Evet arkadaslar çok seyrek kaşlarım yok fakat sabıt guzel şekil istiyorum.. bunu ancak kaş kalemi ile çizerek sağlayabiliyorum ? önerdiğiniz ıst. avrupa yakası tarafında varmıdır kapısını çal dediğiniz? memnuniyetiniz nasıl? kaşlarda sökülme falan oluyormu ? tamamen doğal görünümlü istiyorum dövme değil makyaj yardımcı olursanız sevinirim..
Bu isimleri araştıracağım, sağ kaşım tamamen aktı boşluklar var. 300 TL çöpe gitti
Bu isimleri araştıracağım, sağ kaşım tamamen aktı boşluklar var. 300 TL çöpe gitti
Ben geçmiş kalsimmbende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
Her dövme aynı şekilde mi yapılıyor,çevremde kaş dövmesi yaptıran bazı arkadaşların kaş renkleri mavimsi oldu,bakımını iyi yapamadıkları için mi acaba?boya akması diye birşey yoktur tabi boyanın kaliteside önemli ama en önemli şey bakım bildiğiniz bepanthen plus krem kullanmanız gerekiyor ve sürekli yanınızda olacak o krem yarım saatte bir falan yedirerek sürmeniz lazım benim tüm ailemde var annem ablam teyzelerim ve benimde birçok dövmem var hepsinin bakımı aynı ve ömür boyu güneşe çıkarken güneş kremi sürmeniz lazım dövmenin rengini kötü etkileyen en önemli şey güneştir hele ilk yaptırdığınızda mümkünse 1 ay güneş görmesin şapkayla falan dolaşın ve sakınnnn kabukları soymayın soyduğunuz yer boşluk olarak kalıcaktır
Ben kaşlarımı
O kız 3 arkadaşımın kaşını mahvetti. Satın aldığı takipçilerle instagram'da popüler oldu. Sahte boya kullanıyor. Hatta dahası da var ya, neyse..
Ben onun çalıştığı yere gittim arkadaşım kırmızı olan kaşı için gitmişti hesap sormaya, işten çıkarmışlar, mahkemelik olmuşlar, yapılan işlemi izledim ve orada yaptırdım :) Çok memnunum. Yaptırmadan önce çok araştırdım, bir çok yerin kullandığı boyalar doğal değil bir süre sonra kırmızı, yeşil ya da gri olabiliyor. En iyisi long time liner. Hamilelere, kemoterapi görenlere bile yapılabiliniyor. Çok memnunum çok içime sindi. Kaş sonuçta, iyi araştırıp güvenilir bir yere yaptırmak şart.
İlk günler öyle oluyormuş canım,zamanla açılıp güzelleşiyor,şimdi nasıl kaşların?Tüm yazilanlari tek trk okudum ben iki gun oldu yaptirali ve cokk siyahh sonradan açılır incelir mi resmen recep ivedik gibiyim şu an lütfen yaptiranlar yardimci olabilir mi
Merhaba,Ankara da nereye yaptırdınız,memnunmusunuz...Ben yaptırdım 15 gün önce ankara'da. İnanılmaz memnunum. Hem şekli çok güzel oldu, hem boşluklar doldu.
Evet renk soluyo zamanla ama benim istediğim de buydu. Seyrek kaşa alışınca bi anda koyu kaşlara alışamamıştım. Şimdi şekil bermek için kısa kesilen kaşlarım da uzadı ve şekli altta kontür ile belirgin ancak üstte kendi kaşlarımla doğal süper kaşlarım oldu :)
Merhaba,nerede yaptırdınız...Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir .
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Sonra güvenerek teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Sırada dudaklarım iki hafta sonra randevum var ve cok heyecanlıyım.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.
Bu sayfaya yeni katıldım ve bunları yazarak bu konuda edindiğim tecrübelerimi ve tabi birde bilgilerimi paylaşmak istedim.
Cesaret edemeyen ve karar vermemiş arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.
merhaba. ben de sildirmek istiyorum. bu arada, silme işlemi için bir yer buldun mu? lazer güvenilir değilmiş. leke bırakıyormuş, beyaz lekeler. ilaçla kusturma yöntemi varmış ben bunu düşünüyorum. güvenilir bir yer arıyorum. yaptırdıysan ya da bir yer bulduysa lütfen yaz.istanbul'da kalıcı kaş sildirmek için bir yer arıyorum, öneriniz var mı?
Mardin de Lokman var. Adam sanatci resmen. Oyle ki burokrat ve milletvekili esleri de ona gider. Su geciren ve gusle engel olmayan turden biseyler kullaniyodu.
Bir de bayan elamani var, ozel bolgeleri de o yapar.
Ben makyajdan anlamam pek, adini bilmiyorum bazi seylerin. Valla tanidigim biri goz kapagina mavi bi cizgi cektirmisti piuuuuwwww superdi. Bi de kasi olmayan bir arkadas kas cizdirmisti.
Haa bi de liposuction yaptiran bi tanidik ameliyat izini cicek bahcesine cevirmisti.
Merhaba Mardin de bahsettiğiniz makyozun numarası var mı sizdemerhaba. ben de sildirmek istiyorum. bu arada, silme işlemi için bir yer buldun mu? lazer güvenilir değilmiş. leke bırakıyormuş, beyaz lekeler. ilaçla kusturma yöntemi varmış ben bunu düşünüyorum. güvenilir bir yer arıyorum. yaptırdıysan ya da bir yer bulduysa lütfen yaz.
Maalesef numarasi yok. Ama Mardin merkezde tanimayan yoktur. Sorarsaniz mutlaka yonlendirirler.Mardin de bahsettiğiniz makyoze nasıl ulaşabilirim.nette bilgi yok adamla ilgili
Ben Antep teyim yakın Mardin ama kaş çalışmalarını gorebildiniz mi siz? Ben kaş için arıyorum.Maalesef numarasi yok. Ama Mardin merkezde tanimayan yoktur. Sorarsaniz mutlaka yonlendirirler.