Kizlar kayinvalidenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Mesafeniz nasıl?

İlk evlendiğimizde 2 yıl başka şehirdeydik baya uzaktık 6 ayda bir gelirdik yine 1 hafta kayınvalidemde 1 hafta kendi annemde kalırdım. Şimdi hem annemle hem kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama yine uzak ilçelerdeyiz 1 ay birine gidiyoruz haftasonları 1 ay birine gidiyoruz kayınvalidem anlayıştır hiç hadi gelin ne zaman geliyorsunuz dediğini duymadım aksine benim annem hemen gelmemizi ister uzak diye pek ses çıkaramıyor yakın olsak her hafta sonu beklerdi. Anlayış yönünden kayınvalidem daha anlayışlı hiç ikili falan da oynamaz her zaman kızım falan der ama telefonla pek arayıp sorma huyu yoktur ben aramazsam hiç aramaz he rahatsız mı oluyorum hayır 😂 ama niye sürekli benden bekliyor diye düşünmüyor değilim
Kadin arasa kabahat aramasa kabahat diyorsunuz 🤣🤣 Şaka bir yana gelinine yaranmis kv yok herhalde TR içinde 😄😁

Farklı şehirlerdeyiz. Nadir görüşüyoruz. Eşim gitmek istediğinde gidiyor. Sadece çocukların okullarının tatil olduğu dönemlerde birlikte gidiyoruz. En fazla iki hafta kalıyoruz. Onlar ise senede bir kez gelirler ve en fazla 2 gün kalırlar. Kayınvalidem başka yerde kalmayı sevmiyor.

Çok mesafeli ama bir o kadar da seviyeli ilişkimiz var. Ben onların olduğu şehre taşınmak istiyorum. :KK70: Öyle de deliyim. O zaman ilişkiler nasıl olur bilmiyorum.

Farklı şehirlerdeyiz. Nadir görüşüyoruz. Eşim gitmek istediğinde gidiyor. Sadece çocukların okullarının tatil olduğu dönemlerde birlikte gidiyoruz. En fazla iki hafta kalıyoruz. Onlar ise senede bir kez gelirler ve en fazla 2 gün kalırlar. Kayınvalidem başka yerde kalmayı sevmiyor.

Çok mesafeli ama bir o kadar da seviyeli ilişkimiz var. Ben onların olduğu şehre taşınmak istiyorum. :KK70: Öyle de deliyim. O zaman ilişkiler nasıl olur bilmiyorum.
Abıuu delirme kız

Bu arada eklemek istiyorum. Esimin ailesine gittigimde cok kalabalik oluyo. Kimse Benle dogru durust sohbet etmiyo iki uc cumle okadar. Ses kalabalik sonra cay getir götur vs. Okadar bunaltici ve kendim gibi olamadigim ortamki… artik fazla gitmemeye calisiyorum

Tabi kız sonra gorevimmiş gibi davranacaklar rutine binerse. Kendimizi niye sıkıntıya sokalim 😂 kafamıza esince arar kafamıza esince gideriz onlar da Allah razı olsun der biz mutlu onlar mutlu 😁
Iste keske dedigniz gibi olsa. 2 hafta oluyo simdi görusmeyeli kafam simdiden dert ediyorum hangi gun gitsem hangi ara vs vs halvuki gram mutlu olmuyorum esim icin

Kizlar merak ediyorum. Sizde kvye yakinmi oturuyorsunuz? Kendi annenizden cokmu farkli?

Benim kv özunde iyi niyetli biri ama bazen biraz degisik davraniyor. Istedigi olmayinca surat asiyor görumcem buyuk benden onun doldurusuna kolay gelir. Görumcemin yaninda bana pas vermez görumcem yokkende kizim kuzim der. Ama Hic bi zaman kiziymis gibi anlayis vs göstermez pek. Mesela her hafta gelmemizi ister. Yeni evliyken her haftasonu oraya giderdik. Kendi annem siz yeni evlisiniz bana fazla ugramaniza gerek yok siz kaliteli vakit gecirin derken kayinvalidem tam tersi. Bu durum bunaltmaya baslayinca artik biraz mesafe koydum. Zaten kayin, görumce fln bunlardan kesinlikle haz etmiyorum. Söylediikleri ve davranislari beni kendilerinden okadar ittiki, Onlar kayinvalidemde toplandigi zamanlar gitmemeye calisiyorum. Kv evi hep dop dolu. Gittigimde hizmet etmek zorunfa kaliyorum. Zsten haftanin 5 gunu calisitken birde orda en az 15 kisinin hizmetcisi gibi. Bide kimsenin guzel bir sohbeti yok,ha varim ha yokum. Durum öyle olunvada anca artik kayinvalideme 10-14 gunde bi gidiyorum. Esimede istedigi zsman bensiz gidebilicegni ve benim ailem nasil onu zorlamiyosa Esit olmasi gerektifni söyledim.

