kızlar kalıcı kaş makyajı yaptıran var mı_??

Açıkcası ilk kez duyuyorum ama çok ilgimi çekti bir araştıracağm :)

Bunlar tamamıyla para tuzağı. Bir kaş kiti (kalem değil) işinizi görür. Essence kullanıyorum. 300 lira bir kaşa verilir mi gözünüzü seveyim.

Kaşın seyrekse kit işini görür, ama bi kısmı yoksa, şekil almaya müsait değilse 300 değil 500de verirsin. Kaldı ki kit, yağlı ciltlerde bi kaç saate akma yapıyo, havuzda deniDe hiç kalmıyo. Şöyle beylik laflar etmeden iki dakika bi düşünün.

Ben yaptırdım 15 gün önce ankara'da. İnanılmaz memnunum. Hem şekli çok güzel oldu, hem boşluklar doldu.

Evet renk soluyo zamanla ama benim istediğim de buydu. Seyrek kaşa alışınca bi anda koyu kaşlara alışamamıştım. Şimdi şekil bermek için kısa kesilen kaşlarım da uzadı ve şekli altta kontür ile belirgin ancak üstte kendi kaşlarımla doğal süper kaşlarım oldu :)

Ankarada nerde canim izine gidicem bir ay sonra bende görüsmek isterim

Safiye turan var instagram sayfasına bakın bi içinize sinerse başarılı diye biliyorum kıl yöntemi ile çalışıyormuş.

Kaşın seyrekse kit işini görür, ama bi kısmı yoksa, şekil almaya müsait değilse 300 değil 500de verirsin. Kaldı ki kit, yağlı ciltlerde bi kaç saate akma yapıyo, havuzda deniDe hiç kalmıyo. Şöyle beylik laflar etmeden iki dakika bi düşünün.

Sanırım verdiğiniz para içinizi acıttı ki alıntı yapma gereği duydunuz. :KK14: Bu tür şeylerde memnun olan 1 se, memnun olmayan 50. Sonra bir 500 daha verirsin solan ya da tam oturmamış yerleri yaptırırsın. Türkiye'de böyle şeyleri yapanlara güvenmiyorum. Ayrıca kaş kiti, kaş kalemi ya da rimeline göre daha doğal duruyor. Kaş bazı yerlerde yoksa bile. Her türlü iş görür yapmasını bilene. Yağlı cilt de bahane değil, onun da çözümü var. Her dakika vıcık vıcık gezilmiyor herhalde. :KK66:

Sanırım verdiğiniz para içinizi acıttı ki alıntı yapma gereği duydunuz. :KK14: Bu tür şeylerde memnun olan 1 se, memnun olmayan 50. Sonra bir 500 daha verirsin solan ya da tam oturmamış yerleri yaptırırsın. Türkiye'de böyle şeyleri yapanlara güvenmiyorum. Ayrıca kaş kiti, kaş kalemi ya da rimeline göre daha doğal duruyor. Kaş bazı yerlerde yoksa bile. Her türlü iş görür yapmasını bilene. Yağlı cilt de bahane değil, onun da çözümü var. Her dakika vıcık vıcık gezilmiyor herhalde. :KK66:

Yok yahu, 300-500 benim için önemli bi meblağ değil, kaldı ki ben bu rakamların üzerinde para verdim. Helali hoş olsun, sonuçta kıl tekniği, dövme değil, tabiki soluk olcak, üzerinde kıaş var :KK66:

Konu sahibi kalıcı makyajı sormuş, kiti tavsiye edebilirsin ama 300 verilirmi diye küçümsemen hoş değil. Kaşı olan var, olmayan var. Yoksa bizde biliyoruz essence değil, make up forever kitlerini..

Gur

Gurcan bilgeyi araştırdım face deki paylaştığı kaşlar cok guzel ama genede kararsız kaldım siz yenımı yaptırdınız
Fiyatlar nasıldır

Yeni, 15 gün oldu. Ben 600 tl verdim. İki defa gidiyosun, ilkinde şekil belirlenip işlem yapılıyo, 3 gün su ile temas yok, 3 günden sonra su teması başlayınca renkteki o yqpaylık akıyo, 20 gün sonra tekrar gidip akan yerler rötuşlanıyo ve şekil tamamen oturtuluyo. Ben açıkçası solık halinden memnunum şu an, rötuş yaptırırmıyım bilmiyorum..

Yeni, 15 gün oldu. Ben 600 tl verdim. İki defa gidiyosun, ilkinde şekil belirlenip işlem yapılıyo, 3 gün su ile temas yok, 3 günden sonra su teması başlayınca renkteki o yqpaylık akıyo, 20 gün sonra tekrar gidip akan yerler rötuşlanıyo ve şekil tamamen oturtuluyo. Ben açıkçası solık halinden memnunum şu an, rötuş yaptırırmıyım bilmiyorum..
Tşk ederim

Yok yahu, 300-500 benim için önemli bi meblağ değil, kaldı ki ben bu rakamların üzerinde para verdim. Helali hoş olsun, sonuçta kıl tekniği, dövme değil, tabiki soluk olcak, üzerinde kıaş var :KK66:

Konu sahibi kalıcı makyajı sormuş, kiti tavsiye edebilirsin ama 300 verilirmi diye küçümsemen hoş değil. Kaşı olan var, olmayan var. Yoksa bizde biliyoruz essence değil, make up forever kitlerini..

