O da çok basit geliyor gözüme ne bileyim bu hem şık hem düz gibi Yinede sağol fikirlerin icin :)Yani bence o tuğla desenli de düz değil
Daha düz büyük parçalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da çok basit geliyor gözüme ne bileyim bu hem şık hem düz gibi Yinede sağol fikirlerin icin :)Yani bence o tuğla desenli de düz değil
Daha düz büyük parçalar
Evet bende ona karar verdim çoğunluk o yönde :))Sagdaki.
Çini desenli yapmama nedenim siyah beyaz ve kırmızı üzerine kombin yapmak istiyorum mutfağımda cok renklerle boğulmak istemiyorumYa sagdKi dah iyi ama herkeşşlerde ondan var artik cok sikıci. Bence cini deseni bile kullanabilirsiniz.
Benim tezgahimda ondan. Gayet iyi kullanisli. Ama sonradan solma yapiyor.Merak ettim ışıltılı siyah tezgahınızı , güle güle kullanım
Kirmiziyi nerde kullancaksiniz ?Çini desenli yapmama nedenim siyah beyaz ve kırmızı üzerine kombin yapmak istiyorum mutfağımda cok renklerle boğulmak istemiyorum
Tezgahım bu şekilde olucak fotoda ne kadar belirgin bilmıorum ama gerçekte çok şık ışıl ışıl duruyor :)Merak ettim ışıltılı siyah tezgahınızı , güle güle kullanım
Kırmızıyı perde küçük ev aletleri masa üzeri Runnerda kullanacağım kırmızı kareli şirin bir perde modeliKirmiziyi nerde kullancaksiniz ?
Kırmızı basmasın mutfagı ? Yani böyle daha acik tonlar perdelerde daha ferah oluyoKırmızıyı perde küçük ev aletleri masa üzeri Runnerda kullanacağım kırmızı kareli şirin bir perde modeli
Cok sağolun daha güzelleri sizin olsun tezgah kulp mutfak dolabı cami falan hareketli diye düz tuğla desene kadar verdim aslında diğer modeli tek başına beğenmiştim bu modeldende herkeste var ama yapcak bişy yok maalesefGerçekten şık duruyor, beyazların içinde hayal etmek çok hoş![]()
Bunun altına beyaz bir stor düşündüm kırmızı pek sevmem ama bu bana çok şirin geldi fon gibiKırmızı basmasın mutfagı ? Yani böyle daha acik tonlar perdelerde daha ferah oluyo
Var başka alternatif ama hepsi göz yorucu cinsten şade model olarak bi bu varYaprak desenine ışık vurunca çok göz yorucu olur gibime geliyor özellikle de akşamları.
Diğeri aşırı klasik.Yeni yaptırdığım mutfağıma bu kadar tanıdık bir urun seçmezdim açıkçası.
Başka alternatifler yok mu?
Gule gule kullan cok tatli gozukuyorBunun altına beyaz bir stor düşündüm kırmızı pek sevmem ama bu bana çok şirin geldi fon gibi
O yüzden sade bir model olduğu icin tercih ettim :))) diğerleri boğacakGule gule kullan cok tatli gozukuyor![]()