Kizlar kayinvalidenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Mesafeniz nasıl?

Ailesini bende daha iyi tanıdığına göre vardır bir bildiği diyorum bende ne yapayım. Ama arada üzülmüyor değilim, gelin istemiyor diye düşünmüyorlardır umarım..
Bosverin Bence tam tersi esiniz araya giriyosa ve en iyisi bu diye dusunuyosa kiymetini bilin gercekten ne kadar olgun biri. Bosverin bakin keyfinize

İlk evlendiğimizde 2 yıl başka şehirdeydik baya uzaktık 6 ayda bir gelirdik yine 1 hafta kayınvalidemde 1 hafta kendi annemde kalırdım. Şimdi hem annemle hem kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama yine uzak ilçelerdeyiz 1 ay birine gidiyoruz haftasonları 1 ay birine gidiyoruz kayınvalidem anlayıştır hiç hadi gelin ne zaman geliyorsunuz dediğini duymadım aksine benim annem hemen gelmemizi ister uzak diye pek ses çıkaramıyor yakın olsak her hafta sonu beklerdi. Anlayış yönünden kayınvalidem daha anlayışlı hiç ikili falan da oynamaz her zaman kızım falan der ama telefonla pek arayıp sorma huyu yoktur ben aramazsam hiç aramaz he rahatsız mı oluyorum hayır ama niye sürekli benden bekliyor diye düşünmüyor değilim

Görüşmüyoruz. Sadece ara sıra oğlunu arayıp onla konuşuyor, onu soruyor, onu merak ediyor ve oğlu hiç evlenmemiş gibi konuşuyorlar.
Ben alıştım, hatta memnunum.

Görüşmüyoruz. Sadece ara sıra oğlunu arayıp onla konuşuyor, onu soruyor, onu merak ediyor ve oğlu hiç evlenmemiş gibi konuşuyorlar.
Size saygisizlik ediyolar resmen ama benfe takmayin sevinin bile inanin bazi insanlar mesafe ve sınırı bilmiyolar. Banada bazen aynisini yapiyolar ben yokmusim gibi. Bende takmamaya calisiyorum. Zaten genel olarsk arama huyum yok insanlari

Benim gibisinuz. Ama ben surekli görusmuyorum diye tepki aliyorum. Evimede cagirmiyorum Esimin ailesini. Geldiler bi kere iftarda. Kv buraz daja fazla geldi. Esimin kardesleri cagirmaz biz bayramda gideriz anca oyuzden bende kimseyi cagirmiyoru
Benim kv psikolojik sorunları var şizofren o yüzden kimse bisey demiyor

Kiz ne gorcem goruscem seytan görsün yüzünü diyen kiz yine kaynanasiylaydi bana kalsa gormek gorusmek istemiyorum ama kocam musade etmiyor mecbur oylr goruyoz

kv ile aynı şehirdeyiz o en son benim evime geleli 2 yıl oldu bizde ona en son kurban bayramında gitmiştik. öyle küs falan değiliz aramız açık değil. bir araya geldiğimizde sohbetimizi ediyoruz. herkes birbirine karşı güler yüzlü davranıyor. ben çalışan bir anneyim her hafta sonlarımız dolu geçiyor. bayramlar haricinde yıl içinde 3 ü geçmiyordur kv evine gidişim. onu çağırdığımızda sen de gel bize dediğimizde siz çalışıyorsunuz işleriniz olur engel olmayım diyor. sizin zamanınız olursa siz gelin diyor. telefondada sık görüşmeyiz ne beni arar ne ben onu ararım. bizim ilişkimizde böyle iyimi kötümü bilmiyorum.