Kaşı olmayan bunları kullanarak da yapabilir. Bir Youtube gezintisi yapın isterseniz. :KK66:

Soyadına bilgiç yazmışsınız harf hatasımı gurcan bılgeye yaptırdınız degılmı

arkadaşlar merhaba forumları dolaşırken gözüm yorumlara ilişti bende vakti zamanında çokça araştırma yaptığım için kalıcı makyaj yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Kalıcı makyaj yaptırmayı kafama koymuştum sonunda bir isim buldum ve kendimi Ankara'ya attım.Kapıyı çaldım ve beni şeker gibi bir bayan karşıladı.Vildan hanımı görünce zaten üzerimdeki korkuyu attım.beni inanılmaz rahatlattı ve işleme geçtik.ben kalıcı kaş ve göz makyajı istiyordum.işleme başlamadan uyuşturucu bir kremle bölgeyi uyuşturdu sonra işleme geçtik. kaşlarım da neredeyse hiç acı olmadı gözlerimde çok hafif dayanılabilecek bir acı vardı nihayet özenle geçen 2 saat sonunda aynada türkan şorayı gördüğümü zannettim :) şaka bir yana gerçekten tam istediğim gibiydi.iki gün kadar şişlikler devam etti ve kaş renginin kendini bulması 1 haftayı aldı sonuç muhteşem :))) keşke bir ömür böyle kalsa işe giderken sürdüğüm tek şey rimel yıka ve çık :) neyse uzatmayayım rötuşa giderken annemi de götürdüm ve Vildan Hanım aynı özenle anneme de kaş ve göz makyajı uyguladı oda çok memnun kaldı bu hafta sonunda annemin rötuşu var biz çok memnun kaldık valla annem sanki 5-10 yaş gençleşti gençlik yıllarına döndü :) herkese tavsiye ediyorum 8 Mart Güzellik Salonu Ankara Tunalı Hilmi de Vildan Hanımı tanıyınca ne demek istediğimi zaten anlayacaksınız.

kaç tl. ye yaptırdınız. kız kardeşimde kaşlarını yaptırmak istiyor da.
Aman sakın ucuz dıye yaptırmayın maffedıyorlar Ankara da iseniz kesinlikle gurcan bılgeyı araştırın derim ben ona yaptırmadıgıma cok pişman oldum ama kendısıne duzeltmeye gıdıcem
Ayrıca 8 Mart güzellik salonunda yaptırdım kıl teknıgıyle çalışmıyorlar yanı düz boya ve rengıde kırmızıya dondü şeklide bir garıp oldu kısacası hıc memnun kalmadım paramda bosa gıttı tercıh sızın

Ben kaşlarımı
Safiye turan var instagram sayfasına bakın bi içinize sinerse başarılı diye biliyorum kıl yöntemi ile çalışıyormuş.
O kız 3 arkadaşımın kaşını mahvetti. Satın aldığı takipçilerle instagram'da popüler oldu. Sahte boya kullanıyor. Hatta dahası da var ya, neyse..
Ben onun çalıştığı yere gittim arkadaşım kırmızı olan kaşı için gitmişti hesap sormaya, işten çıkarmışlar, mahkemelik olmuşlar, yapılan işlemi izledim ve orada yaptırdım :) Çok memnunum. Yaptırmadan önce çok araştırdım, bir çok yerin kullandığı boyalar doğal değil bir süre sonra kırmızı, yeşil ya da gri olabiliyor. En iyisi long time liner. Hamilelere, kemoterapi görenlere bile yapılabiliniyor. Çok memnunum çok içime sindi. Kaş sonuçta, iyi araştırıp güvenilir bir yere yaptırmak şart.

Kaşlarımı kardeşimden önce ben yaptırdım ve çok memnunum. kız kardeşlerim eleştiride acımasızlardır:) ama kaşımı çok beğendiler.

Merhaba Arkadaşlar ,
ben 1.5 sene önce eyeliner, 1 sene önce de kaşlarımı yaptırdım. Öncesinde çok araştırdım. Tedirgindim korkuyordum da, birde malum söz konusu göz yüz olunca daha da bi korku vardı ama sonra komşum aracılığıyla almanyadan gelen ve almanyada bu işin uzmanı olan bi bayanla tanıştım. O saatten sonra tüm hayatım değişti desem yeridir .
Üstelik tüm malzemelerini almanyadan temin ediyormuş. Sonra güvenerek teslim oldum. Iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım. Gözlerim hala çok güzel görünüyor. Kaşlarım da hala doğal ve güzel bi görünüme sahip. Istedigim ve hayal ettiğim gibi oldu.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim. Hepside memnun kaldilar. Kullanılan boyalar sanırım çok kaliteli çünki renkte solma veya renk değişimi olmadı.
Sırada dudaklarım iki hafta sonra randevum var ve cok heyecanlıyım.
Kendim denedim memnun kaldım bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatları da bence gayet uygun.

Bu sayfaya yeni katıldım ve bunları yazarak bu konuda edindiğim tecrübelerimi ve tabi birde bilgilerimi paylaşmak istedim.
Cesaret edemeyen ve karar vermemiş arkadaslara belki bi faydasi olur bu yazdıklarımın. Işini bilincli bi sekilde güzel ve titizlikle yapan birini bulduktan sonra çok süper bir güzellik formülü bu kalıcı makyaj yöntemi.

X