• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?

ayakkabı için kesinlikle pabucino yu tavsiye ederim.hem hesaplı hemde kaliteli mal satıyorlar:6:

Sitesinden Ev Tekstili ile çok reklam çıkıyor ürünlerin fiyatlarını karşılaştırdığımda çok iyi . Kapıda ödeme imkanıda sunuyorlar. Bence değerlendirilebilir.
Hepsiburada.com'dan ev tekstili ürünlerinde teslim süreleri baya bi gecikiyor bir kaç gönderilerde sıkıntı yaşadık

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsiburada ve gittigidiyor
giyim olarak trendyol

artık çoğu sitede banka kartı ile ya da kapıda ödemeli alışveriş yapabilirziniz bu sitede tanıtılan alışveriş sitelerine bakın

Selam canım Novabazar dan alabilirsin ben yeni yatak örtüsü aldım süper bayıldım :) $10306307_10203977502388858_2294363811939215887_n.webp

internetten alısverise pek güvenmeyen biri olarak gittigidiyordan bir kaç kez alışveriş yaptım ve kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım çok güveniilir bi site.
çeyiz için cam kırılcak tarzda eşyalar alcaksanda paketleme konusunda bazı sitelerde sorunlar yasanıyormus en ggüvelinir sitenin altincicadde.com oldugunu duydum :))

tüm mağazaların ürünlerini tek noktada görmek istiyorsanız önerebileceğim site www.modasor.com çok fazla ürün çeşidi var aramayla bulunuyor. Bir de mutlaka artık instagram butikleirne bakılmalı süper ürünler oluyor.

Tekstil Shop Taç Ürünlerini Kampanyalı satıyor sanırım. Bu yaz bir kaç pike takımı almıştım.

tüm perdelerimi buradan almıştım. sormak istediğin bişey olursa çok ilgileniyorlar, hatta watsapptan bile soru sorunca tüm sorularımla ilgilenmişlerdi. ben zor begenen biri oldugum için çok fazla irdelemiştim. ayrıca fiyatlarıda dışarıda hiç bir yerde bulamayacağınız türden, neden böyle ucuz diye sormuştum bile güvenemedim en başta, onlarda üretimi kendimiz yapıp perakende satıyoruz demişlerdi.

kızlar merhaba, görev olarak da e-ticaret uzmanı olarak çalıştığım için;
En az 3-4 yıllık sitelerden alışveriş yapmanızı öneririm.
private shopping için;
1. trendyol 2. markafoni 3.limango 4.morhipo
Diğer her ürün tarzda ürün için, n11, gittigidiyor, hepsiburada, ebay sizi üzmez.
En son keşfim ise malum kış geldi ısıtıcı için ufomarketim.com dan çok memnun kaldım.
ve evim.net mi kesinlikle uzak durun ve ürün fiyatlarını mutlaka araştırın piyasada daha uygunları olduğunu göreceksiniz.
Son kişisel notum: Özellikle elektronik ve küçük ev aletlerinde ürün garantisine dikkat edin uygun ürünler ithalatçı garantilidir, sonra x markayı aldım servisi iyi demenizin bir anlamı kalmaz.
Sağlıcakla..

evmanya.com evidea.com
altıncicadde.com trendyol.com
sanalpazar.com
gittigidiyor.com hepsiburada.com bonvagon.com

Bütün alışverişlerini internetten yapan ve tüm siteleri bilen biri olarak, kesinlikle Morhipo , Markafoni ve Trendyol derim..!
Ev ürünleri için; Evidea ve Evmanya.. Kozmetik içinse; Misspera'yı tek geçerim..

.

bkm express hesabı açtığınızda kredi kartı bilgilerinizi vermiyormuşsunuz arkadaşımdan duydum açtım henüz kullanmadım bi araştırın derim. onun dışında trendyol, cookplus tan alışveriş yaptım sorun yaşamadım

Back
X