kızlar kalıcı kaş makyajı yaptıran var mı_??

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
Evet arkadaslar çok seyrek kaşlarım yok fakat sabıt guzel şekil istiyorum.. bunu ancak kaş kalemi ile çizerek sağlayabiliyorum ? önerdiğiniz ıst. avrupa yakası tarafında varmıdır kapısını çal dediğiniz? memnuniyetiniz nasıl? kaşlarda sökülme falan oluyormu ? tamamen doğal görünümlü istiyorum dövme değil makyaj yardımcı olursanız sevinirim..

Yaptıran ve pişman olan var Evlenmeden bir ay önce yaptırdım ilk günler her şey çok güzeldi bir ay sonra balayına gittim aşırı ne havuz ne de güneşte kaldım ama soldu şu an sadece biçimli ve ben 350 tl verip yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Neden oldu böyle bilmiyorum kalıcı eye liner yaptırdım o güzel solmadı aksine çok koyu. Ama kaş

ben yaptırmadım ama İstanbul Yeşilköy'de Servet Turgut var...
kendisini instagramdan takip ediyorum.. gayet başarılı işler yapıyor...

esmeray yıldırım diye biri var ama makyaj yapıyormu bilmiorum.

Bu isimleri araştıracağım, sağ kaşım tamamen aktı boşluklar var. 300 TL çöpe gitti

Mardin de Lokman var. Adam sanatci resmen. Oyle ki burokrat ve milletvekili esleri de ona gider. Su geciren ve gusle engel olmayan turden biseyler kullaniyodu.
Bir de bayan elamani var, ozel bolgeleri de o yapar.
Ben makyajdan anlamam pek, adini bilmiyorum bazi seylerin. Valla tanidigim biri goz kapagina mavi bi cizgi cektirmisti piuuuuwwww superdi. Bi de kasi olmayan bir arkadas kas cizdirmisti.
Haa bi de liposuction yaptiran bi tanidik ameliyat izini cicek bahcesine cevirmisti.

Ben yaptırdım 15 gün önce ankara'da. İnanılmaz memnunum. Hem şekli çok güzel oldu, hem boşluklar doldu.

Evet renk soluyo zamanla ama benim istediğim de buydu. Seyrek kaşa alışınca bi anda koyu kaşlara alışamamıştım. Şimdi şekil bermek için kısa kesilen kaşlarım da uzadı ve şekli altta kontür ile belirgin ancak üstte kendi kaşlarımla doğal süper kaşlarım oldu :)

ben önermiyorum
bir dönem bende cok kararlıydım ancak sonradan olusan renk acılmalarına goz yumamazdım. ustelık saç rengımınde degıstıgını dusunuerekten
aylardır kaslarımı aldırmıyorum
sarımsak suruyorum
kaş kaleminden ziyade kaş farı ile bouyuyorum essence veya mac öneriyorum
hala ince ama mutlaka yola gelecek

Bunlar tamamıyla para tuzağı. Bir kaş kiti (kalem değil) işinizi görür. Essence kullanıyorum. 300 lira bir kaşa verilir mi gözünüzü seveyim.

kusura bakmayın uzun uzun annemin dövme macerasından bahsetmiştim, siz kalıcı makyaj türü bir işlem sormuşsunuz.

Bunlar tamamıyla para tuzağı. Bir kaş kiti (kalem değil) işinizi görür. Essence kullanıyorum. 300 lira bir kaşa verilir mi gözünüzü seveyim.

Evlenmeden evvel oldu valla Bu kiti nerden bulabilirim peki ?

Konunuzu bolmek istemem ama bu kalici makyaj gusle engel oluyo mu acba olmuyosa bende yaptirmak istiyorumda

Mrb ankarada kime yaptırdınız

"Sephora benefit kaş barı" uygulamasini öneririm ben kalici islemlerden korkarim bu uygulama daha iyi gibi eğer çok çok az kasiniz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…