• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar isteme günü ne ikram ettniz

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
296
37
Ankara
öncelikle tanışmaya gelcekler ne ikram edeyim ve istemeye gelcekler ozman ne ikram edeyim sizler neler ikram etniz

canım ikisindede çayın yanına koyabileceği tarzda kurabiyeler pastalar falan vermiştik biz..kuarbiyeleri pasta incileri gıdda boyalarıyla süslemiştik beni yeee diye bağırıyorlardı :):):) çeşit olarak çok abartmamak gerek diye düşünüyorum ev gezmesine gelmiyolar sonuçta..az ama güzel görünümlü şeyler yani..

Iyı bı pastaneden bı kılo su boregı al bı kılo baklava al yarım cevızlı yarı fıstıklı
guzel bı pasta tabagına bırer tane baklavalardan koy bı de su boregı koy yanına da cayını ver ohhh mis
sonucta sadece tanısma olucaksa yeter heralde

ılk tanısmada kesınlıkle hazır pasta almamalısın

ne olursa olsun sız yapın az yapın ama sız yapın !

benımkıne cvp olarak mı yazdınız bılmıyorum ama ben pasta demedım baklava ve su boregı dedım

ben çok özenmiştim canım..evime gelen herkez özeldir tok olsa bileee yediririm ama bu olay daha özel olduğu için daha da abartmıştım..tanışma olayı bizim dışarda olmuştu ama bu istemede ikram ettiklerimize bir bak istersen...tanışmada daha az çeşit olabilir...şurdada yazmıştım bir daha yazmayın
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/256579-istemeye-gelcekleryardim-kizlarrr-5.html
şimdiden mutluluklar kolay gelsina.s.

öncelikle tanışmaya gelcekler ne ikram edeyim ve istemeye gelcekler ozman ne ikram edeyim sizler neler ikram etniz

Beni görmeye geldiklerinde kalabalıklardı 6-7 bayandılar bizde masa üzeri poğoça börek faslı yaptık açık büfe kaydirigubbakcemile3 sonra isteme ve söz faslı bir olduğundan kahve servisi yaptım ardından isteme oldu babam verir vermez şerbet dağıttım sonra getirdikleri çikolatayı sırnaşık şey sonra kalabalık bir söz olunca tabi 80 kişi kadar pilavlı tavuk ve ayran dağıttık kaydirigubbakcemile3

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...
Biz çayın yanına; annelerimizin klasik kek- börek çeşitlerinden zemuszemus malum...
bir de sarma ve onların gelirken getirdiği baklavalardan ikram etmiştik...
çok abartmamak en iyisi gerçekten..heyecandan kimse fazla birşey yiyemiyor zaten kaydirigubbakcemile3

canım benimde isteme sözüm var yakında. bende anneme sordum ne yapacaz diye;
çayın yanına börek sarma,yaş pasta falan yaparız dedi her ikisinde de öle olacak heralde

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Kurabiye (iki çeşit tatlı )
Marmelatlı kurabiye
Tuzlu Kurabiye (iki çeşit)
Poğaça
5li çiçek börek
Sarma
Yaş paşta
Muffin

küçük ekler, cevizli baklava, tuzlu çubuk.. çay may vermedik, bide meyvesuyu, kahve-likör-çikolata o kadar..
kasmayın ne olacak ki ??

Börek,poğaça,yaprak sarması,çikolatalı kek ve sonradan bizim yaptığımız ve onlarında getirmiş olduğu tatlıyı servis ettik.Çay ve soğuk içeceklerden ikram ettik

Merhaba tatlım benıde ıstemeye geldıgınde abartmadan bıseyler hazırladık benım dort cesıttı ama onlar bıle fazlasıyla yettı ıstemeye geldıklerınde cayın yanına
zeytınlı corek
kokos kurabıye
borek
cıkolatalı soğuk bır tatlı yaptık

istedıkten sonrada malum cıkolata ıkram edıldı en son hava sıcak olduğu ıcın lımonata verdık :lepi:
sımdı bu cumartesı sozum var evde olucak aıle arasında o zaman da pasta yaptırıyoruz yanına kurupasta ve soğuk ıcecek verıcez. <<<<sımdıden mutluluklar dılerım...:1hug:

Back