- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 33
canım testin geldimi, sabah yaparsan sonucuhemen paylaş lütfen, inşallah hepinizin gönlüne göre olsun...Inşallah canım olsun olsn siz garanti olsun diye devam edin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım testin geldimi, sabah yaparsan sonucuhemen paylaş lütfen, inşallah hepinizin gönlüne göre olsun...Inşallah canım olsun olsn siz garanti olsun diye devam edin :)
sende var mı bi gelişme canım? bu arada eşim eve baş ağrısıyla geldi uyudu kaldı bugünde yumurtlama olcak muhtemelen ama dün atıldı tohumlar 3 gün yaşarsa karşılaşır yumurtaylaInşallah canım olsun olsn siz garanti olsun diye devam edin :)
canım testin geldimi, sabah yaparsan sonucuhemen paylaş lütfen, inşallah hepinizin gönlüne göre olsun...
ÜZÜLME CANIM KENDİNİ YIPRATMA Allah izin verirse olacak elbetCanim negatif çıktı ya çok kötüyüm
ÜZÜLME CANIM KENDİNİ YIPRATMA Allah izin verirse olacak elbet
regl gecikince çok ümitlniyor insan kendi kendimize ediyoruz canım ya
en kısa zamanda kucaklarımız dolacak inşşallah inanıyorum
canım stresten gecikiyor bugün yarın olur
benim 28 günde bir olan regl bu ay stresten 30 günde oldu
canım hayırlı olsun çook sevindimmm :) ben fotoları göremiyorum nedense ama çift çizgi çıktıysa gebelik var demektir :) darısı başımıza inş. ben bu ay yumurtlamayı kaçırdım bir sonraki aya kaldı artık :)Kızlar bu topiği ben açmıştım bana uğurlu geldi galiba hamileyim. testlerime bakın da söyleyin hamiş miyim daha bata 3 gün var.
bugün sabah yaptığım test hariç hepsini yolluyorum. İlk test erken gebelik testi adete 7 gün kala yazmışım o yanlış 6 gün kala olacak.Onun altındaki bi ertesi gün yaptığım normal gebelik testi ve negatif. 3. Yine normal gebelik testi. O hafif çizgiyi farkedince hemen gidip bi erken gebelik testi daha aldım. Aynı gün yaptım o da en alttaki pembe. Bugün yaptığım testin fotosunu çektim de bilgisayara aktaramadım. O da bunlardan biraz daha koyu renk. Fotoları ilk 5 dk içinde çektim. Ne diyorsunuz? Bir de daha adete 4 gün kala normal gebelik testinin pozitif çıkması ikiz gebeliği gösterebilir mi?
canımmm uyanır uyanmaz böyle bir manzara görmek çok güzel.. harikaaa... rüyamda bebeğim yeni doğmuştu. bebek emzriyordum. inşallah gerçek olur.. canımmm tebrikler... rabbimmm kucağına almayı nasip etsin... ☺ bişey soracam ovulasyon testi hamilelikte pozitif mi çıkar ben onu bilmiyorum? o test yumurtlama günlerini gösteren bi test değil mi?İşte bugün yaptığım testler 1. Si ovülasyon testi geççekten de pozitif. İkinci ve üçüncü gebelik testi
Eki Görüntüle 1289040
canımmm benimmm bu ay diğer aylara göre erken yumurtlamışsın demekki.. yani hamile olmasaydın erken adet olacaktın canımmm.. ayyy gözün aydın. kan testini yapınca haber ver...Kızlar bu topiği ben açmıştım bana uğurlu geldi galiba hamileyim. testlerime bakın da söyleyin hamiş miyim daha bata 3 gün var.
bugün sabah yaptığım test hariç hepsini yolluyorum. İlk test erken gebelik testi adete 7 gün kala yazmışım o yanlış 6 gün kala olacak.Onun altındaki bi ertesi gün yaptığım normal gebelik testi ve negatif. 3. Yine normal gebelik testi. O hafif çizgiyi farkedince hemen gidip bi erken gebelik testi daha aldım. Aynı gün yaptım o da en alttaki pembe. Bugün yaptığım testin fotosunu çektim de bilgisayara aktaramadım. O da bunlardan biraz daha koyu renk. Fotoları ilk 5 dk içinde çektim. Ne diyorsunuz? Bir de daha adete 4 gün kala normal gebelik testinin pozitif çıkması ikiz gebeliği gösterebilir mi?
gözün aydın canım hayırlı olsun,inşallah sağlıklı Bi bebiş doğurursunİşte bugün yaptığım testler 1. Si ovülasyon testi geççekten de pozitif. İkinci ve üçüncü gebelik testi
Eki Görüntüle 1289040
Sağol canım benim ovülasyon yumurtlamayı gösteriyor evet ama adet tarihine yakın eğer hamileysen ovülasyon da pozitif çıkıyor çoğu insan bu şekilde öğreniyor hamileliğini. Çünkü beta hcg hormonu ile lh hormonu birbirine çok benziyormuş ve de hamilelikte de lh salgılanıyormuş. İdrar testlerim tam kırmızı olana kadar testlere devam edip sonra da burada bir topikte paylaşıcam yaptığım bütün testleri.canımmm uyanır uyanmaz böyle bir manzara görmek çok güzel.. harikaaa... rüyamda bebeğim yeni doğmuştu. bebek emzriyordum. inşallah gerçek olur.. canımmm tebrikler... rabbimmm kucağına almayı nasip etsin... ☺ bişey soracam ovulasyon testi hamilelikte pozitif mi çıkar ben onu bilmiyorum? o test yumurtlama günlerini gösteren bi test değil mi?
Canım çok teşekkürler umarım sen de sağlıkla ve mutlulukla alırsın bebişini kucağına. :)gözün aydın canım hayırlı olsun,inşallah sağlıklı Bi bebiş doğurursun
Kan testinin sonuçlarını da paylaşırım buradan. İnşallah topiğim uğurlu gelir herkese... Herkes bebişine en kısa zamanda kavuşur inşallah....canımmm benimmm bu ay diğer aylara göre erken yumurtlamışsın demekki.. yani hamile olmasaydın erken adet olacaktın canımmm.. ayyy gözün aydın. kan testini yapınca haber ver...