Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya başvuru yapamıorm ki deli oldm cnm yayok meslek eşleşmedi gibilerinden bişiler söylüo.üniversite mezunuyum ben ama benimde hiç bi yerden ümidim kalmadı valla tanıdık olmadan iş bulunmuoo
canım bak bir kaç gün öncesine kadar bende işsizdim,üstelik benimde alanım muhasebe..iş-kur a da internet üzerinden kayıt yapmıştım..bende eşleşmedi gibi şeyler çıkıyordu,biraz tuhaf bir site evet..yakında iş-kur varsa biraz zaman ayırıp ordaki yetkilerle birlikte eksik ve uygun olmayan kısımları doldurup düzeltin..sonra siteden arama yapabilirsin..beni hiç aramadılar doğrusu ben kendim başvuru yapıp takip ettim..bunun yanında gazete ilanlarını takip et,benim de çok tecrübem yoktu ama biraz araştırınca oluyor gerçekten ama üzerine düşmelisin,yılamamalısın..tecrüben yoksa azına çoğuna da bakma, ilk hedefin tecrübe olsun..yoksa bu şartlarda bulman çok zor..ben bu yaşıma geldim,bir sürü okul ,sınav bitirdim ve bugün ilk iş günümdü ne verirseler yaptım,burun bile kıvırmadım..o yüzden ilk önce sabredip,aza kanaat getirmelisin...
ayrıca tşk ederim cnm ya valla umut oldun tekrardan bana.Yeni işinde hayırlı olsn inş umdugun gibi gider herşey memnun olursn işinde hep
cnm çok tşk ederimm söylediklerini yapıcamm zemuszemus netten baktım sitelerine biraz bilgi sahibiyim bakalım nolcak :) hayırlıysa olsn inş
istanbuldada iş yoksa hiç bir yerde yok kafamçokkarıştı