kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz?

bambinin sandalet ve babetleri nasıl o kadar secenek varki aralarında kaldım şu bambinin delikli ön kısmı fiyonklu ve sadce delikli babet modelleri var sizce nasıl rahat edermi ayaklarım

bide tozlu giyimden kot pantolon alanlar memmunmu alıcam ama güvenemiyorum...

bu konu tam benlikmiş:)
nerdeyse bütün çeyizimi internetten aldım ve piyasa fiyatına gre baya uyguna aldım cok arastrmak gerek
ev tekstili olarak sarev,evidea,evim.net ten yapıyorum sarevde %30 indirim var pike nev takımı falan sipariş verdim gelecek
küçük ev aletleri tarzı da pratikev,sanal reyonum defalarca alışveriş yaptım hiç sorun olmadı ama sanal kart kullanmanızı öneririm:))

Arkadaslar www.yenitutkunuz.com u öneririm. Kapida ödeme imkanida var tac hobby Karaca schafer ve bir çok marka çok uygun akakce den tanıştım anında telefon ile dönüş ve hızlı kargo ile geliyor. Ankara icine de kargo ücreti ödeniyorsunuz. :)

Trendyol'dan sıkça alışveriş yapıyorum ama nedense son zamanlarda kaliteleri bir hayli düştü.

Örneğin ürünleri kutuda gelmiyor, kutuyu geçtim, kargo poşetinin içinde bile ayrı bir poşette değil, beyaz bir kağıda sarılı geliyor (sanki fırından ekmek alıyorum) .
Ayrıca defolu ürün göndermeye başladılar. Örneğin -daha bugün-Bambi'den çok şirin bir ayakkabı beğenip aldım ama o da defolu çıktı! Geri postaladım hemen. İşin ilginç yanı bu ayakkabıyı daha önceki 2 kusurlarından dolayı bana hediye ettikleri 2 adet hediye kuponunu kullanarak almıştım!! Artık onlar iade olur bir de bundan eklenirse 3 kuponla bir kez daha şansımı denerim :)

Hayır, anlamadığım ben mi çok şanssızım yoksa başkaları da benim yaşadıklarımı yaşıyor mu? :)

Bu arada, Trendyol'un yine bir siparişimi (erkek arkadaşıma hediye olarak düşündüğüm t-shirt) tedarik edememesinden ötürü nasıl bir hırs yaptıysam artık :) internette o t-shirtü araştırırken ZİDAYA diye bir site keşfettim. (Ayakkabıdan Giyime, Aksesuardan Kozmetiğe, Moda için Zidaya !)
Bay-Bayan çoook çeşitli t-shirtler var..

Ayrıca Trendyol'un tedarik edip bana gönderemediği o ürünü o gün orada bulup aldım ve ertesi gün (!) elime ulaştı :))
Güvenilir ve kargo hizmeti sağlam bir site.

Bir inceleyin derim, benden size tavsiye ;)

ben de sürekli internetten alışveriş yapanlardanım morhipo, limango, markafoni sürekli takip ettiğim ve alışveriş yaptığım siteler. tek olumsuzlukları geç geliyor ürünler o da aslında belirttikleri tarih oluyor ama benim gibi sabırsızsanız gün sayıyorsunuz sadece :) yine bu yaz clubboondan alışveriş yapmak gibi bi hata yaptım ürünlerden biri kırık geldi hemen iade ettim ama 3 kere arayıp uzun süredir de beklememe rağmen para iadem yapılmadı. bunların dışında hepsiburada hızlı teslimat yapıyor oradan da çok memnunum sadece fiyatlara dikkat etmeniz gerekiyor zarar etmemek için.

trendyol markafoni limango günlük takip ettiğim siteler.bunların içinde nedense en çok trendyola güveniyorum özellikle limango ürünleri bana biraz dökme işi gibi geliyor.ayrıca bir arkadaşın bahsettiği gibi trendyolda kailteyi baya düşürdü özellikle artık ürünlerin kutusuz gelmesi hoşuma gitmiyor,üstelik artık vade farksız taksit imkanınıda kaldırmışlar,kargo bedava kampanyası da hiç olmuyor çekiciliğini yitirmeye başladı.elektronik birşey alacaksam da mutlaka kullanıcı yorumları için hepsiburada.com fiyat için vatanbilgisayar ı ziyaret ederim.araştırmadan asla elektronik almam akakçeyi sık sık kullanırım.vatanbilgisayarı bir kenara yazın mutlaka haftasonları da zaman zaman %25 ektra indirim oluyor,herkese kolay gelsin.

buarada morhipo dan sipariş verenler sorunsuz iade yapabiliyorlar mı?şimdi baktım çaycı almak istiyorum ama çizik gelirse falan diye korkuyorum:(

buarada morhipo dan sipariş verenler sorunsuz iade yapabiliyorlar mı?şimdi baktım çaycı almak istiyorum ama çizik gelirse falan diye korkuyorum:(

Daha geçen hafta oğluma aldığım gömlek küçük oldu,geri gönderdim.Nedenini bile sormadan gömlek ellerine geçetiğinin 2. günü paramı geri yatırdılar.