Esimin teyzeleri, Esimin kardesleri, yegenleri vs bunlarla bi Araya gelince cok huzursuz oluyorum. Yinede prof olmaya calisiyotum saygili az ve öz. Dedigim gibi konusucak bisey yok zaten iyimisin iyim disinda. Insan yetiskin olunca bos vakti cok daha kiynetli oluyor ve fesat buldugmuz insablardan uzak durmak istiyo insan.

Sizin durumunuz nasil?
Uzakta yasıyoruz bız
Biz İzmir onlar mugla
Aramam mesaj atarım mesajlasırız
Oda haftada bir.
Beni sever cok.
Bende onu.
Sık bogaz etmeyiz birbirimizi
Herseyıme de kosar Allah razı olsun

Kizlar merak ediyorum. Sizde kvye yakinmi oturuyorsunuz? Kendi annenizden cokmu farkli?

Benim kv özunde iyi niyetli biri ama bazen biraz degisik davraniyor. Istedigi olmayinca surat asiyor görumcem buyuk benden onun doldurusuna kolay gelir. Görumcemin yaninda bana pas vermez görumcem yokkende kizim kuzim der. Ama Hic bi zaman kiziymis gibi anlayis vs göstermez pek. Mesela her hafta gelmemizi ister. Yeni evliyken her haftasonu oraya giderdik. Kendi annem siz yeni evlisiniz bana fazla ugramaniza gerek yok siz kaliteli vakit gecirin derken kayinvalidem tam tersi. Bu durum bunaltmaya baslayinca artik biraz mesafe koydum. Zaten kayin, görumce fln bunlardan kesinlikle haz etmiyorum. Söylediikleri ve davranislari beni kendilerinden okadar ittiki, Onlar kayinvalidemde toplandigi zamanlar gitmemeye calisiyorum. Kv evi hep dop dolu. Gittigimde hizmet etmek zorunfa kaliyorum. Zsten haftanin 5 gunu calisitken birde orda en az 15 kisinin hizmetcisi gibi. Bide kimsenin guzel bir sohbeti yok,ha varim ha yokum. Durum öyle olunvada anca artik kayinvalideme 10-14 gunde bi gidiyorum. Esimede istedigi zsman bensiz gidebilicegni ve benim ailem nasil onu zorlamiyosa Esit olmasi gerektifni söyledim.

Esimin teyzeleri, Esimin kardesleri, yegenleri vs bunlarla bi Araya gelince cok huzursuz oluyorum. Yinede prof olmaya calisiyotum saygili az ve öz. Dedigim gibi konusucak bisey yok zaten iyimisin iyim disinda. Insan yetiskin olunca bos vakti cok daha kiynetli oluyor ve fesat buldugmuz insablardan uzak durmak istiyo insan.

Sizin durumunuz nasil?
Görümceee görmim ömrümceee diye boşuna dememişler 😂😂😂😂 görümcemi toplasan senede 5 kere görüyorum ama telefonda annesini yönetmesi yetiyor . Kayınvalidem bugün çok iyiyse ertesi günü surat asık tavırlı oluyor .Görümcem dolduruyor . Yakınız mesela kayınvalidemle çok faydası var bana ama bazen araya soğukluk giriyor mesafe koyuyorum . İnan artık taşınmak istiyorum ama kadın bize çok alışmış bağlanmış dün diyor ben torunlarım çocuklarımdan uzak yaşayamam nefes alamam diye 🙈 Uzak mesafeli olmak en iyisi fazla samimiyet iyi değil .

3 senedir hiç görüşmüyorum, aramam sormam onlar da aramazlar. Olan arada eşime oluyor bi oraya bi buraya gidip geliyor, o da dengeyi korusaymış bana ne.

X