Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gözleri çok yoruyor diyorlar, bir de tabi fabrika saatleri uzın yorucu.
Acm daha kolay geliyor seçenek olarak. Ama onda da tatil olayı zor. Ne bileyim bayramda açık, haftasonu açık, hep dönüşümlü izin kullanabiliyorsunuz.
Gözleri çok yoruyor diyorlar, bir de tabi fabrika saatleri uzın yorucu.
Acm daha kolay geliyor seçenek olarak. Ama onda da tatil olayı zor. Ne bileyim bayramda açık, haftasonu açık, hep dönüşümlü izin kullanabiliyorsunuz.
AVM görüntü olarak guzelsede herkes tatil yaparken sen çalışmak zorunda kalicaksin fabrikada tüm resmi tatiller de bile izinli oluyorsun hemde saati daha az
Ben bilmiyorum ama annem biz ufakken calismis. Vardiyali calisiyolarmis 1 hafta geceb1 hafta gunduz. Mesaiye kaldigi zaman tikir tikir mesai parasını alıyormuş. Tabi o zamanlar maas dışında yilda 2 kerede maasi kadar prim veriyolarmis ayrica komur parasi ( yillar oncesinden bahsediyorum) Kurumsal bi yere girersen her zaman daha fazla kazanırsın. Avm tarzi yerler calisma saatleri uzun verdikleri olanaklar kisitli maasta keza öyle. Ama tabi bazi avmlerde satis basina prim aliyorsun ama ya satamadin o ay fazla urun o zmn nolcak
Edit: ayrica avmlerin cogunda ürünü sattim bitti degil. Raf düzenlemesi temizlik isleri magaza kapandiktan sonra mal sayimi gibi bir sürü ivir zivirada bakiyosun