Evet gordum gayet kusursuzdu.Ben Antep teyim yakın Mardin ama kaş çalışmalarını gorebildiniz mi siz? Ben kaş için arıyorum.
Hatta kasini yaptigi kisiyle küsüm maalesef :))Lokman hitay bulabildim nette ama fazla bilgi yok maalesef.kaş çalışmaları güzel mi gerçekten.teşekkürler cevaplarınız için..
Merhabalar.Evet bende Lokman abla yaptırdım hatta izmirden kalktım gittim.bi arkadaşım gitmiş .olağanüstü başarılı 3.yılım. ve hicccccc çıkmadı. numarasını verebilirim mailim yerlikayayerlikaya@hotmail.com . sevgilerLokman hitay bulabildim nette ama fazla bilgi yok maalesef.kaş çalışmaları güzel mi gerçekten.teşekkürler cevaplarınız için..
hahha klavyenin azizligi. Lokman abla nedir yaLokmana yaptırdım demek istemistimMerhabalar.Evet bende Lokman abla yaptırdım hatta izmirden kalktım gittim.bi arkadaşım gitmiş .olağanüstü başarılı 3.yılım. ve hicccccc çıkmadı. numarasını verebilirim mailim yerlikayayerlikaya@hotmail.com . sevgiler
Kaşınızı görme imkanım var mı? Olursa çok sevinirimMerhabalar.Evet bende Lokman abla yaptırdım hatta izmirden kalktım gittim.bi arkadaşım gitmiş .olağanüstü başarılı 3.yılım. ve hicccccc çıkmadı. numarasını verebilirim mailim yerlikayayerlikaya@hotmail.com . sevgiler