Daha geçen hafta oğluma aldığım gömlek küçük oldu,geri gönderdim.Nedenini bile sormadan gömlek ellerine geçetiğinin 2. günü paramı geri yatırdılar.

çok memnun oldum o halde arçelik 3282inox siparişimi verebilirim teşekkurler:)

Son düzenleme:
ben yaptım canım ama daha gelmedi ürünler elime , kampanyanın bitmesini bekliyorum.
elime geçince ürünler burdan yorum yaparım ilk alışverişimdi evim.netden

evim.netten alışveriş yaptım bir hafta sonra kampanya bitince gönderiyoruz dedi müşteri hizmetleri peki dedim bir hafta sonra tekrar yazdım ürün daha gelmedi elime diye. müşteri hizmetleri bir hafta içinde elinizde olur dedi 15 gün geçti ürün elime ulaşmadı müşteri hizmetlerine asla ulaşamıyorum maillerime ve yazdıkalrıma cevap vermiyor artık . allahtan ben denemek için 10 tllik alışveriş yapmıştım

Bu konunu uzmanı olduğmu söyleyebilirim :) Çeyizlerimi incelersen %95ini internetten aldım hiçbirinden de pişman olmadım.Sitelere gelince de en çok alışveris yaptıklarım markafoni,trendyol,evim.net,nevresimdünyası.net,perabulvarı,sanalreyonum(elektronikler çok uygun),limango,ıkea,1v1y.com..En çok alışveriş yaptıklarım bunlar ;)

Bende alacaklarımın çoğunu internetten aldım.Deneyimlerimi yazayım.

Evim.net : paket gelene kadar beni delirtti.Teslim süresi uzadıkça uzadı , müşteri hizmetlerindende memnun kalmadım.1 ayı buldu ürünün gelmesi :19:
Pera Bulvarı : Sorunsuz , hem ürünlerini çok beğeniyorum hem teslimatta sorun olmuyor.
Altıncı cadde : Teslim süresinden daha önce getirip beni benden aldılar diyebilirim :9:
Markafoni , trendyol : bunlardanda hiç sıkıntı çekmedim.
Netteucuzluk.com : buda uygun fiyatlı tercih edilebilecek bir site.tekstil , yastık , yorgan burdan aldım memnun kaldım :34:

bende morhibodan alışveriş yapanlardanım iadelerimde hiç bir sorun yaşamadım 2 gün içinde sorunumu çözdüler.çok memnunum

tozlu giyim nasıl bir sitedir? orginal mi fiyatlar sizce uygun mu ? çanta vs almayı düşüünyorum da...

Merhaba arkadaslar, ben yurt disinda yasiyorum tr sitelerinden alis veris yapmak istiyorum ama hangi siteler yurtdisina teslimat yapiyor bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim...

markafoni ve limangodan alışveriş yaptım çok da memnun kaldım hatta limangodan aldığım çanta gelince beğenmedim geri yolladım hemen, bir hafta sonra kargo parasıyla beraber ödediğim parayı hemen iade ettiler

Bugüne kadar alışveriş yaptığım sitelerin içinde en güvensiz olan site 1V1Y..sloganlarından biri de %100 güvenlik,ilgisi yok..yazık..zaten sikayetvar.com da arattığımızda her şey ortada..1v1y.com Şikayetleri - Şikayetvar

Tam 25 gündür tedarik sürecinde olan siparişim için müşteri hizmetlerini aradığımda tatmin edici hiçbir cevap alamıyorum. üstelik siparişimin cumartesi kargolanacağını söyleyen temsilci bugün "pardon, tedarik süreci bitmemiş" diyebiliyor..nasıl bir düzenbazlıktır çözemedim..kartımdan para çekildi ama ortada mal yok..lütfen 407320 siparişim iptal edilsin..gelse de iade edilecektir..

Back
X