Ben koseliyi sevdim.Kızlar 2 fayansta kaldı aklım mutfağım için yaptıracağım sizce hangisi hoş durur mutfak dolabım beyaz country model tezgahım siyah çok kararsız kaldım
Tuğla desenli yaniBen koseliyi sevdim.
Evet ben onu beğendim sahsen:)Tuğla desenli yanı
Herkesin evinde ondan var diye kararsız kaldım diğerini temizlemek zor mu olur ki detarjan bolBen de direkt temizlik açısından baktım, tuğla diyorum
O zaman baska model sec. Otekinin oluru yok.Herkeste o model var ama((
Yaprak desen kötümüO zaman baska model sec. Otekinin oluru yok.
Kulplarım bu tuğla desende karar kıldım siyah tezgahı cok yakıştırıyorum mutfağa daha modern geliyo gözüme birde tüm beyaz eşyalarım beyaz tezgahta beyaz olursa çok soluk olacaktıYaprak desen cidden itici, ya tuğla desen seç ya da başka bir model ara kikiki
Bir sorum var siyah tezgah neden düşünüyorsunuz? ( ben siyah tezgahtan çok korkuyorum )
Bende düze karar verdim :) dediğiniz gibi hepsi iddialı olunca göz yorarBence düz
Zaten dolabınız kulpunuz vs hareketli
Arası da desenli olunca çok göz yorar
Bende düze karar verdim :) dediğiniz gibi hepsi iddialı olunca göz yorar
Teşekkürler canım benim tezgah siyah içinde cam kırıgı gibi beyaz parça desenli ışıltılı düz siyah olsa dediğin gibi çok belli edebilirdi böyle bir tercih yaptım görünüşü cok hoşuma gittiği icin deneyimlerimi yazarım 2 haftaya kadar kullanacağım :)))Kulplar çok şık,ingiliz tarzı mutfaklarda kullanılıyor
Bende yeni ev bakıyorum ,mutfakta siyah tezgahı görünce vaz geçiyorum. İzmirde sularda kireç sorunu var
Ne bileyim temizliği zor olur gibime geliyor
İyi günlerde kullan canım ,içine sine sine en güzellerini yaptır :) sevgilerle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?