Kızlar işkur'a kayıt olan varmı?

Kami25

❤️Aralıklı oruç başlangıç 15şubat
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
417
7
316
benneyaptımkimerhaba ark.lar ben biraz önce işkura internetten üye oldum ama onlarmı uygun iş bulundugunda bizi arıyorlar acaba.Bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilirmi acaba :/

bende net üzerinden başvuruda bulunmuştum beni bir dersaneye ön görüşmeye davet ettiler kurs için ama kabul edilmedimmafoldumben şimdidie hiç bir haber yok ümidimde kalmadı zaten çünkü hep ünüversite öğrencilerini alıyorlarlmaz:

ya başvuru yapamıorm ki deli oldm cnm ya yok meslek eşleşmedi gibilerinden bişiler söylüo.üniversite mezunuyum ben ama benimde hiç bi yerden ümidim kalmadı valla tanıdık olmadan iş bulunmuoo

ya başvuru yapamıorm ki deli oldm cnm ya yok meslek eşleşmedi gibilerinden bişiler söylüo.üniversite mezunuyum ben ama benimde hiç bi yerden ümidim kalmadı valla tanıdık olmadan iş bulunmuoo

canım bak bir kaç gün öncesine kadar bende işsizdim,üstelik benimde alanım muhasebe..iş-kur a da internet üzerinden kayıt yapmıştım..bende eşleşmedi gibi şeyler çıkıyordu,biraz tuhaf bir site evet..yakında iş-kur varsa biraz zaman ayırıp ordaki yetkilerle birlikte eksik ve uygun olmayan kısımları doldurup düzeltin..sonra siteden arama yapabilirsin..beni hiç aramadılar doğrusu ben kendim başvuru yapıp takip ettim..bunun yanında gazete ilanlarını takip et,benim de çok tecrübem yoktu ama biraz araştırınca oluyor gerçekten ama üzerine düşmelisin,yılamamalısın..tecrüben yoksa azına çoğuna da bakma, ilk hedefin tecrübe olsun..yoksa bu şartlarda bulman çok zor..ben bu yaşıma geldim,bir sürü okul ,sınav bitirdim ve bugün ilk iş günümdü ne verirseler yaptım,burun bile kıvırmadım..o yüzden ilk önce sabredip,aza kanaat getirmelisin...

cnmm tecrübem var 4 yıl çalıştım 2 yıl bi yerde 2 yıl başka bi yerde ama 8 aydır fln işsizim hoş yeni yeni iş bakmaya başladım son 3 aydır arıorum ama cok sıkıştım bu ara borçlar yıgılcak gibi o yüzden korkuorm baya bi asıldım iş bulmak için bugn bi mail geldi biyerden yarın için çagırmşlar görüşücem bakalım inş. olur cnm sabrediorum sürekli dua okuyorum bakalım hayrlısı herşeyin.işkur sitesi anormal bi site ya gazetelerede bakıorm cnmmm bakmadıgım yer yok her sabah kalkıp iş bakıorum uyanıp uyku tutmuyo ztnde

ayrıca tşk ederim cnm ya valla umut oldun tekrardan bana.Yeni işinde hayırlı olsn inş umdugun gibi gider herşey memnun olursn işinde hep

ayrıca tşk ederim cnm ya valla umut oldun tekrardan bana.Yeni işinde hayırlı olsn inş umdugun gibi gider herşey memnun olursn işinde hep

rica ederim canımm,gönlüm ister ki Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..inan asılmak çok önemli..bir kaç kariyer sitesi vardı takip ettiğim ve gazete ilanları..cv ni sürekli güncel tut,firmalar bazen ilan vermeden kendileri arıyabiliyor bana çok denk geldi öyle..ben başvuru yapmadan çok çağrıldım işe..ve de yazdıklarına dikkat,sıradan cümlelerden oluşmasın kendinde bir tane cv oluştur ve sitlerdeki yerine ekle dosya olarak..inşallah kısa süre sonra karşına çıkacaktır..ha bende bak bu arada 5 yıllık tecrübeye sahibim toplamda smmm staj başlatmayıda kazandım ama bu ülkede herşeye rağmen daha fazla asılmak gerekiyor,bir umutsuz olmayacaksın...

sana da yarın ki görüşmende başarılar canım..netten bir ön araştırma yap ,sitesine girmeyi himal etme...arada görüşme esnasında firma hakkında bilgi sahibi olduğunu mutlaka vurgula..benim aklıma gelen şeyler bunlar..umarım mutlu sonlanıropuyorumnanaktan

cnm çok tşk ederimm söylediklerini yapıcamm zemuszemus netten baktım sitelerine biraz bilgi sahibiyim bakalım nolcak :) hayırlıysa olsn inş

valla gittimde yer cok tersti :/ bu defteride kapadık burda başka iş bakcam artık cnm

valla benimkide çok yakın ama bugün yaptığım işleri anlatsam bayılırsınakannehir
bir şekilde bulursun sende merak etmee,araştırmaya devammmyerimseniben

ayy cnm iş olsunda cok çalışıyım yani sorun diil

aynen devam cnm valla geldim geleli sürekli iş bakıorm netten :)

kız uyku tutmuokii sabah gözümü açıorm hemen pc başında buluorum kendimi direk gazeteler işvar com elemanonline şu bu artık ilan sahiplerinin numaralarını bile bilir oldum görünce aa bu işi aramştm fln oluyo :) zemuszemus hayırlısı cnm neyse artık ben konu başlıgımın amacından saptım galiba atıcaklar beni sana ark.lık daveti gönderdim kabul edersen sevinirim öptüm cok tşk ederimmmm yardımların için buldugum zaman sanada vericem müjdeyii :)

ayyy bende iş olsa heryere giderim diorum artık yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…