- 2 Nisan 2023
- 94
- 86
- 8
- 25
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Ağzını orta yerinden cart diye yırttığınızı umut ediyorum.Bana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Öylesinin direkt ağzı yırtılmalı, eline verilmeli. Zeka barındıran cevaplarla başedilmez. Hoşt diceksin ki ondan anlasınniye sizde engelli olmasına neden olacak bir gen mi var deseydin
Hatırlamıyorsan yoktur. Yoksa unutulmaz o laflar ya kolay kolay. Ne güzel kv'ler var.Benim de kesin vardır birşey hatırlayamadım şimdi
Belki kötü niyetli değildir.Görümcem Nisan'da evlenmişti Eylülde onun gelinliğini giyersin yeni zaten bir kere giydi demişti kaynanam salak kafam kabul ettim gelinliğin zerre önemi yoktu benim için ama şimdi düşününce bile teklif etmesi çok kötü olmuş
Yeniymiş ama gorumceme özel dikildi o gelinliğe ilk denedigimde giremeyince didisinin bilmemnesinin kaç senelik kötü olmuş gelinliğini giydim kendi memleketimde sonra stresten kilo vermişim öbür yeni gelinliğe sığdım zorla ki göğüs kısmı çok dardı benim çektiklerimi görmesine rağmen bana yeni gelinlik teklif etmedi halley kutusuna basılmış eski gelinliği giydim salak aklımlaBelki kötü niyetli değildir.
Kocanız beyfendi de keşke müdahale etseymiş. Annesi önemsememiş belli ki ama keşke o önemseseymişYeniymiş ama gorumceme özel dikildi o gelinliğe ilk denedigimde giremeyince didisinin bilmemnesinin kaç senelik kötü olmuş gelinliğini giydim kendi memleketimde sonra stresten kilo vermişim öbür yeni gelinliğe sığdım zorla ki göğüs kısmı çok dardı benim çektiklerimi görmesine rağmen bana yeni gelinlik teklif etmedi halley kutusuna basılmış eski gelinliği giydim salak aklımla
Ben kendi içimde çözmeye çalıştım onun hiç birşeyden haberi yoktu ama görümcem kızdı bana niye kabul ettin keske etmeseydin almak zorundalardi sana dedi bende bilemedim işte cahilliği mi kullanmışlarKocanız beyfendi de keşke müdahale etseymiş. Annesi önemsememiş belli ki ama keşke o önemseseymiş
İyi niyet diyelim. Belli ki siz kimseye duyurmamışsınız ne görümce ne eş. Kayınvalide de ortalığı boş bulmuş, hemen yapmış birşeyler. Keşke içinizde bırakmasaymış.Ben kendi içimde çözmeye çalıştım onun hiç birşeyden haberi yoktu ama görümcem kızdı bana niye kabul ettin keske etmeseydin almak zorundalardi sana dedi bende bilemedim işte cahilliği mi kullanmışlar
Banada senin çocuğun olmaz diyoduBana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Gelin hep gelin oluyor can ciğer de olsanız kızımdan ayirmiyorumda dese hiç bir şekilde kızı gibi görmüyor en baştan mesafe koymak gerekiyorİyi niyet diyelim. Belli ki siz kimseye duyurmamışsınız ne görümce ne eş. Kayınvalide de ortalığı boş bulmuş, hemen yapmış birşeyler. Keşke içinizde bırakmasaymış.
Zaten bir kere giydi ne demek ya?Görümcem Nisan'da evlenmişti Eylülde onun gelinliğini giyersin yeni zaten bir kere giydi demişti kaynanam salak kafam kabul ettim gelinliğin zerre önemi yoktu benim için ama şimdi düşününce bile teklif etmesi çok kötü olmuş
4 ay arayla evlendik bide aynı yerde birde eşim tek oğlan ailenin ikinci düğünü unutulması imkansız yani gelinliğinZaten bir kere giydi ne demek ya?
Ben de nikahtan önce gelinliğin eteği uzun diye terziye gittim ölçü aldı tülü kesecekti.
Dedim boyu iyi ölçtünüz değil mi,nikah yarın sonra sorun olmasın?
Evet ölçtüm ama uzun gelirse kısaltırız sonra dedi.
Kaç kere nikah yapacağım acaba? Bahsettiği şey gelinlik. Şaka gibiydi kadın, neyse ki boyu iyiydi de dert olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?