Kizlar kayinvalidenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Mesafeniz nasıl?

Kadin arasa kabahat aramasa kabahat diyorsunuz Şaka bir yana gelinine yaranmis kv yok herhalde TR içinde

Farklı şehirlerdeyiz. Nadir görüşüyoruz. Eşim gitmek istediğinde gidiyor. Sadece çocukların okullarının tatil olduğu dönemlerde birlikte gidiyoruz. En fazla iki hafta kalıyoruz. Onlar ise senede bir kez gelirler ve en fazla 2 gün kalırlar. Kayınvalidem başka yerde kalmayı sevmiyor.

Çok mesafeli ama bir o kadar da seviyeli ilişkimiz var. Ben onların olduğu şehre taşınmak istiyorum. Öyle de deliyim. O zaman ilişkiler nasıl olur bilmiyorum.

Abıuu delirme kız

Bu arada eklemek istiyorum. Esimin ailesine gittigimde cok kalabalik oluyo. Kimse Benle dogru durust sohbet etmiyo iki uc cumle okadar. Ses kalabalik sonra cay getir götur vs. Okadar bunaltici ve kendim gibi olamadigim ortamki… artik fazla gitmemeye calisiyorum

Tabi kız sonra gorevimmiş gibi davranacaklar rutine binerse. Kendimizi niye sıkıntıya sokalim kafamıza esince arar kafamıza esince gideriz onlar da Allah razı olsun der biz mutlu onlar mutlu
Iste keske dedigniz gibi olsa. 2 hafta oluyo simdi görusmeyeli kafam simdiden dert ediyorum hangi gun gitsem hangi ara vs vs halvuki gram mutlu olmuyorum esim icin

Uzakta yasıyoruz bız
Biz İzmir onlar mugla
Aramam mesaj atarım mesajlasırız
Oda haftada bir.
Beni sever cok.
Bende onu.
Sık bogaz etmeyiz birbirimizi
Herseyıme de kosar Allah razı olsun

Görümceee görmim ömrümceee diye boşuna dememişler görümcemi toplasan senede 5 kere görüyorum ama telefonda annesini yönetmesi yetiyor . Kayınvalidem bugün çok iyiyse ertesi günü surat asık tavırlı oluyor .Görümcem dolduruyor . Yakınız mesela kayınvalidemle çok faydası var bana ama bazen araya soğukluk giriyor mesafe koyuyorum . İnan artık taşınmak istiyorum ama kadın bize çok alışmış bağlanmış dün diyor ben torunlarım çocuklarımdan uzak yaşayamam nefes alamam diye Uzak mesafeli olmak en iyisi fazla samimiyet iyi değil .

3 senedir hiç görüşmüyorum, aramam sormam onlar da aramazlar. Olan arada eşime oluyor bi oraya bi buraya gidip geliyor, o da dengeyi korusaymış bana ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…