Kizlar kayinvalidenizin size söylediği en saçma şeyleri yazın

Yaa benim kayinvalidemin yok ama kayinvalidemin kayinpederi ile ilgili var yani esimin dedesi neyse konuya gireyim
Biz gelinlik almaya gittik straplez istemedim üzerine tül aski diktirdim gelinligi getirdik kaynanam üzerine giy görelim dedi bu arada kaçtım o yüzden gelinlik kaynana evine gelmisti neyse giydim içeri girdim esimin dedesi hemen şey dedi bu gelinlik açık bu olmaz dedi kaynanam da neresi açık gayet güzel olmuş yakışmış gelinime demişti ayy o dedenin yüz ifadesini anlatamam

Benim oglumun ne zengin talipleri vardı dedi kahkahayı basınca da vallahi bak yalan soylemiyorum demeye başladı daha da komiği bu daha yeni oldu

Eşim ve ben bohça filan istemedik. Annem ısrarla tek oğlan çocuğu yapalım bir kere olur diye israrlarima rağmen yapmak istedi. Tüm sulaleye yalnız. Dede babanne anane diğer dede kaynana kayinbaba görümce. Yani al al bitmedi. Biz ilk götürdük sonra onlar bize getirdi .bu arada bana nişan da kıyafet alışverişi filan hiç yapilmamisti. Hala kaynanam övünerek söylüyor gelinimi çarşıya hiç çıkarmadim öyle tok bir gelinim var diye. Bohcaya bir topluklu ayakkabi koymuş bana . Aynısından kendisine de almış. Çok geçmeden düğün alışverişine çıktık. Damatlık bakarken annem herşeyi aldi eşime. Ayakkabısindan tut kına kıyafetine kadar. Kaynanam bana durdu dedi ki bohcada aldigimiz ayakkabiyi degistirip yerine gelinlik ayakkabisi mi alsak dedi. Eşimde ne münasebet anne kullanir gelinlik ayakkabısı alırız dedi. Yani zaten a dan Z ye herşeyi eşim karşıladı. Bu sözünu hiç unutamıyorum.simdi kızı evlilik hazırlıginda görgüsüzluklerini merakla bekliyorum.

O kadar çok var ki.. ama ilk aklıma gelen tüp bebek tedavisi görürken test günüm gelmeden kanamam olmuştu. Negatif olduğunu anlamıştım. Tam o sırada tesadüfen aradı nasılsın napıyosun diye. Ben de anlattım böyle böyle diye. Aa olur mu öyle şey nereye gitti o koydukları falan demişti. İlla doktora gidin baksın belki duruyorlardır falan diyip ağlatmıştı beni sinirden

"Bir kere daha giysin öyle giyerim bir kez giyilmiş kıyamam bende paralanmasın lütfen bak hatırım kalır bir kez daha giysin öyle giyeceğim söz bak söz" deseydiniz

Eşimden ayrılmamı 4 gözle bekleyen, fake hesaplarla sosyal medya hesaplarımda pinekleyen eltim için ama o seni çok seviyor demişti fhdbfdn tabi canım eşimle en ufak bir atışmada bile içinin yağları erircesine sinsirellaca bize bakan benim.

"Bir kere daha giysin öyle giyerim bir kez giyilmiş kıyamam bende paralanmasın lütfen bak hatırım kalır bir kez daha giysin öyle giyeceğim söz bak söz" deseydiniz
Bi de görümcem iki kere giydi onu bir nikahta başka şehirde birde düğünde amann boşver diyorum artık seneler geçti üstünden ama bir yanım buruk

Bi de görümcem iki kere giydi onu bir nikahta başka şehirde birde düğünde amann boşver diyorum artık seneler geçti üstünden ama bir yanım buruk
Benim de istediğim yerden almamışlardı hiç unutmam hep içimde uktedir valla nasıl olur bilmem ama ikinci kez gelinlik gibi bir kıyafet giymek hayalim var kızım küçük o evlenene kadar ben yaşlanırım olur da bir çocuğum daha olursa o da erkek olursa onun sünnetinde belki işte

Benimkide giymediği kıyafetleri bana gösterip sen giyermisin diyip duruyor, kaç kere reddettim hala aynı. Bildiğin anne penyeleri ve bana boş gelecek şeyler bana nasıl yakıştırıp sorduğuna hala aklım kesmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…