kızlar kalıcı kaş makyajı yaptıran var mı_??

ben bağdat caddesinde bi güzellik okulunda yaptırdım eğitimde veriyomuş yapan kişi gittim görüştüm güven verdi ve inanılmaz hijyenik kıltekniğiyle yaptırdım ben kaş annemde dudak ve göz altı yaptırdı gerçekten inanılmazoldular

Bende istanbuldanim ama corlu da yaptırdım ve cok memnun kaldım.
Almanyada eğitim almış ve işini çok güzel yapan biri.
Gittiğim yola kesinlikle deydi. Tavsiye ederim.

boya akması diye birşey yoktur tabi boyanın kaliteside önemli ama en önemli şey bakım bildiğiniz bepanthen plus krem kullanmanız gerekiyor ve sürekli yanınızda olacak o krem yarım saatte bir falan yedirerek sürmeniz lazım benim tüm ailemde var annem ablam teyzelerim ve benimde birçok dövmem var hepsinin bakımı aynı ve ömür boyu güneşe çıkarken güneş kremi sürmeniz lazım dövmenin rengini kötü etkileyen en önemli şey güneştir hele ilk yaptırdığınızda mümkünse 1 ay güneş görmesin şapkayla falan dolaşın ve sakınnnn kabukları soymayın soyduğunuz yer boşluk olarak kalıcaktır

Bende kaş ekimi yaptırdım,daha hepsi çıkmadı,acaba ihtiyaç duyarsam üzerine kontur yaptırabilirmiyim?

Her dövme aynı şekilde mi yapılıyor,çevremde kaş dövmesi yaptıran bazı arkadaşların kaş renkleri mavimsi oldu,bakımını iyi yapamadıkları için mi acaba?

Tamamen uydurmuşsun benim çocukluk arkadaşım safiye ve hiç bu dediklerine şahit olmadım zaten öyle bir kız değil! Kıskançlık kötü bişey .....!

Tüm yazilanlari tek trk okudum ben iki gun oldu yaptirali ve cokk siyahh sonradan açılır incelir mi resmen recep ivedik gibiyim şu an lütfen yaptiranlar yardimci olabilir mi

Tüm yazilanlari tek trk okudum ben iki gun oldu yaptirali ve cokk siyahh sonradan açılır incelir mi resmen recep ivedik gibiyim şu an lütfen yaptiranlar yardimci olabilir mi
İlk günler öyle oluyormuş canım,zamanla açılıp güzelleşiyor,şimdi nasıl kaşların?

Merhaba,Ankara da nereye yaptırdınız,memnunmusunuz...

Merhaba,nerede yaptırdınız...

istanbul'da kalıcı kaş sildirmek için bir yer arıyorum, öneriniz var mı?

istanbul'da kalıcı kaş sildirmek için bir yer arıyorum, öneriniz var mı?
merhaba. ben de sildirmek istiyorum. bu arada, silme işlemi için bir yer buldun mu? lazer güvenilir değilmiş. leke bırakıyormuş, beyaz lekeler. ilaçla kusturma yöntemi varmış ben bunu düşünüyorum. güvenilir bir yer arıyorum. yaptırdıysan ya da bir yer bulduysa lütfen yaz.

Merhaba,

Safiye Turan'ın Instagramdaki hesabını incelemenizi öneririm, birçok kadın eski kaş tekniği uygulamaları ile yapılanları sildirime işlemi yaptırmış.. örneklerini oradan bir bakın..

Ben geçen hafta kendisine kaşlarımı yaptırdım ve inanılmaz başarılı olduğunu söyleyebilirim.. tavsiye edilir yani.

Merhaba Mardin de bahsettiğiniz makyozun numarası var mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…