Yakın oturduğumuz halde sadece eşimle 15 günde bir 1 saat yada 2 saat oturup geliyorum. Artı çalışmıyorum çalışsam da çalışmasam da bu kadar görüşüyorum. Az geliyorsun desende ilk zamanlar kırılıtken şimdi hiç tınlamıyorum.Başka şehirdeki evine gittiğinde hiç aramıyorum. Bir araya geldiğimizde de sohbet etmiyorum. Eleştirir se cvp yapıştırıyorum. Huyunu çözdüm saçmaladığında direk eline tel alıp oyun oynayıp dinlemiyorum. Eşimde aynı şekilde dinlemiyor. Eşim yaptıklarımın arkasında bu arada hiç kızmıyor.

10 numara ilişki keşke benimde böyle olsa.

Benimde böyle olsa illa beni lede konuşmak istiyorlar ya ben sizi istemiyorum daha ne kadar belli edeyim.

Ayda bir eşimle gider biraz oturur evime gelirim , öyle sürekli arama falan da yok , yeni evliyken büyük krizler yaşamıştık bu gidip gelme ve arama konularında ben rest çekince hepsi duruldu, şuan rahatım herşey kafama göre ama eş ailesi tabiki bu durumdan memnun değildir bence ama ben aşırı memnunum

Valla ben kv şehir dışındaysa ya da gidemediysem evine hep ararim minimum yarım saat konuşuruz gün içinde görüntülü konuşuruz gorumcelerle beraber eğer bulunduğum şehirdeyse 2 güne 1 evine gitmeye gayret ederim akşam eşim gelir yemek yer yemez gidelim diye tutturur

Ayni benim durumum ve yeni evli sayilirim. Ne tur krizler yasadiniz ilk baslarda? Suan en guzflini yapiyosuniz. Memnun olmayan olmadin hayat sizin hayatiniz

Ayni benim durumum ve yeni evli sayilirim. Ne tur krizler yasadiniz ilk baslarda? Suan en guzflini yapiyosuniz. Memnun olmayan olmadin hayat sizin hayatiniz
Ya en başta sık gelip gittiler, sürekli bende yemek ziyafetleri , kv sürekli çağırdı gittik bu sefer yatıya kalın deyip yapıştı evime gelemez oldum , içli dışlı bir ev gibi olmak istediler hep , sürekli telefonla aradı açmayınca Kayinbabamı dahil etti , akşam olunca görüntülü aramalar vs , en son büyük kavga çıkardım eşimle baya baya çatışmaya girdik , en son sinir krizi geçirip boşanmaya kalkınca eşim ailesini karşısına alıp konuştu ve mesafe koyduk, o gün bugündür rahatız, tatlı tatlı mesafeli ayda bir gider geliriz, benim en büyük suçum en başta taviz verip idare etmeye çalışmaktı, en baştan sınır koysam o krizleri yaşamazdık bence ...

Ben Hollandadayım o Türkiyede.
O yüzden sık görüşemiyoruz.
Eşim tek gidiyor görmeye.
Senede bi kaç gün görüyorum sadece.

Haklisiniz. Uzuldum yasadiklariniza en azindan simfi rahatsiniz. Benfe bastan koymaya calisyim ama anlamadilar. Kv hala anlamiyo ama eskisi gibide degil. Ilk basta evlendim Baktim her hafrasonum orda geciyo ordada guzel bi ortam, sohbet yok zaten. Sonra bi hafta gelmeyim hemen uzun zsmandir görusemiyotuz diye söylenir. Elli kere calisiyorum haftasonu 2 gun derim yinede anlamaz. Surat fln asar. Sonra karar verdim yazdan lncesi surat asan assin bu hayat benim hayatim. Kv istiyoki eski zamanlardaki gibi olsun gelinler ama öyle degil. Pek telefon fln etmem sevmedigim icin. Esimin kardeslerinden Hic hoslanmiyotum. Öyle oluncada kv ile anca yalniz görursem göruyorum esimle . Ayda bi kere maksimum da kalabalikla. Esim ben gitmeyince gitmiyor ama onun sorunu benim dehil

Siz hiç taviz vermeyin bırakın surat assın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…