- 27 Ekim 2014
- 6
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh canım bi bilebilsek hiç derdimiz olmayacak.. umarım hepimiz hamileyizdir...Reglime 4 gun var kasık ağrısı var bitek. Goguslerim siskinmi yoksa ben mi psikolojikmen oyle gormek istiyorum bilemiyorum. Bi agri regl mi yoksa hamismiii
Adet belirtisi 15 gün önceden başlamıyordu normalde:)Belirti hıkaye adet belirtileriyle aynı fark yok ki((
Göğüs şişkinliği yaşayan gördüm ama reglisinden önce ve hamile olan.Bu kadar erken gebelik belirtisi başlamaz cnm cok erken henuz
12 kasım bat sol kasık batması ve göğüslerimde şişkinlik var..südyenimden taşıyorlar o derece.
Hiç bilemiyorum ama bendeki belirtiler böyle daha önce olmamıştı. Ondan ümitlendim:)canım sen üstüne görmüş olmayasın..
Canım döllenmeden sonraki gün göğüs uçları feci acımaya başlıyor. Ben bu ay tek gün birlikte olabildim eşimle o günden sonraki gün akşam uçlar acımaya başladı. İlişki 18 ekim bat 3 kasım. Sonra zamanla uç hassasiyeti geçti göğüslerim şişmeye başladı. Daha adet olmama 2 gün var ama adete 4 gün kaladan beri idrar testi pozitif çıkıyor. Göğüs acısı direkt döllenmeden sonra başlıyor. Bunu ben bir yerde okumuştum bu yüzden dikkat ettim kendime. Gerçekten de öyle oldu....Göğüs şişkinliği yaşayan gördüm ama reglisinden önce ve hamile olan.
Inşallah bende hamıleyimmm : )Canım döllenmeden sonraki gün göğüs uçları feci acımaya başlıyor. Ben bu ay tek gün birlikte olabildim eşimle o günden sonraki gün akşam uçlar acımaya başladı. İlişki 18 ekim bat 3 kasım. Sonra zamanla uç hassasiyeti geçti göğüslerim şişmeye başladı. Daha adet olmama 2 gün var ama adete 4 gün kaladan beri idrar testi pozitif çıkıyor. Göğüs acısı direkt döllenmeden sonra başlıyor. Bunu ben bir yerde okumuştum bu yüzden dikkat ettim kendime. Gerçekten de öyle oldu....
bende 2 gün birlikte oldum canım ama biri adetin 8. günü biride yumurtlamaya 2 gün kala oldu.. tam yumurtlama günümü kaçırdım ve o günlerde de akıntım hiiç yoktu ertesi gün başladı yani bu ay bende bişi olmaz bi sonraki aya inş.Canım döllenmeden sonraki gün göğüs uçları feci acımaya başlıyor. Ben bu ay tek gün birlikte olabildim eşimle o günden sonraki gün akşam uçlar acımaya başladı. İlişki 18 ekim bat 3 kasım. Sonra zamanla uç hassasiyeti geçti göğüslerim şişmeye başladı. Daha adet olmama 2 gün var ama adete 4 gün kaladan beri idrar testi pozitif çıkıyor. Göğüs acısı direkt döllenmeden sonra başlıyor. Bunu ben bir yerde okumuştum bu yüzden dikkat ettim kendime. Gerçekten de öyle oldu....
Hayırlısı olsun canım yaaa inşallah..... Dua ediyorum herkesebende 2 gün birlikte oldum canım ama biri adetin 8. günü biride yumurtlamaya 2 gün kala oldu.. tam yumurtlama günümü kaçırdım ve o günlerde de akıntım hiiç yoktu ertesi gün başladı yani bu ay bende bişi olmaz bi sonraki aya inş.
Ayyy inşallah canım benim de bu ay fena grip olduğum için sadece 1 gün ilişkim oldu o da doğumgünümdeydi. Umutsuzdum ama demek ki olabiliyormuş. Doğum günü hediyesi oldu bana. :)Inşallah bende hamıleyimmm : )
Inşallah bende hamıleyimdir yazacaktım ne yazmışım doktora gittin mi sen ne kadarlıkmışAyyy inşallah canım benim de bu ay fena grip olduğum için sadece 1 gün ilişkim oldu o da doğumgünümdeydi. Umutsuzdum ama demek ki olabiliyormuş. Doğum günü hediyesi oldu bana. :)