Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar tamamıyla para tuzağı. Bir kaş kiti (kalem değil) işinizi görür. Essence kullanıyorum. 300 lira bir kaşa verilir mi gözünüzü seveyim.
Ben yaptırdım 15 gün önce ankara'da. İnanılmaz memnunum. Hem şekli çok güzel oldu, hem boşluklar doldu.
Evet renk soluyo zamanla ama benim istediğim de buydu. Seyrek kaşa alışınca bi anda koyu kaşlara alışamamıştım. Şimdi şekil bermek için kısa kesilen kaşlarım da uzadı ve şekli altta kontür ile belirgin ancak üstte kendi kaşlarımla doğal süper kaşlarım oldu :)
Kaşın seyrekse kit işini görür, ama bi kısmı yoksa, şekil almaya müsait değilse 300 değil 500de verirsin. Kaldı ki kit, yağlı ciltlerde bi kaç saate akma yapıyo, havuzda deniDe hiç kalmıyo. Şöyle beylik laflar etmeden iki dakika bi düşünün.
Gürcan bilgiç. Facebookta sayfası var, ordan çalışmalarına bakabilirsin.
Tunalıda tunalı hilmi pasajında. Facebook hesabına bakarsan kadının cep telefonu da var, randevulu çalışıyoAnkarada nerde canim izine gidicem bir ay sonra bende görüsmek isterim
Sanırım verdiğiniz para içinizi acıttı ki alıntı yapma gereği duydunuz. Bu tür şeylerde memnun olan 1 se, memnun olmayan 50. Sonra bir 500 daha verirsin solan ya da tam oturmamış yerleri yaptırırsın. Türkiye'de böyle şeyleri yapanlara güvenmiyorum. Ayrıca kaş kiti, kaş kalemi ya da rimeline göre daha doğal duruyor. Kaş bazı yerlerde yoksa bile. Her türlü iş görür yapmasını bilene. Yağlı cilt de bahane değil, onun da çözümü var. Her dakika vıcık vıcık gezilmiyor herhalde.
Gur
Gurcan bilgeyi araştırdım face deki paylaştığı kaşlar cok guzel ama genede kararsız kaldım siz yenımı yaptırdınız
Fiyatlar nasıldır
Tşk ederimYeni, 15 gün oldu. Ben 600 tl verdim. İki defa gidiyosun, ilkinde şekil belirlenip işlem yapılıyo, 3 gün su ile temas yok, 3 günden sonra su teması başlayınca renkteki o yqpaylık akıyo, 20 gün sonra tekrar gidip akan yerler rötuşlanıyo ve şekil tamamen oturtuluyo. Ben açıkçası solık halinden memnunum şu an, rötuş yaptırırmıyım bilmiyorum..
Yok yahu, 300-500 benim için önemli bi meblağ değil, kaldı ki ben bu rakamların üzerinde para verdim. Helali hoş olsun, sonuçta kıl tekniği, dövme değil, tabiki soluk olcak, üzerinde kıaş var
Konu sahibi kalıcı makyajı sormuş, kiti tavsiye edebilirsin ama 300 verilirmi diye küçümsemen hoş değil. Kaşı olan var, olmayan var. Yoksa bizde biliyoruz essence değil, make up forever kitlerini..
Soyadına bilgiç yazmışsınız harf hatasımı gurcan bılgeye yaptırdınız degılmıYeni, 15 gün oldu. Ben 600 tl verdim. İki defa gidiyosun, ilkinde şekil belirlenip işlem yapılıyo, 3 gün su ile temas yok, 3 günden sonra su teması başlayınca renkteki o yqpaylık akıyo, 20 gün sonra tekrar gidip akan yerler rötuşlanıyo ve şekil tamamen oturtuluyo. Ben açıkçası solık halinden memnunum şu an, rötuş yaptırırmıyım bilmiyorum..
Soyadına bilgiç yazmışsınız harf hatasımı gurcan bılgeye yaptırdınız degılmı
Aman sakın ucuz dıye yaptırmayın maffedıyorlar Ankara da iseniz kesinlikle gurcan bılgeyı araştırın derim ben ona yaptırmadıgıma cok pişman oldum ama kendısıne duzeltmeye gıdıcemkaç tl. ye yaptırdınız. kız kardeşimde kaşlarını yaptırmak istiyor da.
O kız 3 arkadaşımın kaşını mahvetti. Satın aldığı takipçilerle instagram'da popüler oldu. Sahte boya kullanıyor. Hatta dahası da var ya, neyse..Safiye turan var instagram sayfasına bakın bi içinize sinerse başarılı diye biliyorum kıl yöntemi ile çalışıyormuş.