Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sicak su torbası denesen ama iş yerindesin Allah yardım etsin inşallah, imkanın varsa sıcak biseyler iç ayağına da sıcak su torbası bırak, sıcak tutarsan ağrın hafiflerMerhaba arkadaşlar benim çikolata kistim var bu acıyı bilen bilir çok kötüyüm şu anda. Adet sancım tuttu izin de alamıyorum ama resmen ölüyorum iyi gelebilecek bi fikriniz var mı? lütfen yardımcı olur musunuz.
ağrı kesici olarak sadece parol bulabildim ama bi işe yaramadı hemen şekerli suyu deneyecem çok teşekkür ederimŞekerli ılık su için. Bide gratislerde falan ısıtma pedleri var onlardan alıp karnınıza yapıştırın. Ağrı kesici de majezik falan iyi gelir
çok teşekkür ederim ayağımın altına soba aldım inşallah hafifletir biraz resmen kıvranıyorumSicak su torbası denesen ama iş yerindesin Allah yardım etsin inşallah, imkanın varsa sıcak biseyler iç ayağına da sıcak su torbası bırak, sıcak tutarsan ağrın hafifler
Bayanların malum sorunları, eve gidince dinlenmeye bakçok teşekkür ederim ayağımın altına soba aldım inşallah hafifletir biraz resmen kıvranıyorum
Offff o kadar iyi anliyorum ki. Is yerinizde cay ocagi falan biyer varsa bitki cayi yapabilcek yoksa sicak cay icin biraz agriyi alir . Yakininiz varsa bi agri kesici getirmesini isteyinMerhaba arkadaşlar benim çikolata kistim var bu acıyı bilen bilir çok kötüyüm şu anda. Adet sancım tuttu izin de alamıyorum ama resmen ölüyorum iyi gelebilecek bi fikriniz var mı? lütfen yardımcı olur musunuz.
Tatlı birşeyler yiyin bir pet şişe bulma şansınız varsa içine sıcak su koyup karnınıza koyun benim çok olmaz ağrım ama olduğu zaman iş yerinde bu yöntemi kullanıyorum işe yarıyor.Merhaba arkadaşlar benim çikolata kistim var bu acıyı bilen bilir çok kötüyüm şu anda. Adet sancım tuttu izin de alamıyorum ama resmen ölüyorum iyi gelebilecek bi fikriniz var mı? lütfen yardımcı olur musunuz.
saat hiç 5 olamayacak gibi hissediyorumBayanların malum sorunları, eve gidince dinlenmeye bak![]()
ağrı kesici parol içtim ama hiç bir işe yaramadı maalesef teşekkür ederim şekerli suyu deniyorum şimdiAğrı kesici alın arveles .sıcak su torbası, şerbet falan iyi gelir geçmiş olsun.
papatya çayı içtim 2 fincan o yüzden fazla zorlamak istemedim birini bulabilsem dolarex çok iyi geliyorOffff o kadar iyi anliyorum ki. Is yerinizde cay ocagi falan biyer varsa bitki cayi yapabilcek yoksa sicak cay icin biraz agriyi alir . Yakininiz varsa bi agri kesici getirmesini isteyin
ayağımın altına soba aldım bakalım inşallah işe yararmajezik kesinlikle kullanmayın onun yerine avreles alın ve sıcak bez yapabiliyorsanız yapın cokgeçmiş olsun
bunu bilmiyordum söylemeniz iyi oldu bi yere başvurmam falan gerekiyor muBöyle bir sey yasamadigim icin anlayamiyorum ama anlattiginiz gibi dayanilamayacak sekildeyse isyerinden cikabilirsiniz. Izin almaniz gerekmiyor, hastalik durumunda rapor kullanma hakkiniz var sonucta. Cikolata kisti teshisiniz sistemde gozuktugu icin asm bile rahatca veriyor raporu.
Gecmis olsun.
bunu bilmiyordum söylemeniz iyi oldu bi yere başvurmam falan gerekiyor mu
çok kötüysen niye izin vermiyorlar ki.. Benm de beter geçer bugün yarın olcam kötü olursam izin alıp çıkarım mecbur. Sıcak su yap bir pet şişe bul ayağına koy ama hemen geçirmez 1 saat sürer ayagında duracak. İzin vermiyorlarsa söyle hemen götürsünler hastaneye iğne vurulup işe dönersin. Katlanılacak bişey değilMerhaba arkadaşlar benim çikolata kistim var bu acıyı bilen bilir çok kötüyüm şu anda. Adet sancım tuttu izin de alamıyorum ama resmen ölüyorum iyi gelebilecek bi fikriniz var mı? lütfen yardımcı olur musunuz.