• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar işin içinden çıkamıyorum

Aman sev kendini boşver benimde biraz bile göbişim çıkınca sorun çıkarıp aç kalıyordum koşuyordum falan,ama alışıyorum onu sevmeye şimdi.
Çıksa da aman gider nasılsa deyip seviyorum baya bildiğin :KK59:

Bakış açınız ne güzel :) yaşınızı merak ettim
Tesekkur ederim. Bakis acimda sizin gibiydi ilk 2,3 yil ustelik lise ,ortaokul donemlerimde yasadim. Cocuklugun en acimasiz donemleri. Alay edenler mi , gulenler mi dersiniz. Mecburen boyle dusunmeliydim bir sure sonra yoksa intihar ederdim kesin, antidepresanlar kullanmistim.20 yasindayim

Tesekkur ederim. Bakis acimda sizin gibiydi ilk 2,3 yil ustelik lise ,ortaokul donemlerimde yasadim. Cocuklugun en acimasiz donemleri. Alay edenler mi , gulenler mi dersiniz. Mecburen boyle dusunmeliydim bir sure sonra yoksa intihar ederdim kesin, antidepresanlar kullanmistim.20 yasindayim

İnsanları hiç anlamıyorum zaten karşındakini üzünce ellerine ne geçiyor?

Daha çok çıkartır diye kullanmaktan çekiniyorum açıkcası .. Var mı önereceğiniz ürünler?
Purebeuty cc krem kullaniyorum bir tek o urun sivilce cikarmadi bende. Sivilce cikaran bir madde var kozmetik urunlerin suresini uzatmak icin adini unuttum maddenin. O madde bunda yok ozellikle belirttikleri icin almistim.

Daha çok çıkartır diye kullanmaktan çekiniyorum açıkcası .. Var mı önereceğiniz ürünler?

Bir ara çok stresteydim cildim bayağı yamulduydu o zaman aldım çok memnun kaldım:)) Şimdi de sivilce kızarıklık olursa kafama takmayıp sürüyorum :))
Ben zararını görmedim ama kalitesiz ürünleri yüzüme asla sürnem.

YSL Touche Eclait .

Purebeuty cc krem kullaniyorum bir tek o urun sivilce cikarmadi bende. Sivilce cikaran bir madde var kozmetik urunlerin suresini uzatmak icin adini unuttum maddenin. O madde bunda yok ozellikle belirttikleri icin almistim.

Araştırayım alayım ondan teşekkür ederim fotoğraftan bile soğudum işe yarar belki:)

Bir ara çok stresteydim cildim bayağı yamulduydu o zaman aldım çok memnun kaldım:)) Şimdi de sivilce kızarıklık olursa kafama takmayıp sürüyorum :))
Ben zararını görmedim ama kalitesiz ürünleri yüzüme asla sürnem.

YSL Touche Eclait .

Teşekkür ederim bu ürünü de bakacağım:)

Takıntı olarak bunları takmayı çoktan geçtim alışıp kabullendim.
Şimdi maalesef başka şeyler takıyorum ara ara.
Sana tavsiyem takıntıların artmadan ortadan kaldır.
Kendini olduğun gibi sev ve kabullen..
Geçmiş olsun.

Nasıl takmamayı başardınız?

Nasıl takmamayı başardınız?

Tatlım başka şeylere takmaya başlayınca bırakıyorsun eskileri :KK70:
Ya da kabul ediyorsun kendini bir şekilde zamanla alıştığın için sanırım.
O yüzden başka şeylere takmaya başlamadan bir an önce cildini ve her şeyi sev.

Tatlım başka şeylere takmaya başlayınca bırakıyorsun eskileri :KK70:
Ya da kabul ediyorsun kendini bir şekilde zamanla alıştığın için sanırım.
O yüzden başka şeylere takmaya başlamadan bir an önce cildini ve her şeyi sev.

:)) tavsiyelerin için teşekkür ederim sevmek için çabalayacağım

Bende aynı şekilde ergenlikte ayda 1 belki 1 tane çıkardı sivilce o da hemen geçerdi. İz falan kalmazdı. Şuan 22 yaşındayım çenem sivilce izleriyle dolu. Yanaklarımda beyaz beyaz yağ bezesi tarzı şeyler var. Alnımda ise şuan 4 sivilce ve bir sürü sivilce lekesi. 10 Gün sonraya randevu aldım. İnşallah geçer yakın zamanda sivilcelerimiz :KK51:

Stres ve kendinle barışık olmamandan kaynaklanıyor.
Basit yöntemlerle gizleyebilirsin sivilcelerini
Kendinize güvenin temiz bakımlı olun onun dışında önemli olan içinizden dışınıza yansıttıklarnızdır.
Ruhu sözleri ve hareketleri güzel olan insan her kusurunu görünmez kılar
Sizi siz yapan yüzünüz değil özünüzdür

Bende aynı şekilde ergenlikte ayda 1 belki 1 tane çıkardı sivilce o da hemen geçerdi. İz falan kalmazdı. Şuan 22 yaşındayım çenem sivilce izleriyle dolu. Yanaklarımda beyaz beyaz yağ bezesi tarzı şeyler var. Alnımda ise şuan 4 sivilce ve bir sürü sivilce lekesi. 10 Gün sonraya randevu aldım. İnşallah geçer yakın zamanda sivilcelerimiz :KK51:

Tüm kalbimle AMİN.. İnşallah geçer gelişmelerden haberdar eder misiniz beni? dr un ne dediğini merak ederim..

Stres ve kendinle barışık olmamandan kaynaklanıyor.
Basit yöntemlerle gizleyebilirsin sivilcelerini
Kendinize güvenin temiz bakımlı olun onun dışında önemli olan içinizden dışınıza yansıttıklarnızdır.
Ruhu sözleri ve hareketleri güzel olan insan her kusurunu görünmez kılar
Sizi siz yapan yüzünüz değil özünüzdür

Size kesinlikle katılıyorum makyaj hileleri var hala malzeme almadım her defasında karar verip vazgeçiyorum ama dediğiniz gibi de zaten aslında kimse mükemmel değil önemli olan insanın kendisiyle barışık olabilmesi eskisi gibi kendimle barışırım inşallah..

B Bikahvee canım merhaba. Doktora gittiğim zaman haberdar ederim seni demiştim. Bugün gittim 2 tane jel verdi. birini akşam sürüp gece yıkayacağım. Diğerini de gece uyumadan önce sürüp sabah yıkayacağım. İşe yarayacak mı bilmiyorum. 1 ay kadar kullanacağım bakalım eğer etkili olmazsa farklı bir doktora giderim. Sen ne yaptın gittin mi doktora?

Back