- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
Bekliyecem Birtanem elimden başka bişi gelmiyor 3 gün var regl bakalım hersey kısmet
aynen kısmet tabi hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez günün geçsin eminim pozitifi yakalicaksın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyecem Birtanem elimden başka bişi gelmiyor 3 gün var regl bakalım hersey kısmet
aynen kısmet tabi hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez günün geçsin eminim pozitifi yakalicaksın:)
canım benim inşallah hamilesindir.. ☺Evet kızlar inşaallah hamilesinizdir inşaallah hamileyizdir.. önce kendim hakkında biraz bilgi vereyim sizlere 4 yıl 3 aydır evliyim ve evlendiğim günden beri bebek istiyorum olmuyor yapılan tahliller bir dünya araştırma sonucu elle tutulur bir sebep bulunamadı bundan 6 ay önce aynı gün içerisinde hamile olduğumu ve durmayan adet kanaması zannettiğim şeyin DÜŞÜK olduğunu öğrendim ve çok uzatmayayım bugün benim doğum günüm ve aynı zamanda beklenen adet günüm saat 2 buçuk hala olmadım ama her an olabilirim çünkü hiçbir hamilelik belirtisi taşımıyorum göğüslerimdeki acı dışında ve bir kaç gün önce hafif hafif kasıklarıma iğne batmaları dışında lütfen dua edin benim için Rabbim bana doğum günü hediyesi nasip eder inşallah ve burda hamile kalmayı bekleyen bebek hasretiyle yanan tüm arladaşlarıma bu müjdeli haberi tez zamanda almayı nasip etsin dilerim
canım beyaz akıntı olması güzel.. rabbim gönlüne göre versin.. inşallah hamişsindir...Günaydın kızlarr:)
inşallah hepimiz bu ay olumlu sonuc alırız..benim bir sorum olcak ,bgn çatlatma iğnesinden sonra 7. günüm ve beyaz akıntılarım kasıklarımda çekilme oluyor anlamadım
canım beyaz akıntı olması güzel.. rabbim gönlüne göre versin.. inşallah hamişsindir...
Mrb hanimlar ben en son 23 eylulde hastalndm günümü 2 gun gecti kasik agrisi gogusler davul gibi birde bel agrisi adette olurken hic belirtm olmaz ve her ay duzenli 2yada 3 gün öne gelir dün test yaptm ama cikmadi bisey zaten hamilelik istemiyorum 2 tane kuzum var allah bagislasin olmayana ve isteyene versin hafta sonu da olmzsa kan dan baktiricm yazarım yine burdan
slm bende araniza yeni katildim.benimde 4 kasim umutla bekliyorum.benim 3. bebegim olacak.
ins.olur canim rabbim herkezin gonlundekini hayirli eylesin.inşallah olur canm :)
amin canım bende beklemedeyim 2 gün kaldı heyecan doruktains.olur canim rabbim herkezin gonlundekini hayirli eylesin.
kızlarr yarın benim bat günüm evde 1 tane test var acaba sabah idrarıyla yapsam çıkar mı ne dersiniz