Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedeee :)))))Tuğla desenlisi diyorum gidiyorum![]()
Düzü tercih ettim diğeri çok boğacakbence farkli olan arkadasim digeri heryerde benim de kantri model cok seviyorum
Haklısınız :) bende öyle düşündümKare olan diğeri çok kalabalık duruyor bence
hayırlı olsun bence guzel olurdu ama neyse yine de saglikla kullanın benim de dezgah arasi mavi ilk zaman tereddütlerim vardi ama gorunce cok begendim:)Düzü tercih ettim diğeri çok boğacak
Çünkü o daha güzel. Sağdaki bencedeHerkeste o model var ama((
Bencede sağdaki diğeri güzel ama göz yorar gibiKızlar 2 fayansta kaldı aklım mutfağım için yaptıracağım sizce hangisi hoş durur mutfak dolabım beyaz country model tezgahım siyah çok kararsız kaldım
hadi ya niye ki benim de oyle olacak insaallah. burda kullananlar var cam panel oluyor galiba memnunlar bir sıkıntı yok gibiTuğla deseni güzel bencede
Ayy bi ara mavi resim gibi bişey meşhurdu çevremdeki çoğu gelin evi öyle ve hepsininki patladı ocak arkasından
Güle güle kullan
Benim tanıdıkların ankastre arkası ısıyla patladı arka ocakları kullanmamak gerek diyolar 3kere değiştirdi biri buda patlarsa komple söküp normal fayans yapcakhadi ya niye ki benim de oyle olacak insaallah. burda kullananlar var cam panel oluyor galiba memnunlar bir sıkıntı yok gibi
Herkeste o model var ama((
Çok teşekkürlerTuğla deseni güzel bencede
Ayy bi ara mavi resim gibi bişey meşhurdu çevremdeki çoğu gelin evi öyle ve hepsininki patladı ocak arkasından
Güle güle kullan
İçime sindi ferah gösteriyorÖnemli olan herkeste olması değil, içinize sinmesi ve kullanışlı olması.
Malzeme kalitesiyle alakalı olabilir ayni desen farklı malzemeden yapılıyo olabilirBence soldaki daha iyi duruyor
Bende tuğla diye düşündüm sade şıkTuğla desenli olan
Diğeri hiç güzel değil gerçekten