satildigini ,kiloylami satildigini bana yazarsaniz sevinirim...a.s.
kizlar nektarini deneyen varmi peki???
kizlar peki kiloya kac tane geliyor malum bir kisinin 20-30 kilo hakki var ucata daha agir valiz almiyorlar...bana en fazla 2 kilo getirebilir!!!
kizlar yurt disinda yasadigim icin burada keciboynuzu bulmek cok zor bir akrabamdan istiycem bu yaz getiricek yalniz nerde satildigini kaca satildigini ,kiloylami satildigini bana yazarsaniz sevinirim...a.s.
canim artik ok arastiriyorlar el bagajlarini falan...mumkun degil ancak valize koyabilir!el çantasında soksun uçağa.... hangi hava yolu ile gelecek
özel mi..ben hostestim de o açıdan prosedürleri az çok biliyorum....
tesekkurler canim!!!ya kızlar bir mucize oldu. ben aylardır keci boynuzu pekmezini okuyorum ama hic umudum yok bulacagımdan. glen giden de yok ki isteteyim. keciboynuzunu kaynatarak yapılan kuru denedim. bradaki agaclarda buldum ama odun gibi idi. o kadar kotu idi ki tadiı. iceedik suyunu falan. ben de denedim tabi tadı nasıl diye.
gecen gun Turk marketine gittim. bir de ne goreyim keciboynuzu pekmezi. Allah2ım gokte ararken yerde ulum. ama esim yemiyor
a.sbence tozunu iste agır gelmez tozuda aynı vazifeyi görür süte katıp içebilirsiniz fiyatlarda uçuk degil
evet canim fransadayim hemen gidip bakayim canim cok makbule gecti cok saol!!!!insallah bulurum!!!a.s.canim fransada yasiyosun herhalde bende oyle ben keciboynuzu pekmezini turk eksportlarindan bulabiliyorum gecen aldim hatta recel reyonlarina bak mutlaka bulursun tr den getirtmene gerek kalmaz
gidebilecegin en buyuk exporta git mutlaka bulursun canim benim